این زندگی نفس کش می خواد (:
هر مشکلی طرفت میاد :|
تو رو می کشونه به سمت خودش (:
پاره نمی شی فقط کش میای :|||||
هر مشکلی طرفت میاد :|
تو رو می کشونه به سمت خودش (:
پاره نمی شی فقط کش میای :|||||
|
✘گُـفــتُــگـ ــ ـ ــوے آزآב نَُـ ـ ــســפֿِــﮧ ے چِـ ـ ـهـلُ یِـکــ✘ |
||||||||||||||||||||||||||||||||
این زندگی نفس کش می خواد (:
هر مشکلی طرفت میاد :| تو رو می کشونه به سمت خودش (: پاره نمی شی فقط کش میای :|||||
29-08-2013، 23:55
هعی منو مادرم الان میکشه شب خوش رفقا
فرید لعیا ایمان امیر ستاره
29-08-2013، 23:56
نقل قول: پاره نمی شی فقط کش میای :||||| برای نخستین بار که داشتم گوشش می دادم به این که رسید خندم گرفت ![]()
29-08-2013، 23:58
(29-08-2013، 23:53)فرید_رومل نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.اصلن خیلیم دلت بخواد لینک رو بزاری اعصاب نداریا ![]()
29-08-2013، 23:58
(29-08-2013، 23:56)فرید_رومل نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.داشتم با بابام PES بازی میکردمو اینو میخوندم :| به اینجاش رسید ایست کردم ![]()
29-08-2013، 23:59
نقل قول: اعصاب نداریاآره گاتی ماتی ام. ![]() تاپیک نظرتان درباره ی کمونیست رو خوندی!؟
29-08-2013، 23:59
(29-08-2013، 23:53)فرید_رومل نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.مــن ارومـــم>_< شومپـــت>_<
30-08-2013، 0:01
زدبازی:
تهران مال منه ![]() پاسخ حصین: ببین تو رویا همیشه حقیقت گمه ![]()
30-08-2013، 0:04
(29-08-2013، 23:59)فرید_رومل نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.نه نخوندم ![]() ![]()
30-08-2013، 0:05
نقل قول: داشتم با بابام PES بازی میکردمو تو هم با بابات بازی میکنی!؟ می بری یا می بازی؟! بازی بابای من خیلی خوبه به همین سبب معمولا می بازم مگر این که بایرن بشم یا اینتر و دفاعی بازی کنم. نقل قول: تهران مال منهخیلی از این آهنگ از همون نخست بدم میومد. من تازه برای نخستین بار آهنگ های زد بازی رو در آلبوم چاقالنامشون(ذاخار نامه) گوش کردم و از همشون بدم اومد ولی به این که رسیدم کلا ازشون متنفر شدم. آخه شر و ور میگن! زور داره واسه آدم یارو میگه تهران ماله منه! یعنی چی!؟ تی ام بکس خوب بود که می گفت تهران ماله ماست! نقل قول: مــن ارومـــم>_<مگه من گفتم تو ناآرامی؟! خودتی. من سرور شومپتام.
| ||||||||||||||||||||||||||||||||
|
![]() |
|||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|