28-08-2013، 23:49
تلما پ خ بده
|
✘گُـفــتُــگـ ــ ـ ــوے آزآב نَُـ ـ ــســפֿِــﮧ ے چِـ ـ ـهـلُ یِـکــ✘ |
||||||||||||||||||||||||||
تلما پ خ بده
:|
*^_^*فرید اعلام کن من اینجام -_- اوهوم اوهوم! =| کسی ندا رو ندیده عایا؟ =\ پووووووف :|
28-08-2013، 23:51
نقل قول: :|چرا تا من میام تو هم میای!؟ چرا همیشه در پایان شب یا بامداد میای!؟ قاچاقی میای!؟ ندا!؟ رز!؟ چرا دیدمش. امروز همش انلاین بود.
28-08-2013، 23:52
یکی ساعت بده ...
28-08-2013، 23:53
1 و بیست و پنج دقیقه
![]()
28-08-2013، 23:58
(28-08-2013، 23:51)فرید_رومل نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. =)))) پوووووف! تا تو میایی من میام =| تا من میام اون کپک میره =| قضیه ی پیچیده ایه! ما العان وقت کردیم گفتیم بهتان سر بزنیم -_- ='( دو روزه کتاب گرفتم (: همش 92 ):صفشو خوندم =((( خداااا ! راستی پدر ، دیروز گوشمو سوراخ کردم (:
28-08-2013، 23:58
منو پویا تا5 صبح دیروز اینجابودییم....
فکر نکنم دیگه بیاد آخه گفته بود..که12:30 اینجاست... برم زنگ بزنم ببینم چرانیومده منو سرکار گذاشته شب خوش ... خدافظ داداش فرید به قول فری بدرود
29-08-2013، 0:02
نقل قول: =)))) ![]() نه تو مشکوک میزنی چون شبا آنلاین میشی فقط ![]() خو رز شبا می خوابه مانند ما نیست که ![]() رمانه!؟ اگر کتاب های منو می خواستی بخونی اندیشه کنم هر روز 10 برگ می تونستی بخونی و درک کنی . می دونی که چی می خونم. ![]() (بهم نگو پدر. خوشم نمیاد و احساس پیری میکنم) اوخی! تاکنون سوراخ نکرده بودی نازنین!؟ مگه موچولویی؟! ![]()
29-08-2013، 0:16
:|
کتاب ملکه ویکتوریا! (: قربونش برم ! مثه خودمه -_- اهم اهم! از خودت تریف نکن ! به خاطر پاری جوون موندی -_- خانومت خوب بوده -_- :| دخترا اولی کی به دنیا میان گوششونو سوراخ میکننا! =| من دوباره یکی دیگه رفتم سوراخ کردم (: قربونم برم ! امروز از کلاس داشتم بر میگشتم با خوشحالی تمام رفتم تو مغازه واسه داداشیم لباس بخرم! [ منم که مهربون (: ] یه بلوزو شلوار انتخاب کردم ، کارتو دادم به مغازه دار که حساب کنه! یهو گف موجودی نداره =| گفتم هاع!! برو با عمت شوخی کن! =\ داغون شدم اون لحظه! اومدم خونه دوباره با ددی محترم رفتم لباسو خریدم (: حالا هر چی فک میکنم نمیفهمم این پول کجا رفته! :| جاتون خالی ((((:
29-08-2013، 0:26
اوهوک چه کلاسی می ذاره واسه ما
![]() منو یاد پاری ننداز که دلم براش تنگه چند روزه هیچ گفتگویی باهاش نداشتم ![]() ![]() آره سوراخ میکنن ولی خو یکم جا خوردم به سبب یه سوراخ کردن گوش توی این سن ذوق زده شدی ![]() چه خواهر خوبی ![]() ![]() جامون خالی ![]()
| ||||||||||||||||||||||||||
|
![]() |
|||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|