امتیاز موضوع:
  • 8 رأی - میانگین امتیازات: 4.5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

^ـــ^♂/ ↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه ی چِـــِ ــهــِ ــــل ↘ ♂^ـــ^

grou
آگهی
مامانم سوزنو گذاشته رو دسته مبل افتاده گم شده و همه جمع شدیم داریم دنبالش می گردیم ، اومده صحنه رو بازسازی میکنه یه سوزن دیگه میزاره میندازه ببینه کجا میفته !
هیچی دیگه الان همه داریم دنبال دوتا سوزن می گردیم …

جکاش یخه ن؟!
+من از اینجا פֿــوـاهــم رفت..

و فرقے هــم نمے ڪنـב فانـوــωـے בاشتـہ باشم یا نهــ!

ڪـωـے ڪـہ میگریزב..

از گُم شـבن نمے هــراـωــב..

سپاس شده توسط βΑllεяiηΑ♡ ، Mason ، Mïņ̃†êR ، FARID.SHOMPET
خو ببینم می تونین سپاسامو به 4500 برسونینRolleyes
توقع بی جایی نیس می تونینShyRolleyes
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
^ـــ^♂/ ↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه ی چِـــِ ــهــِ ــــل ↘ ♂^ـــ^ 452
 سپاس شده توسط ~JaSmIn~ ، βΑllεяiηΑ♡ ، Mïņ̃†êR ، FARID.SHOMPET
من خوب نیسم دخترم cryingcryingcryingcryingcryingcrying
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
^ـــ^♂/ ↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه ی چِـــِ ــهــِ ــــل ↘ ♂^ـــ^ 452

سپاس شده توسط βΑllεяiηΑ♡
(28-08-2013، 15:57)happy girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فرید اینا منم

×××رومینا×××

اولیش(رومینا )

دومی(تارا(دخدر خاله ی 4 سالمه))

سومی(رومینا وختی جلو بچه کوچولو ها بچه مثبت بازی در میاره تا اون بچه ها زر نزنن گریه نکنن)

(همینه که دخدر خاله ی 4 سالم اونو بیشتر دوس داش 2_3 سال پیشBig Grin آخه من همش میچزوندمش ولی رومینا باش مهربون بود ینی نمیچزوندش چون حوصله ی زر زر نداشت ولی من گریه میکرد لذت میبردم Big Grin )
 ,ιт'ѕ a paper тown
, paper нoυѕeѕ and paper people
(: ... everyтнιng'ѕ υglιer υp cloѕe

سپاس شده توسط FARID.SHOMPET ، βΑllεяiηΑ♡
نقل قول: جدی؟؟؟؟؟

اره گلم فدات بشه فرید Big GrinBig GrinBig Grin
Channel
 سپاس شده توسط βΑllεяiηΑ♡ ، FARID.SHOMPET
(28-08-2013، 16:02)فرید_رومل نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بسملا شکلک پاخور Confused
 سپاس شده توسط FARID.SHOMPET ، ~JaSmIn~ ، βΑllεяiηΑ♡
(28-08-2013، 16:03)hhrrbb نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مامان من خوبمHeartHeartHeart

(28-08-2013، 16:04)✖♥♀ LØVЄ !s √♥✖ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

احیانا پرووووووو نشدی ؟؟؟

(28-08-2013، 16:06)gholnar نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-08-2013، 16:03)hhrrbb نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مامان من خوبمHeartHeartHeart

(28-08-2013، 16:04)✖♥♀ LØVЄ !s √♥✖ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

احیانا پرووووووو نشدی ؟؟؟
به شما چه؟؟Rolleyes
شما هم احیانا زیادی دخدر خاله نشدین؟؟Shy

سپاس شده توسط βΑllεяiηΑ♡ ، ~JaSmIn~
(28-08-2013، 16:05)gholnar نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من خوب نیسم دخترم cryingcryingcryingcryingcryingcrying

HeartHeart
گريه نکن مادر

بيا بغلم با هم گر يه کنيمcry2

هرچي شده
فراموشش کنHeart
 سپاس شده توسط Mïņ̃†êR

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان