امتیاز موضوع:
  • 8 رأی - میانگین امتیازات: 4.5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

^ـــ^♂/ ↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه ی چِـــِ ــهــِ ــــل ↘ ♂^ـــ^

نقل قول: ميخوام عكسمو بذارم اواتارم^___^

پشیمون شدی!؟ خو می ذاشتی دیگه دو مین.
اگر اینجا قدیمی هستی و دوست داری یک گفتگو عجیب 
درباره گذشته و حال داشته باشی، راه‌های ارتباطی رو گذاشتم پروفایل!

سپاس شده توسط *2gether4ever* ، Ƒαкє ѕмιƖє
آگهی
(28-08-2013، 12:20)فرید_رومل نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: من گفتم جک بلد نیستین؟

نه. بی ادبیه هر چی که بلدمBig Grin

نخواستیم |:

چیستان چی چیستان بلدین!؟
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe ^ـــ^♂/ ↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه ی چِـــِ ــهــِ ــــل ↘ ♂^ـــ^ 392
 سپاس شده توسط FARID.SHOMPET
(28-08-2013، 12:20)2000amir نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ﺩﯾﺪﯾﻦ ﺗﻮ ﺍﯾﻦ ﻓﯿﻠﻤﺎ پسره نصف ﺷﺐ می ره ﻟﺐ ﺩﺭﯾﺎ، ﺑﻌﺪ ﯾﻪ دختره می ره ﮐﻨﺎﺭﺵ؟!
اینا همه اش ﭼﺮﺗﻪ… ﻣﻦ ﯾﻪ ﺑﺎﺭ ﺭﻓﺘﻢ ﭼﻨﺪ ﺗﺎ ﺳﮓ ﺩﻧﺒﺎﻟﻢ ﮐﺮﺩﻥ! ^ـــ^♂/ ↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه ی چِـــِ ــهــِ ــــل ↘ ♂^ـــ^ 392

دخترا تا وقتی لاک ناخنشون خشک نشده کاملا بی دفاع و بی خطرن… ^ـــ^♂/ ↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه ی چِـــِ ــهــِ ــــل ↘ ♂^ـــ^ 392

راز چیست؟ چیزیه که دخترها به همه می گن که به هیچ کسی نگن! ^ـــ^♂/ ↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه ی چِـــِ ــهــِ ــــل ↘ ♂^ـــ^ 392

خنده بر هر درد بی درمان دواست
...
...
...
به غیر از اسهال! ^ـــ^♂/ ↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه ی چِـــِ ــهــِ ــــل ↘ ♂^ـــ^ 392

ﺗﻔﺎﻭﺕ بعضی ها ﺑﺎ عکس هاﺷﻮﻥ مثل ﺗﻔﺎﻭﺕ ﻋﮑﺲ ﺭﻭی ﭘﺎﮐﺖ بستنی ﻋﺮﻭسکی ﻣﻴﻬﻦ ﺑﺎ ﺧﻮﺩ ﺑﺴﺘﻨﻴﻪ! ^ـــ^♂/ ↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه ی چِـــِ ــهــِ ــــل ↘ ♂^ـــ^ 392

فکرش رو بکن انسان های اولیه برای این که به همدیگه فحش بدن چه نقاشی هایی که نکشیدند! ^ـــ^♂/ ↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه ی چِـــِ ــهــِ ــــل ↘ ♂^ـــ^ 392

دختر ۱۲ ساله اومده پست گذاشته:
“از درد تنهایی بمیر، اما زاپاس عشق کسی نشو…”
خوب، سوالی که پیش میاد اینه که: عروسک این بچه رو کی برداشته؟ ^ـــ^♂/ ↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه ی چِـــِ ــهــِ ــــل ↘ ♂^ـــ^ 392

حالا که خبری نیست ز شوی، ز گواره تا گور دانش بجوی
- سازمان سنجش ^ـــ^♂/ ↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه ی چِـــِ ــهــِ ــــل ↘ ♂^ـــ^ 392

رتبه کنکور دختر عموم رو براش اس ام اس کرده اند.
اومده می گه: نمی دونم کی واسم شارژ ایرانسل فرستاده! ^ـــ^♂/ ↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه ی چِـــِ ــهــِ ــــل ↘ ♂^ـــ^ 392

شناگر ایرانی بین هشت نفر هشتم شده، بعد مربی شنای ایران می گه فراتر از انتظار ما ظاهر شده!
انگار انتظار داشته یارو غرق بشه و اصلا نرسه! ^ـــ^♂/ ↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه ی چِـــِ ــهــِ ــــل ↘ ♂^ـــ^ 392^ـــ^♂/ ↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه ی چِـــِ ــهــِ ــــل ↘ ♂^ـــ^ 392
باحال بود ولی انو باید به نویسندش بگیم تا به تو
   دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
پیام ناشناس

/ (•◡•) \
نقل قول: اگه همچین موجودی هست پس هوری های بهشتی چ شکلیین؟

دیگه دیگهBig Grin
نقل قول: اوهـــوع چقــد غریبـه!

فریــد؟!
اینا کیَن؟!
اینا خیلی وقته هستن به ویژه چندتاییشون ولی خو تو آشنا نیستی باهاشون.
چند ماهیه کم میای همین میشه دیگه.

نقل قول: ابن همه ادم خو یه چی بگین ^ـــ^♂/ ↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه ی چِـــِ ــهــِ ــــل ↘ ♂^ـــ^ 392^ـــ^♂/ ↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه ی چِـــِ ــهــِ ــــل ↘ ♂^ـــ^ 392
خاطره بگم!؟SleepyBig Grin
اگر اینجا قدیمی هستی و دوست داری یک گفتگو عجیب 
درباره گذشته و حال داشته باشی، راه‌های ارتباطی رو گذاشتم پروفایل!

سپاس شده توسط pink devil ، Ƒαкє ѕмιƖє
این امیر 2000 ک مارو پوکوند خندم بند نمییاد
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє
معرفی کنین!
زود!
همتون!-______-
فرید بگو معرفـی کنن!
خــط زدنِ مَـــن ، پـایــآنِ من نبـــود !!!
آغـــاز بی لیاقتـــیِ تـو بــود!
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، FARID.SHOMPET
(28-08-2013، 12:21)pink devil نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اوهـــوع چقــد غریبـه!
فریــد؟!
اینا کیَن؟!

من منم تو تویسی ان ها انها هستن ایشان هم ایشان هستن فکر کنم همه رو دیگه شناختی 
ولی من erfan jangjo0 هستم 
   دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
پیام ناشناس

/ (•◡•) \
 سپاس شده توسط pink devil
(28-08-2013، 12:24)pink devil نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

معرفی کنین!
زود!
همتون!-______-
فرید بگو معرفـی کنن!

من آیسان هستم 13 سالمه تهران زندگی میکنم Big Grin ^ــــ^ خوشبختم
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe ^ـــ^♂/ ↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه ی چِـــِ ــهــِ ــــل ↘ ♂^ـــ^ 392
 سپاس شده توسط FARID.SHOMPET ، pink devil
خب من برم دیگه...

خدافظ همگی
 سپاس شده توسط FARID.SHOMPET ، Ƒαкє ѕмιƖє
مائي در دوسالگي-___-
 ..!! I am not afraid to walk this F*cking world alone
 سپاس شده توسط FARID.SHOMPET ، Ƒαкє ѕмιƖє

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان