امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

✘گُـفــتُــگـ ــ ـ ــوے آزآב نَُـ ـ ــســפֿِــﮧ ے چِـ ـ ـهـلُ یِـکــ✘

من برم بدا میام Big GrinBig GrinBig Grin
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Channel
آگهی
(29-08-2013، 8:25)bee نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-08-2013، 8:23)فرهاد1370 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یکی بره اون اوسگولرو آفش کنه از صبح 50 تا پست مرتبط با سورییه گذاشته این جارو با بی بی سی اشتباه گرفته

وطن یعنی کمک کردن به لبنان تغییر یافته به وطن یعنی کمک کردن به سوریه Angel
مردم دارن تو کشور خودمون از کشنگی و بی پولی جون میدن اونوقت .......ای خداAngel

نقل قول: چقدر خودتو تحویل می گیریBig GrinTongue

جواب بده من یا اون؟؟؟؟خودم تحویل گرفتن دارم کم کسی نیستم که چی فکر کردی؟Angel
آهـــــــــــــان
چه قدر لباس مشکی بهت میاداگه میدونستم زودترمیمردم.
اشتباه ازمن بود کسی راپاشویه میدادم که در تب دیگری میسوخت

رونوشت برداشته شده از کاربر (نگین...)
(29-08-2013، 8:28)!MOHAMMAD نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-08-2013، 8:26)happy girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام اجی چطوری خوبی؟Angel

ندا اشخال کجا؟:cool:

محمد الان کسی نیست بزار همه شومپتا بیان :cool:
خب صبر میکنیم
c24
من دارم تمرین می کنم

افرین افرین

نقل قول: چقدر امروز زیباس داداش فرهاد چه خبرا شیوا هپی چه خبر

خبری نیست نگاره ماکانو دیدم چشماش سبزه خخخخخBig GrinBig GrinBig Grin
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Channel
 سپاس شده توسط na30m
پس نرفتیـــ

یکی تو پروفایلش نوشته :هر کاری پ.خ بدید همتونو دوس دارم . من موندم این معلم های ادبیات پس چه غلطی میکنن سر کلاس
 سپاس شده توسط na30m ، Hamidreza jefri HHH
نقل قول: وقتی تو رفتی کپتو گذاشتی منم میرم

خیلی قشنگ بلدی شخصیت خونوادتو به نمایش بزاری (:
افرین (:
 سپاس شده توسط na30m
جهالت کاری کرد که پیرزن ایرانی گاو خود را بفروشد که مشرف مکه شود ، تا عرب ازشتر به لامبور گینی و از چادر به برج رسد و مردم ما سعادت را دودستی به اعراب تقدیم کنند که شاید سعادت خودرا در دنیای دیگر یابند!!! آیا میدانید خدا کجاست ؟؟خدا در قلب مادریست که برای مداوای فرزندش کلیه اش را میفروشد و خدادر قلب کودکیست که در همسایگی حاجی ازفقر ناله می کند ، وحاجی در بین عربها بدنبال خدا میگردد
 سپاس شده توسط * Exceptional girl * ، na30m ، Hamidreza jefri HHH
(29-08-2013، 8:33)smoker_man نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جهالت کاری کرد که پیرزن ایرانی گاو خود را بفروشد که مشرف مکه شود ، تا عرب ازشتر به لامبور گینی و از چادر به برج رسد و مردم ما سعادت را دودستی به اعراب تقدیم کنند که شاید سعادت خودرا در دنیای دیگر یابند!!! آیا میدانید خدا کجاست ؟؟خدا در قلب مادریست که برای مداوای فرزندش کلیه اش را میفروشد و خدادر قلب کودکیست که در همسایگی حاجی ازفقر ناله می کند ، وحاجی در بین عربها بدنبال خدا میگردد

ب قول ابی خدا اینجاست داره با ما چای مینوشه
 سپاس شده توسط Hamidreza jefri HHH ، na30m
(29-08-2013، 8:33)smoker_man نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کاملا موافقم ولی بیا روراست باشیم از نظر دین زیارت خانه خدا واجبه حالا ممکن بود توی ایران باشه و این پولها بره تو جیب ما ولی خوب چاره ای نیست برای زیارت خانه ی خدا باید عربا پول دار شن اونم راه خودشو داره این دنیا نشد اون دنیا خدا همشو از جونشون میکشه
(29-08-2013، 8:32)Hamidreza jefri HHH نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: وقتی تو رفتی کپتو گذاشتی منم میرم

خیلی قشنگ بلدی شخصیت خونوادتو به نمایش بزاری (:
افرین (:
می خواستم یاد اوری کنم شخصیتتو...Tongue

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان