امتیاز موضوع:
  • 8 رأی - میانگین امتیازات: 4.5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

^ـــ^♂/ ↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه ی چِـــِ ــهــِ ــــل ↘ ♂^ـــ^

راستی فرید کدوم صبا؟؟؟؟

صبا زیاد تو دنیا هس:|

ولی کم صبایی پیدا میشه که جدی صبا باشه...(اوه اوه قاط زدم چی گفتم خودمم نفهمیدمBig Grin )
 ,ιт'ѕ a paper тown
, paper нoυѕeѕ and paper people
(: ... everyтнιng'ѕ υglιer υp cloѕe

^ـــ^♂/ ↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه ی چِـــِ ــهــِ ــــل ↘ ♂^ـــ^ 430
 سپاس شده توسط FARID.SHOMPET ، ƝeGaЯ ، Ƒαкє ѕмιƖє
آگهی
(28-08-2013، 14:51)bela vampire نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

به فرید بگین منو نویسنده بوکونهcry girlcry girlcry girl
من از فرید میترسم :|
فرید اینُ نویسنده کن این از تو میترسه((=
فرید ترس داره؟!|=
آدم دیگه نبود ازش بترسـی؟!((=

+ تـو قصّـه ـی مـن ..
تـو بودی ستـاره ***

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
^ـــ^♂/ ↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه ی چِـــِ ــهــِ ــــل ↘ ♂^ـــ^ 430

سپاس شده توسط FARID.SHOMPET ، bela vampire ، Mïņ̃†êR ، Ƒαкє ѕмιƖє ، ~JaSmIn~
(28-08-2013، 14:53)*2gether4ever* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-08-2013، 14:50)happy girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-08-2013، 14:49)*2gether4ever* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شيوا جون گفتم كه حدس بزنBig Grin
بهم ميخوره چن سالم باشه؟

١؟
٢؟
١٠٠؟!
١٢٠٠؟!
كدومش؟!

گفتم که 16
١٥Sleepy

بنازم به تشخیصم !

یه سوال من بم میخورد اونجا 17.18 سالم باشه؟
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Channel
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє
کــــــــــــــــــمـــــــــــــــکcry girlcry girlcry girlcry girl

بازم تو خواب من با من قدم بزن

آروم و سر به زیر

میمیرم از غم و بی خود سراغمو از آدما نگیر
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє
نقل قول: کی فرید کی فرید؟^ـــ^♂/ ↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه ی چِـــِ ــهــِ ــــل ↘ ♂^ـــ^ 430^ـــ^♂/ ↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه ی چِـــِ ــهــِ ــــل ↘ ♂^ـــ^ 430^ـــ^♂/ ↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه ی چِـــِ ــهــِ ــــل ↘ ♂^ـــ^ 430^ـــ^♂/ ↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه ی چِـــِ ــهــِ ــــل ↘ ♂^ـــ^ 430
Dodgy می خندی!؟ هعی. نمیشناسی که پس بیخیال. تازه یک بار هم بهم خیانت نکردن. چند باری شدهDodgy
اگر اینجا قدیمی هستی و دوست داری یک گفتگو عجیب 
درباره گذشته و حال داشته باشی، راه‌های ارتباطی رو گذاشتم پروفایل!

سپاس شده توسط Mïņ̃†êR ، Ƒαкє ѕмιƖє
(28-08-2013، 14:50)فرید_رومل نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: آیسان بیا مشهد شب با اره برقی بریم سراغ دختره^ـــ^♂/ ↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه ی چِـــِ ــهــِ ــــل ↘ ♂^ـــ^ 430
خانوم شما حالت خوبه؟! دختره با یکی دیگه رفت من گفتم به جهنم (درحالی که هر کس دیگه جای دگیه من بود دهنش رو اسفالت می کرد) و حتی التماسش نکردم با این که دوستش داشتم اون وقت شما می خواهی دختره رو تیکه تیکه کنی به سبب این که حرصت رو در آورده؟!ExclamationDodgy

آقا فرید بابا شما کی هستید دیگه
شما هم خیلی اشتباه کردین باید فکشو میاوردین پایینBig Grinتازه ذخترا با پسرا میفرقن درحد المپیک برادر من

(28-08-2013، 14:51)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بیا من خودم برات بلیطم میگیرم.با هواپیما راحت تری یا با قطار؟

هواپیمایی قشم خخخBig Grin
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe ^ـــ^♂/ ↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه ی چِـــِ ــهــِ ــــل ↘ ♂^ـــ^ 430
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، FARID.SHOMPET
هعی ..
plαy wιтн тнe вιɢ ɢυɴѕ
 سپاس شده توسط bela vampire ، FARID.SHOMPET ، Ƒαкє ѕмιƖє
(28-08-2013، 14:54)ƝeGaЯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-08-2013، 14:51)bela vampire نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فرید اینُ نویسنده کن این از تو میترسه((=
فرید ترس داره؟!|=
آدم دیگه نبود ازش بترسـی؟!((=

خودمم توش موندم :/

بازم تو خواب من با من قدم بزن

آروم و سر به زیر

میمیرم از غم و بی خود سراغمو از آدما نگیر
 سپاس شده توسط FARID.SHOMPET ، Ƒαкє ѕмιƖє
(28-08-2013، 14:53)فرید_رومل نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: کسی نگف چون همه میدونستن تویی این:|

پس اون نگاره ای که گذاشتم توی انجمن کی می تونه باشه!؟Confused یعنی لو رفتم؟!Confused

همه خر نیستن تو این این عکس تغییر شخصیت دادی کسی نشناستت:

فرید که ترس ندارعـــ

این شکلیه...:

,ιт'ѕ a paper тown
, paper нoυѕeѕ and paper people
(: ... everyтнιng'ѕ υglιer υp cloѕe

سپاس شده توسط bela vampire ، FARID.SHOMPET ، Ƒαкє ѕмιƖє
نقل قول: راستی فرید کدوم صبا؟؟؟؟

صبا خره دگیه! یکی که نگاره ی کاربریشم یه خره که خودش رو جای دختر جا زده ، درست مانند خود صبا خره. لباس خره توی نگاره ی کاربری هم گرم کنه با کلاه
اگر اینجا قدیمی هستی و دوست داری یک گفتگو عجیب 
درباره گذشته و حال داشته باشی، راه‌های ارتباطی رو گذاشتم پروفایل!

سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، ~JaSmIn~

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان