امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

✘گُـفــتُــگـ ــ ـ ــوے آزآב نَُـ ـ ــســפֿِــﮧ ے چِـ ـ ـهـلُ یِـکــ✘

(29-08-2013، 17:20)فرید_رومل نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

:|
مــرگ:|
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، FARID.SHOMPET
آگهی
(29-08-2013، 17:22)✖♥♀ LØVЄ !s √♥✖ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ببند|:
باشه عنتر جون Sleepy
 سپاس شده توسط FARID.SHOMPET
نقل قول: همگی سلام

هنی دهنم جر خورد از بس اینو گذاشتم Big Grin
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Channel
 سپاس شده توسط *βeС-МoЯЯiGαƝ*
دوستان گلم من برم که اینترنتم تموم شد الان با اینترنت محدود فعلی اومد cryingcryingcrying

گو دبای تا اینترنت بخرم cryingBig GrinBig Grin
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe ✘گُـفــتُــگـ ــ ـ ــوے آزآב نَُـ ـ ــســפֿِــﮧ ے چِـ ـ ـهـلُ یِـکــ✘ 173
 سپاس شده توسط pink devil ، Wanton ، *βeС-МoЯЯiGαƝ* ، Mïņ̃†êR ، FARID.SHOMPET
اوهوع داداش همشهـری !
خوفی؟!
کجویی کاکوی جونیم؟!
دلم برات تنگ شده!
(با لحجه شیرازی بخونش!)Angel
خــط زدنِ مَـــن ، پـایــآنِ من نبـــود !!!
آغـــاز بی لیاقتـــیِ تـو بــود!
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє
(29-08-2013، 17:24)happy girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: همگی سلام

هنی دهنم جر خورد از بس اینو گذاشتم Big Grin

خودت قبول کردی جانشین من باشی پس باس بزاری Big Grin
نقل قول: تحویـــل گرفتنتون تو پاچـم !!!
نی نی؟
تو ....... Dodgy
جواب پخ دیرزو ندادی Sleepy
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє
(29-08-2013، 17:21)امیررضا* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-08-2013، 17:19)rval نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-08-2013، 17:14)pink devil نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

میدونم،همتون دوسم دارین!
سلام!(:
سلام همشهری تو کی اومدی بابا چیکار میکنی نیستی اصلا نمیوی دلم بروت تنگ شده بیدTongue
شما؟:|
فکر کنم مخاطبم شما نبودینا؟
معلم میدانست که فاصله هاچه به روزمان می آورند که به خط فاصله میگفت :خط تیره
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє
(29-08-2013، 17:24)ChaRisMa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-08-2013، 17:22)✖♥♀ LØVЄ !s √♥✖ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ببند|:
باشه عنتر جون Sleepy
به همچنین راسو خشگله |:
(29-08-2013، 17:22)pink devil نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تحویـــل گرفتنتون تو پاچـم !!!
نی نی؟!Sad

جانم!؟
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe ✘گُـفــتُــگـ ــ ـ ــوے آزآב نَُـ ـ ــســפֿِــﮧ ے چِـ ـ ـهـلُ یِـکــ✘ 173

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان