امتیاز موضوع:
  • 8 رأی - میانگین امتیازات: 4.5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

^ـــ^♂/ ↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه ی چِـــِ ــهــِ ــــل ↘ ♂^ـــ^

پسرا هجده ماه میرن خدمت، اندازه 18 سال خاطره تعریف می کنن! لامصبا همشونم قهرمان پادگان بودن.

- پسرخالم کلاس دوم تو امتحانشون یه سوال داشتن که گفته بود: آیا می دانید رود هیرمند به کدام دریا می ریزد؟ اینم نوشته بود: بله می دانم!
معلم خوشش اومده بود نمره کامل داده بود.
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، na30m ، FARID.SHOMPET ، *Nafas*
آگهی
سلامBlushHeartHeart
یــــاد بِگیــر!اگـــه کســـی بِهـــت گفـــت دوسِـتـــــــ دارَم
لـُــزومـــا بـه ایــن مَعنــی نیستـــ کــه کَــس دیگـــه ای را دوسـتـــ ندارد!
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، FARID.SHOMPET
(28-08-2013، 9:51)bela vampire نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-08-2013، 9:49)گل نار نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اخ جوووووووووووون!!منم صفحه اولم!!Big GrinBig GrinBig Grin
سلوم ملیکا!!!Blush
عاقا من زنم لادنه!!Angel
اوووووووووو!!با هم ایل بازی میکنید!؟؟به به بهAngel
اوااااااااااااا تو چرا هی به من خیانت میکنی؟؟؟؟
ملی؟!
لادن زودتر از تو زنم شد!
(28-08-2013، 9:52)فرید_رومل نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: الکی محروم کنی به صابر موگم!!

منو سر کار گذاشتی پس محروم میشی. به صابرم هر چیزی خواستی بگو. بی خود نی که میگن این جا رو فرید می گردونهBig GrinSleepy

ا؟
عجب گیری کردیما!!
نخیرم من راستشو گفتم!!
عاقا من میخوام یه چیزی بگم یه طرف دلم میکه بوگو یه طرفش میگه نگو!
ملی یادته یه روز یه نصیحی بهم کردی؟!
الان اینجا به دردم میخورهچ
بیا پخ تا بهت بگم کودوم نصیحت
+من از اینجا פֿــوـاهــم رفت..

و فرقے هــم نمے ڪنـב فانـوــωـے בاشتـہ باشم یا نهــ!

ڪـωـے ڪـہ میگریزב..

از گُم شـבن نمے هــراـωــב..

سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، FARID.SHOMPET
(28-08-2013، 9:52)نی نی شیطونه نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-08-2013، 9:50)mfire44 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-08-2013، 9:47)نی نی شیطونه نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

^ـــــ^
سلام دوست جدیدHeart
^ـــــ^
میتونم اسم کوچیکت رو بدونم؟؟

هه ببخشید من این سلامو به ومپایر کردم این یکBig Grin
دومن اسمه من آیسان هستش برایه بار هزارمUndecidedBig GrinBig Grin
خوفی آیسان؟؟؟
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє
من هم به جاستین تبرک میگم عجب آدمی شدهExclamationExclamationExclamation
^ـــ^♂/ ↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه ی چِـــِ ــهــِ ــــل ↘ ♂^ـــ^ 367
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=51633
بع قول اوا برید یکم هوا به سرتون بخوره برگردید!!Angel
+من از اینجا פֿــوـاهــم رفت..

و فرقے هــم نمے ڪنـב فانـوــωـے בاشتـہ باشم یا نهــ!

ڪـωـے ڪـہ میگریزב..

از گُم شـבن نمے هــراـωــב..

سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє
نقل قول: راستی بهرام ازت دزدی کرد؟^ـــ^♂/ ↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه ی چِـــِ ــهــِ ــــل ↘ ♂^ـــ^ 367
ها؟! چه طور؟! نه.
اگر اینجا قدیمی هستی و دوست داری یک گفتگو عجیب 
درباره گذشته و حال داشته باشی، راه‌های ارتباطی رو گذاشتم پروفایل!

سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє
(28-08-2013، 9:59)فرید_رومل نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: راستی بهرام ازت دزدی کرد؟^ـــ^♂/ ↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه ی چِـــِ ــهــِ ــــل ↘ ♂^ـــ^ 367
ها؟! چه طور؟! نه.
چیز قبلیتو
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє
(28-08-2013، 9:51)mfire44 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-08-2013، 9:48)na30m نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-08-2013، 9:43)mfire44 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-08-2013، 9:43)na30m نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-08-2013، 9:41)mfire44 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

درودHeartHeart

سلام
خوفی؟؟
ممنون تو خوبی
خوفم. اسمت؟
من نسیمم شما اسمتون چیه
خداوندا از همه گذشتم بگذر ازمن[/font][/size]
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، Hamidreza jefri HHH
آیا می دونین اولین کسی که عبارت «مردا همه مثل همن» رو به کار برد، یه زن چینی بود که شوهرشو تو بازار گم کرده بود؟
Big Grin
 سپاس شده توسط na30m ، bela vampire ، Ƒαкє ѕмιƖє ، *Nafas*

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان