امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

✘گُـفــتُــگـ ــ ـ ــوے آزآב نَُـ ـ ــســפֿِــﮧ ے چِـ ـ ـهـلُ یِـکــ✘

(29-08-2013، 9:24)˩öñê˩¥✘ɢïя˩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-08-2013، 9:22)+shina+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-08-2013، 9:19)˩öñê˩¥✘ɢïя˩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مامان؟
فرزندم؟ :183:

انگشتم شکستهcrying
هان؟

برا چی؟
آگهی
دلم گرفته من باید برم فقط بقره ویس آل عمران درکل 6جزء اولو حفظ نیستم حمید من برم یکم گریه کنم خالی بشم خدانگهدار
خداوندا از همه گذشتم بگذر ازمن[/font][/size]
 سپاس شده توسط βΑllεяiηΑ♡
(29-08-2013، 9:24)!MOHAMMAD نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-08-2013، 9:23)bee نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-08-2013، 9:22)!MOHAMMAD نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-08-2013، 9:20)bee نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-08-2013، 9:20)!MOHAMMAD نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بایDodgy

با منی؟مگه من چیکار کردم چپ چپ نیگا میکنی؟cryingcrying
هیچیTongue:cool:

خیالم راحت شد پس برم خدافسBig Grin
خدافسDodgy

ممد جون من اذیت نکن دیگه داداشیcryingcrying
نظـریـ راجـع به امضام نداری رزی؟!*^___^*

+ تـو قصّـه ـی مـن ..
تـو بودی ستـاره ***

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
✘گُـفــتُــگـ ــ ـ ــوے آزآב نَُـ ـ ــســפֿِــﮧ ے چِـ ـ ـهـلُ یِـکــ✘ 88

سپاس شده توسط Mason
نگار میری مدرسه اینجا هم بیا بازم ))):
 سپاس شده توسط ƝeGaЯ
(29-08-2013، 9:27)bee نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-08-2013، 9:24)!MOHAMMAD نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-08-2013، 9:23)bee نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-08-2013، 9:22)!MOHAMMAD نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-08-2013، 9:20)bee نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

با منی؟مگه من چیکار کردم چپ چپ نیگا میکنی؟cryingcrying
هیچیTongue:cool:

خیالم راحت شد پس برم خدافسBig Grin
خدافسDodgy

ممد جون من اذیت نکن دیگه داداشیcryingcrying

برو اصن عینک میزنم:cool:
چه قدر لباس مشکی بهت میاداگه میدونستم زودترمیمردم.
اشتباه ازمن بود کسی راپاشویه میدادم که در تب دیگری میسوخت

رونوشت برداشته شده از کاربر (نگین...)
(29-08-2013، 9:27)ƝeGaЯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نظـریـ راجـع به امضام نداری رزی؟!*^___^*
امضات قشنگه بذار باشه (:
 سپاس شده توسط ƝeGaЯ
من رفتم
سلامTongue
(29-08-2013، 9:29)bee نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

این خراب شده رو ببندین من چشامو گرفتم بدویین
ggre

عه عه بی شخصیا ببیندینش زود  تر Undecided

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان