امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

✘گُـفــتُــگـ ــ ـ ــوے آزآב نَُـ ـ ــســפֿِــﮧ ے چِـ ـ ـهـلُ یِـکــ✘

(29-08-2013، 19:55)ƝeGaЯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

رزی جونم!*^__^*
و دنبــی جونم!*^__^*
{کوتا بیا دنبـی!}
من میـرم!
خدا حافظتـون!*^__^*
نگاری cry girl

(29-08-2013، 19:56)habija نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-08-2013، 19:53)✖♥♀ LØVЄ !s √♥✖ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-08-2013، 19:52)habija نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-08-2013، 19:50)✖♥♀ LØVЄ !s √♥✖ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-08-2013، 19:48)habija نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من؟؟؟!

اذیت؟؟! ✘گُـفــتُــگـ ــ ـ ــوے آزآב نَُـ ـ ــســפֿِــﮧ ے چِـ ـ ـهـلُ یِـکــ✘ 207

دله اونم برآت نخطه شده بود ✘گُـفــتُــگـ ــ ـ ــوے آزآב نَُـ ـ ــســפֿِــﮧ ے چِـ ـ ـهـلُ یِـکــ✘ 207
مریمcry girl
بیا بخلمcry girl
نمیدونی چه قدر میخواستم دوباره ببینمتcry girl
رُزی بزی ✘گُـفــتُــگـ ــ ـ ــوے آزآב نَُـ ـ ــســפֿِــﮧ ے چِـ ـ ـهـلُ یِـکــ✘ 207

مگه الآن دآری میبینیم؟؟! ✘گُـفــتُــگـ ــ ـ ــوے آزآב نَُـ ـ ــســפֿِــﮧ ے چِـ ـ ـهـلُ یِـکــ✘ 207
آره بیا بخلمcry girl

مریم :|
ستاره بی ستاره://

اومدمی ✘گُـفــتُــگـ ــ ـ ــوے آزآב نَُـ ـ ــســפֿِــﮧ ے چِـ ـ ـهـلُ یِـکــ✘ 207

جآن؟؟! :|
هیچی ://
 سپاس شده توسط ƝeGaЯ
آگهی
راس میکی لصن -_-
لعــــــی ژونیــــــــم *^_^*
A Friend is nothing but a known enemy
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
✘گُـفــتُــگـ ــ ـ ــوے آزآב نَُـ ـ ــســפֿِــﮧ ے چِـ ـ ـهـلُ یِـکــ✘ 207
 سپاس شده توسط L.A.78
گریه نکن رزی))=
فردا میام))=
از فردا کم میام!

+ تـو قصّـه ـی مـن ..
تـو بودی ستـاره ***

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
✘گُـفــتُــگـ ــ ـ ــوے آزآב نَُـ ـ ــســפֿِــﮧ ے چِـ ـ ـهـلُ یِـکــ✘ 207

سپاس شده توسط +shina+
لعی عشقــم Shy

گیر نیوردی اون پسورد بی صآحآبو؟؟! >_<
 سپاس شده توسط L.A.78
(29-08-2013، 19:59)ƝeGaЯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

گریه نکن رزی))=
فردا میام))=
از فردا کم میام!
تو غلط کردی رفتی تیزهوشان-_-
دلم برات تنگ میشهcry girl

عـآقـآ آوا ما دیه کشک؟:|
 سپاس شده توسط +shina+
(29-08-2013، 19:59)melodi+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

راس میکی لصن -_-

آوآ ✘گُـفــتُــگـ ــ ـ ــوے آزآב نَُـ ـ ــســפֿِــﮧ ے چِـ ـ ـهـلُ یِـکــ✘ 207
(29-08-2013، 19:59)melodi+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

راس میکی لصن -_-
cry girl
آوآآآ جــــــــــونم*^_^*
(29-08-2013، 20:00)habija نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

لعی عشقــم Shy

cry girl
ایمیلتو دادم کــه=]]]]]]]]]]
(29-08-2013، 20:02)L.A.78 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

راس میکی لصن -_-
cry girl
آوآآآ جــــــــــونم*^_^*
(29-08-2013، 20:00)habija نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

لعی عشقــم Shy

cry girl
ایمیلتو دادم کــه=]]]]]]]]]]

لعی اون دوتآ شرطو یآدت رف مثه اینکه Angel
(29-08-2013، 19:58)habija نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-08-2013، 19:57)+shina+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-08-2013، 19:55)habija نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-08-2013، 19:52)+shina+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-08-2013، 19:50)habija نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

منم از تو پرسیدم کو*ی؟؟! =)
من چیزی بت گفتم که اون دهنتو وا کردی داری بارم میکنی ؟

بآ هرکسی مثه خودش رفتآر میکنم ((((:

رفتآرتو دُرُس کن اگه میخوآی بآت خوب تآ کنم (:
یادم نمیاد تا بحال چیزی بت گفته باشم

رفتار من خوبه

تو باید خودتو درس کنیUndecided

بآشه دختره از این به بعد بآت خوب رفتآر میکنم ((:

دختره چه خبرآ؟؟! (:
دختره من نیازی ندارم که تو الان بام خوب شی درس رفتار کنی

بله بله

هر وقت کسی بات بد حرف زد تو هم همونجوری باش رفتار کن

سلامتی . .
آواcry girl

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان