امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

✘گُـفــتُــگـ ــ ـ ــوے آزآב نَُـ ـ ــســפֿِــﮧ ے چِـ ـ ـهـلُ یِـکــ✘

سَـــ
A Friend is nothing but a known enemy
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
✘گُـفــتُــگـ ــ ـ ــوے آزآב نَُـ ـ ــســפֿِــﮧ ے چِـ ـ ـهـلُ یِـکــ✘ 205
 سپاس شده توسط L.A.78 ، Mason ، +shina+ ، ƝeGaЯ
آگهی
(29-08-2013، 19:51)melodi+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سَـــ
سلام آوآیی*^_^*
(29-08-2013، 19:50)✖♥♀ LØVЄ !s √♥✖ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-08-2013، 19:48)habija نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-08-2013، 19:46)✖♥♀ LØVЄ !s √♥✖ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-08-2013، 19:44)habija نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-08-2013، 19:42)✖♥♀ LØVЄ !s √♥✖ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شکلکایی که میذاری دیه نمیدونم-ـــ-

نع ولی عـآقـآ ))):
من مریمو میخوام ))):

ینی فقد مریم شکلک میزآره؟؟؟! ✘گُـفــتُــگـ ــ ـ ــوے آزآב نَُـ ـ ــســפֿِــﮧ ے چِـ ـ ـهـلُ یِـکــ✘ 205
اذیت نکن ..:|
عـآقـآ دلم برات تنگ شده نامرد )):
خیلی دلم تنگ شده بود برات )):

من؟؟؟!

اذیت؟؟! ✘گُـفــتُــگـ ــ ـ ــوے آزآב نَُـ ـ ــســפֿِــﮧ ے چِـ ـ ـهـلُ یِـکــ✘ 205

دله اونم برآت نخطه شده بود ✘گُـفــتُــگـ ــ ـ ــوے آزآב نَُـ ـ ــســפֿِــﮧ ے چِـ ـ ـهـلُ یِـکــ✘ 205
مریمcry girl
بیا بخلمcry girl
نمیدونی چه قدر میخواستم دوباره ببینمتcry girl
رُزی بزی ✘گُـفــتُــگـ ــ ـ ــوے آزآב نَُـ ـ ــســפֿِــﮧ ے چِـ ـ ـهـلُ یِـکــ✘ 205

مگه الآن دآری میبینیم؟؟! ✘گُـفــتُــگـ ــ ـ ــوے آزآב نَُـ ـ ــســפֿِــﮧ ے چِـ ـ ـهـلُ یِـکــ✘ 205
 سپاس شده توسط Mason
سلام دومادی خوبی؟*^ــ^*
(29-08-2013، 19:50)habija نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-08-2013، 19:48)+shina+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-08-2013، 19:46)habija نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-08-2013، 19:42)+shina+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-08-2013، 19:39)habija نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

5 تآ دلیل بگو که من مریمم :|
با اینکه علاقه ای به صحبت بات ندارم دختره ولی مططمئنم که تو خودشی

1- استفاده ازون شکلکه
2-طرز صحبتت
3-اواتارت
4-طرفداری لعیا ازت
5- استفاده از اون یکی شکلکه

بله بله

دلیلآتم مثه خودت تُخمین ((((((:
اره چون حقیقت بودن و معلوم شد توعی Undecided

نظر خاستم دختره؟

منم از تو پرسیدم کو*ی؟؟! =)
من چیزی بت گفتم که اون دهنتو وا کردی داری بارم میکنی ؟
(29-08-2013، 19:51)melodi+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سَـــ

آوآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآ ^_____^

هآ رآسی من که بآت قهر بودم -_-
دنبـی بیخیال خاله!|=
منم دلم براتون نخود مـیشه!*^___^*
دیگه درساش دست من نیس!)=
روزی ده بار میگم غلط کردی تیزهوشان قبول شدی!
بعدش میگم پس چرا الکی دوسال درس خوندی که بعد خودتُ فوش بدی!=/

+ تـو قصّـه ـی مـن ..
تـو بودی ستـاره ***

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
✘گُـفــتُــگـ ــ ـ ــوے آزآב نَُـ ـ ــســפֿِــﮧ ے چِـ ـ ـهـلُ یِـکــ✘ 205

سپاس شده توسط +shina+
(29-08-2013، 19:52)habija نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-08-2013، 19:50)✖♥♀ LØVЄ !s √♥✖ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-08-2013، 19:48)habija نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-08-2013، 19:46)✖♥♀ LØVЄ !s √♥✖ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-08-2013، 19:44)habija نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ینی فقد مریم شکلک میزآره؟؟؟! ✘گُـفــتُــگـ ــ ـ ــوے آزآב نَُـ ـ ــســפֿِــﮧ ے چِـ ـ ـهـلُ یِـکــ✘ 205
اذیت نکن ..:|
عـآقـآ دلم برات تنگ شده نامرد )):
خیلی دلم تنگ شده بود برات )):

من؟؟؟!

اذیت؟؟! ✘گُـفــتُــگـ ــ ـ ــوے آزآב نَُـ ـ ــســפֿِــﮧ ے چِـ ـ ـهـلُ یِـکــ✘ 205

دله اونم برآت نخطه شده بود ✘گُـفــتُــگـ ــ ـ ــوے آزآב نَُـ ـ ــســפֿِــﮧ ے چِـ ـ ـهـلُ یِـکــ✘ 205
مریمcry girl
بیا بخلمcry girl
نمیدونی چه قدر میخواستم دوباره ببینمتcry girl
رُزی بزی ✘گُـفــتُــگـ ــ ـ ــوے آزآב نَُـ ـ ــســפֿِــﮧ ے چِـ ـ ـهـلُ یِـکــ✘ 205

مگه الآن دآری میبینیم؟؟! ✘گُـفــتُــگـ ــ ـ ــوے آزآב نَُـ ـ ــســפֿِــﮧ ے چِـ ـ ـهـلُ یِـکــ✘ 205
آره بیا بخلمcry girl

مریم :|
ستاره بی ستاره://
(29-08-2013، 19:52)+shina+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-08-2013، 19:50)habija نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-08-2013، 19:48)+shina+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-08-2013، 19:46)habija نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-08-2013، 19:42)+shina+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

با اینکه علاقه ای به صحبت بات ندارم دختره ولی مططمئنم که تو خودشی

1- استفاده ازون شکلکه
2-طرز صحبتت
3-اواتارت
4-طرفداری لعیا ازت
5- استفاده از اون یکی شکلکه

بله بله

دلیلآتم مثه خودت تُخمین ((((((:
اره چون حقیقت بودن و معلوم شد توعی :-/

نظر خاستم دختره؟

منم از تو پرسیدم کو*ی؟؟! =)
من چیزی بت گفتم که اون دهنتو وا کردی داری بارم میکنی ؟

بآ هرکسی مثه خودش رفتآر میکنم ((((:

رفتآرتو دُرُس کن اگه میخوآی بآت خوب تآ کنم (:
(29-08-2013، 19:53)ƝeGaЯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دنبـی بیخیال خاله!|=
منم دلم براتون نخود مـیشه!*^___^*
دیگه درساش دست من نیس!)=
روزی ده بار میگم غلط کردی تیزهوشان قبول شدی!
بعدش میگم پس چرا الکی دوسال درس خوندی که بعد خودتُ فوش بدی!=/
کاریش نداشته باشی مث ادم باش حرف بزنی به پرو پات میپیچه

سختی داره خب هر کاری ی سختی داره

.....

سلام آوا
 سپاس شده توسط ƝeGaЯ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان