امتیاز موضوع:
  • 8 رأی - میانگین امتیازات: 4.5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

^ـــ^♂/ ↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه ی چِـــِ ــهــِ ــــل ↘ ♂^ـــ^

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/forum/member.php?action=profile&uid=83782

عنوان اسمشو دقت کنید
آگهی
(27-08-2013، 10:27)فرید_رومل نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: عاقا جان برا اولین بار تو عمرم جدی حرف زدم^ـــ^♂/ ↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه ی چِـــِ ــهــِ ــــل ↘ ♂^ـــ^ 205^ـــ^♂/ ↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه ی چِـــِ ــهــِ ــــل ↘ ♂^ـــ^ 205^ـــ^♂/ ↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه ی چِـــِ ــهــِ ــــل ↘ ♂^ـــ^ 205

من آخرش شرایطم چی شد عاقای مدیر؟؟

خانوم توی لیست من هستی ولی بذار ببینیم چی میشه هنوز که صابر دیدگاهش رو نگفته درباره تو.
نقل قول: شومپت شومپت شومپت^ـــ^♂/ ↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه ی چِـــِ ــهــِ ــــل ↘ ♂^ـــ^ 205^ـــ^♂/ ↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه ی چِـــِ ــهــِ ــــل ↘ ♂^ـــ^ 205^ـــ^♂/ ↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه ی چِـــِ ــهــِ ــــل ↘ ♂^ـــ^ 205
یکم از  فاطمه یاد بگیرید که اهل حال هستDodgy شما ها هم بگید شومپت شومپت....آره شومپت شومپتp317

باشه امیدوارم بــــتونم نویسنده شمcrying

خوب حالا اینم واسه قشنگی..!

شومپتشومپتشومپت

,ιт'ѕ a paper тown
, paper нoυѕeѕ and paper people
(: ... everyтнιng'ѕ υglιer υp cloѕe

^ـــ^♂/ ↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه ی چِـــِ ــهــِ ــــل ↘ ♂^ـــ^ 205
 سپاس شده توسط βΑllεяiηΑ♡ ، FARID.SHOMPET
(27-08-2013، 10:26)ƝeGaЯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-08-2013، 10:25)گل نار نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-08-2013، 10:23)ƝeGaЯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هیچی بابا من یه چی میپرونم حالا شینا جون*^_^*
من خودم امروز حال ندارم سرما خوردم!)=
من کلِ تابستونُ سرما خوردم!(=

دوباره سرما خوردی؟!Big GrinBig GrinBig Grin
آره!((=
رفتیم با بچه ها استخر سرما خوردم باز!(((=
خـــــــل!!
شوخیدمShy
(27-08-2013، 10:27)jasmin... نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-08-2013، 10:23)گل نار نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

امروز تولد بچه خواهرمهHeart
پیشم نییییییییییییییییییییییسcryingcryingcryingcrying
بچــــــــه خواهـــــــــررررررررررررررررررررررررررررررررمcryingcryingcryingcrying
به خاله ش تبریک بگید!!Shy

از همینجا به بچه ی خواهرت تبریک میگم چون یه خاله ی دیووونه مث خاله ی خودم داره(هر کی به رومینا بگه اینو گفتم کلشو میکنم)+(در مورد خالم شوخی کردماDodgy )

و به خود خالش تبریک میگم چون خوش به حالش کلا خواهر داره من که اصن خواهر برادر ندارمcrying

اینقد ناززززززززززززززززززززززززززه
نصف اهنگای تیلور رو حفظه!!!!
به خاله ی گلش رفته!!
عشق تیلور داره مث خودمممممممممممممممممم
امروز4سالش میشه!!!
واسه سلامتیش سپاااااااااااااااااااااس بدید!!Shy
+من از اینجا פֿــوـاهــم رفت..

و فرقے هــم نمے ڪنـב فانـوــωـے בاشتـہ باشم یا نهــ!

ڪـωـے ڪـہ میگریزב..

از گُم شـבن نمے هــراـωــב..

سپاس شده توسط ƝeGaЯ ، ~JaSmIn~ ، FARID.SHOMPET ، روناک 18
نفسـی!
مائده قاط داری بشر؟!$__$

+ تـو قصّـه ـی مـن ..
تـو بودی ستـاره ***

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
^ـــ^♂/ ↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه ی چِـــِ ــهــِ ــــل ↘ ♂^ـــ^ 205

سپاس شده توسط *Nafas*
اللهم شفائه شومپت فرید الیوم

همه با هم آمین

(چی شد)Big Grin
 سپاس شده توسط ƝeGaЯ ، روناک 18 ، FARID.SHOMPET
(27-08-2013، 10:29)black_king نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خب چی باید کادو بدیم

:|
یه چی بگید حال و هوامون عوض شه
 سپاس شده توسط βΑllεяiηΑ♡
(27-08-2013، 10:27)نی نی نینا نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-08-2013، 10:24)jasmin... نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نـــیـــآیـــش نـــون *^_^*

این یعنی چی؟

ینی هیچی مهم نی اونش پیچیدس(پیچیه که نه حوصله سر بر هس)
 ,ιт'ѕ a paper тown
, paper нoυѕeѕ and paper people
(: ... everyтнιng'ѕ υglιer υp cloѕe

(27-08-2013، 10:29)black_king نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خب چی باید کادو بدیم

چماق گل زده!!Shy
+من از اینجا פֿــوـاهــم رفت..

و فرقے هــم نمے ڪنـב فانـوــωـے בاشتـہ باشم یا نهــ!

ڪـωـے ڪـہ میگریزב..

از گُم شـבن نمے هــراـωــב..

[/quote]

(27-08-2013، 10:31)روناک 18 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یه چی بگید حال و هوامون عوض شه

شوموپت شموپت شومپتBig GrinBig GrinHeartHeart
 سپاس شده توسط FARID.SHOMPET ، ~JaSmIn~

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان