امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

✘گُـفــتُــگـ ــ ـ ــوے آزآב نَُـ ـ ــســפֿِــﮧ ے چِـ ـ ـهـلُ یِـکــ✘

مریم اشتی کرد میام خدافس cry girl
A Friend is nothing but a known enemy
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
✘گُـفــتُــگـ ــ ـ ــوے آزآב نَُـ ـ ــســפֿِــﮧ ے چِـ ـ ـهـلُ یِـکــ✘ 206
آگهی
رزی جونم!*^__^*
و دنبــی جونم!*^__^*
{کوتا بیا دنبـی!}
من میـرم!
خدا حافظتـون!*^__^*

+ تـو قصّـه ـی مـن ..
تـو بودی ستـاره ***

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سپاس شده توسط +shina+
(29-08-2013، 19:53)✖♥♀ LØVЄ !s √♥✖ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-08-2013، 19:52)habija نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-08-2013، 19:50)✖♥♀ LØVЄ !s √♥✖ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-08-2013، 19:48)habija نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-08-2013، 19:46)✖♥♀ LØVЄ !s √♥✖ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اذیت نکن ..:|
عـآقـآ دلم برات تنگ شده نامرد )):
خیلی دلم تنگ شده بود برات )):

من؟؟؟!

اذیت؟؟! ✘گُـفــتُــگـ ــ ـ ــوے آزآב نَُـ ـ ــســפֿِــﮧ ے چِـ ـ ـهـلُ یِـکــ✘ 206

دله اونم برآت نخطه شده بود ✘گُـفــتُــگـ ــ ـ ــوے آزآב نَُـ ـ ــســפֿِــﮧ ے چِـ ـ ـهـلُ یِـکــ✘ 206
مریمcry girl
بیا بخلمcry girl
نمیدونی چه قدر میخواستم دوباره ببینمتcry girl
رُزی بزی ✘گُـفــتُــگـ ــ ـ ــوے آزآב نَُـ ـ ــســפֿِــﮧ ے چِـ ـ ـهـلُ یِـکــ✘ 206

مگه الآن دآری میبینیم؟؟! ✘گُـفــتُــگـ ــ ـ ــوے آزآב نَُـ ـ ــســפֿِــﮧ ے چِـ ـ ـهـلُ یِـکــ✘ 206
آره بیا بخلمcry girl

مریم :|
ستاره بی ستاره://

اومدمی ✘گُـفــتُــگـ ــ ـ ــوے آزآב نَُـ ـ ــســפֿِــﮧ ے چِـ ـ ـهـلُ یِـکــ✘ 206

جآن؟؟! :|
cry girl
(29-08-2013، 19:55)habija نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-08-2013، 19:52)+shina+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-08-2013، 19:50)habija نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-08-2013، 19:48)+shina+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-08-2013، 19:46)habija نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دلیلآتم مثه خودت تُخمین ((((((:
اره چون حقیقت بودن و معلوم شد توعی Undecided

نظر خاستم دختره؟

منم از تو پرسیدم کو*ی؟؟! =)
من چیزی بت گفتم که اون دهنتو وا کردی داری بارم میکنی ؟

بآ هرکسی مثه خودش رفتآر میکنم ((((:

رفتآرتو دُرُس کن اگه میخوآی بآت خوب تآ کنم (:
یادم نمیاد تا بحال چیزی بت گفته باشم

رفتار من خوبه

تو باید خودتو درس کنیUndecided
(29-08-2013، 19:55)melodi+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مریم اشتی کرد میام خدافس cry girl

عشق جدیدت که هس -_-
سلوم به دوستای گلممممممممممممممممHeart
Heart
Heart
Heart
Heart
Heart
این روزها..
دوست دارم
یه اصطلاح عامیانه س...!
یه سر به وبم بزنین روحم شاد شه!*^__^*
بابای!>__<
http://ariana79.blogfa.com/

+ تـو قصّـه ـی مـن ..
تـو بودی ستـاره ***

سپاس شده توسط +shina+
ی انسان نفهم ی پست گذاشته ب اسم( خوشگلترین دختر دنیا) میری میبینی ی بنده خدا رو مصخره کرده تازه جالب اینجاست ک همه سپاسم میدن واقعن جای تاسف داره
(29-08-2013، 19:57)+shina+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-08-2013، 19:55)habija نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-08-2013، 19:52)+shina+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-08-2013، 19:50)habija نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-08-2013، 19:48)+shina+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اره چون حقیقت بودن و معلوم شد توعی Undecided

نظر خاستم دختره؟

منم از تو پرسیدم کو*ی؟؟! =)
من چیزی بت گفتم که اون دهنتو وا کردی داری بارم میکنی ؟

بآ هرکسی مثه خودش رفتآر میکنم ((((:

رفتآرتو دُرُس کن اگه میخوآی بآت خوب تآ کنم (:
یادم نمیاد تا بحال چیزی بت گفته باشم

رفتار من خوبه

تو باید خودتو درس کنیUndecided

بآشه دختره از این به بعد بآت خوب رفتآر میکنم ((:

دختره چه خبرآ؟؟! (:

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان