امتیاز موضوع:
  • 8 رأی - میانگین امتیازات: 4.5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

^ـــ^♂/ ↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه ی چِـــِ ــهــِ ــــل ↘ ♂^ـــ^

(27-08-2013، 13:46)happy girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: یعنی کلا منتظر بودی ماکان بره دیگه
خوب پس راحت باش من رفتم

عزیزم چزا بد میگیری فدات بشم قوربونت برم Big GrinBig GrinBig Grin

نقل قول: خیلی هم خوب بود. هنوز خاک بر سری نشده بود.

فرید خیلی باحالی خاک تو سرت

يه چيزي هس که سلطان شومپتا شدهBig Grin
 سپاس شده توسط Mïņ̃†êR ، FARID.SHOMPET
آگهی
تا درودی دیگر بدرودkaffe2
کــوه بـا نـخـسـتـیـن سـنـگ هـا آغـاز مـی شـود...
انـسـان بـا نـخـسـتـیـن درد...
مـن بـا نـخـسـتـیـن نـگـاه تـو آغـاز شـدم...
 سپاس شده توسط Mïņ̃†êR ، FARID.SHOMPET ، Mason
(27-08-2013، 13:45)shadi shekari نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عشقم2FM
هانیه هسSleepySmile
2afm نه 2fm خویبی؟؟
(27-08-2013، 13:45)MAKAN نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-08-2013، 13:44)gholnar نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-08-2013، 13:38)MAKAN نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-08-2013، 13:35)مhappy girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-08-2013، 13:27)MAKAN نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شیوا کوشی؟
من 3 مین دیگه میرماkaffe2

ماکان اخری یا یکی به اخری؟
کدومو بزارم؟

یه چیزی توام همون که من میزارم میزاری؟HeartHeartHeart

هرچی تو بخوای
ولی بزار من روال خودمو ادامه بدم
بچه هارو که میشناسی کرم میریزن(منظورم با دوستای خودم نبود)
بلــــــــــــــهDodgy
بــــــــــــــــــــــــــلهkaffe2

بلــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ​ــــــــــــــــــــــــهDodgyDodgyDodgy
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
^ـــ^♂/ ↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه ی چِـــِ ــهــِ ــــل ↘ ♂^ـــ^ 247

ماکان ماکان ماکان ماکان ماکان ماکان ماکان ماکان ماکان اواتاره منو بزار Sleepy
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Channel
(27-08-2013، 13:47)فرید_رومل نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: فری کی .... میشه؟؟؟^ـــ^♂/ ↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه ی چِـــِ ــهــِ ــــل ↘ ♂^ـــ^ 247
هان!؟ مدیر شدن رو میگی!؟ بذا صابر بیاد. دیشب که داشت کارای دیگه رو می کرد گفت وقت نداره دیدگاه بده درباره ی مدیرای نو.

اهان بله
تنکسBig Grin
^ـــ^♂/ ↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه ی چِـــِ ــهــِ ــــل ↘ ♂^ـــ^ 247
 سپاس شده توسط FARID.SHOMPET
(27-08-2013، 13:48)MAKAN نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ماکان میزاری یا نه برش دارم؟Big GrinBig Grin:cool:
Channel
ندا(رز) احساس میکنم نگاره ی کاربریت می خواد ماچم کنهBig Grin چه احساس خوبیه.(دور از چش پاری)

نقل قول: فرید خیلی باحالی خاک تو سرت

چه جوری آدم هم باحال میشه هم خاک تو سر!؟Big Grin راست گفتم دیگه. خیلی هم قشنگ بود و هنوز کار به اون جا هاش نرسیده بود.
اگر اینجا قدیمی هستی و دوست داری یک گفتگو عجیب 
درباره گذشته و حال داشته باشی، راه‌های ارتباطی رو گذاشتم پروفایل!

سپاس شده توسط shadi shekari ، βΑllεяiηΑ♡ ، Mïņ̃†êR
اره عزیزم.
حالم خوب است,نگران دلتنگی ها و بی قراری هایم نباش.
همین که بدانم به یادم هستی کافیستHeart
(27-08-2013، 13:48)MAKAN نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خ د ا ف س
(27-08-2013، 13:47)♥اهورا♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلامــ
هدی سلام
(27-08-2013، 13:47)فرید_رومل نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: فری کی .... میشه؟؟؟^ـــ^♂/ ↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه ی چِـــِ ــهــِ ــــل ↘ ♂^ـــ^ 247
هان!؟ مدیر شدن رو میگی!؟ بذا صابر بیاد. دیشب که داشت کارای دیگه رو می کرد گفت وقت نداره دیدگاه بده درباره ی مدیرای نو.
خخخخخ
(27-08-2013، 13:48)✖♥♀ LØVЄ !s √♥✖ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-08-2013، 13:46)gholnar نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام اجی ندا
من خیلی وخته هستم://

خخخخخخخخخخخ خوبی؟

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان