امتیاز موضوع:
  • 8 رأی - میانگین امتیازات: 4.5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

^ـــ^♂/ ↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه ی چِـــِ ــهــِ ــــل ↘ ♂^ـــ^

(27-08-2013، 12:17)فرید_رومل نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: ما هم کلاس اول بودیم همش میگفتیم آینه آینه!((=
یادش بخیر!(=

Big Grin توی سپرا خیلی کم می گفتن بچه ها در دبستان ولی یادمه با دخترا که درگیر می شدم یا باهاشون بازی می کردم خیلی به هم یا به دیگران می گفتن آینه ، آینهBig Grin پسره می گفت دیوونه ای تو دختر. دختره می گفت آینه آینه سپس پسره می گفت بیا با سنگ زدم آینت رو ((چیش)) (آوای شکستن آینه)  25r30

از بچگي شومپت بوديBig Grin
 سپاس شده توسط ƝeGaЯ ، FARID.SHOMPET ، Mïņ̃†êR
آگهی
(27-08-2013، 12:17)♥اهورا♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-08-2013، 12:15)MAKAN نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-08-2013، 12:14)♥اهورا♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلامـ
سلامــــ هدیـــــــــهSmile

خوبی ماکان؟؟
مغسیـــــــ
کــوه بـا نـخـسـتـیـن سـنـگ هـا آغـاز مـی شـود...
انـسـان بـا نـخـسـتـیـن درد...
مـن بـا نـخـسـتـیـن نـگـاه تـو آغـاز شـدم...
خخخ آره یادمه میگفتن آینه تو شکستم(((=

+ تـو قصّـه ـی مـن ..
تـو بودی ستـاره ***

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
^ـــ^♂/ ↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه ی چِـــِ ــهــِ ــــل ↘ ♂^ـــ^ 229

سپاس شده توسط FARID.SHOMPET
دو کار جدیدم
لطفا نظر بدید Smile
^ـــ^♂/ ↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه ی چِـــِ ــهــِ ــــل ↘ ♂^ـــ^ 229

فرید حرص نخور اینا فرمتشون PNG هستش
حجمشو خیلی خیلی کم میکنه Smile
 سپاس شده توسط HeDyE~×~ ، βΑllεяiηΑ♡ ، FARID.SHOMPET ، M.K.N ، na30m ، ƝeGaЯ
(27-08-2013، 12:18)hhrrbb نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-08-2013، 12:17)♥اهورا♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-08-2013، 12:17)hhrrbb نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-08-2013، 12:14)♥اهورا♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلامـ

Heart
سلام

خوبی فاطی؟

بله
AngelAngel
 سپاس شده توسط βΑllεяiηΑ♡
(27-08-2013، 12:19)happy girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: ما بریم تو فاز خودمون

اواتارکم خجله>؟

سلام هدیه دوسته جدیده من یه بیو بنداز بیاد خاله
نه به اون بی نمکیه آواتارت نه به این
حد وسط رو رعایت کن گلمSmile
کــوه بـا نـخـسـتـیـن سـنـگ هـا آغـاز مـی شـود...
انـسـان بـا نـخـسـتـیـن درد...
مـن بـا نـخـسـتـیـن نـگـاه تـو آغـاز شـدم...
 سپاس شده توسط FARID.SHOMPET ، Mïņ̃†êR ، βΑllεяiηΑ♡
حميد خيلي خوبنBig GrinBig Grin
(27-08-2013، 12:21)Hamidreza jefri HHH نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دو کار جدیدم
لطفا نظر بدید Smile

فرید حرص نخور اینا فرمتشون PNG هستش
حجمشو خیلی خیلی کم میکنه Smile

کار خودته؟!!
اورین ،زیباستAngel
 سپاس شده توسط na30m
ممنونم حمید جونم باشه رمز یاهو یادم نیست باچه اسمیم اومدم یادم نیست فکر کنم جوجو بود یا لی لی بیت نمیدونم کدوم بود اسمشو عوض کنم فعالش کنم بهت میدم آدرسشو
خداوندا از همه گذشتم بگذر ازمن[/font][/size]
نقل قول: نه به اون بی نمکیه آواتارت نه به این
حد وسط رو رعایت کن گلم

بابا این شبیه خودمه دوسش دارم
میخوای نگاره خودمو بزارم؟
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Channel

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان