امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

✘گُـفــتُــگـ ــ ـ ــوے آزآב نَُـ ـ ــســפֿِــﮧ ے چِـ ـ ـهـلُ یِـکــ✘

اینم منم 
پارسال دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
پارسالم

اینم دو هفته پیش دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
دو هفته پیشم
   دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
پیام ناشناس

/ (•◡•) \
 سپاس شده توسط FARID.SHOMPET ، Łost Đλtλ ، βΑllεяiηΑ♡
آگهی
(28-08-2013، 20:40)فرید_رومل نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: اینم منم
مهدی چرا دیگه مو نداری به این میزانی که توی نگاره ی کودکیت داری؟!Big Grin راستی بازی ها 16 شهریور هست ها.
25r3025r3025r3025r30
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
✘گُـفــتُــگـ ــ ـ ــوے آزآב نَُـ ـ ــســפֿِــﮧ ے چِـ ـ ـهـلُ یِـکــ✘ 27
 سپاس شده توسط مهدی خطر
(28-08-2013، 20:40)hhrrbb نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-08-2013، 20:39)azin.justin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بچه ها من pegah jb اممممممممممممممممممممممممممممممم.....این اکانت دختر داییمه!!!!!!!!!!!!!!!!

:|
پگااااااااااااااااااااااااهHeart

بله عشقمممممممممممممممممم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خداوندا دستهایم خالی است
و دلم غرق در آرزوها-یا به قدرت بیکرانت دستانم را توانا گردان یا
دلم را از آرزوهای دست نیافتنی خالی کن.*
:Laie_23::Laie_23:
 سپاس شده توسط βΑllεяiηΑ♡
(28-08-2013، 20:40)فرید_رومل نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: به به !
جمعتون که جمعه گلتون کمه !
که خوشبختانه اونم تشریف اورد✘گُـفــتُــگـ ــ ـ ــوے آزآב نَُـ ـ ــســפֿِــﮧ ے چِـ ـ ـهـلُ یِـکــ✘ 27
منی میگی می دونمSleepy

مهدی چرا دیگه مو نداری به این میزانی که توی نگاره ی کودکیت داری؟!Big Grin راستی بازی ها 16 شهریور هست ها.
دارم بلند بشه کوتاه میکنم دضمن من دوماه پیش کچل کردم هنوز تو فکر اونی ؟ من تاریخ بلد نیستم بگو چند شنبس
 سپاس شده توسط FARID.SHOMPET

نقل قول: به به !
جمعتون که جمعه گلتون کمه !
که خوشبختانه اونم تشریف اورد✘گُـفــتُــگـ ــ ـ ــوے آزآב نَُـ ـ ــســפֿِــﮧ ے چِـ ـ ـهـلُ یِـکــ✘ 27
منی میگی می دونمSleepy
فرید توهم زدیا !مگه اینجا چنتا ستاره هست ؟!
خودمان را فرمودیم Sleepy

(28-08-2013، 20:41)Hamidreza jefri HHH نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: اصلا مشکلی نیست :|
قلیون که نمیتونی حمل کنی
حداقل ورق با خودت بیار
باش |:
پوکر؟ (:

امیررضا من بهت بیشتر تر افتخار می کنم اگه فونتتو کوچیک کنی پسره خوب :|
A Friend is nothing but a known enemy
 سپاس شده توسط Ξrιc logιc ، βΑllεяiηΑ♡
اقا7خبیث کی بلده؟Big Grin
(28-08-2013، 20:41)مهسا...... نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

25r3025r3025r3025r30
چوفتBig Grin
نقل قول: دارم بلند بشه کوتاه میکنم دضمن من دوماه پیش کچل کردم هنوز تو فکر اونی ؟ من تاریخ بلد نیستم بگو چند شنبس

چه زود گذشتBig Grin دو ماه پیش کچل بودی؟! اه یاد اون شایان کرم افتادمDodgy میشه شنبه ی این هفته نه ، شنبه ی هفته ی بعدش. یعنی دو هفته دیگه.
اگر اینجا قدیمی هستی و دوست داری یک گفتگو عجیب 
درباره گذشته و حال داشته باشی، راه‌های ارتباطی رو گذاشتم پروفایل!

(28-08-2013، 20:44)مهدی خطر نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-08-2013، 20:41)مهسا...... نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

25r3025r3025r3025r30
چوفتBig Grin
25r3025r3025r3025r3025r3025r3025r30

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان