امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

✘گُـفــتُــگـ ــ ـ ــوے آزآב نَُـ ـ ــســפֿِــﮧ ے چِـ ـ ـهـلُ یِـکــ✘

(29-08-2013، 23:55)ساحره ............شیطون1 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هعی منو مادرم الان میکشه شب خوش رفقا
فرید
لعیا
ایمان
امیر
ستاره
شبت پرستاره Heart

✘گُـفــتُــگـ ــ ـ ــوے آزآב نَُـ ـ ــســפֿِــﮧ ے چِـ ـ ـهـلُ یِـکــ✘ 239
 سپاس شده توسط FARID.SHOMPET
آگهی
نقل قول:  نه نخوندم ✘گُـفــتُــگـ ــ ـ ــوے آزآב نَُـ ـ ــســפֿِــﮧ ے چِـ ـ ـهـلُ یِـکــ✘ 239✘گُـفــتُــگـ ــ ـ ــوے آزآב نَُـ ـ ــســפֿِــﮧ ے چِـ ـ ـهـلُ یِـکــ✘ 239
دست شما درد نکنه . شما گفتی نقد کن من اون همه نوشتم!
اگر اینجا قدیمی هستی و دوست داری یک گفتگو عجیب 
درباره گذشته و حال داشته باشی، راه‌های ارتباطی رو گذاشتم پروفایل!

سپاس شده توسط Łost Đλtλ
(30-08-2013، 0:05)فرید_رومل نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تو هم با بابات بازی میکنی!؟ می بری یا می بازی؟! بازی بابای من خیلی خوبه به همین سبب معمولا می بازم مگر این که بایرن بشم یا اینتر و دفاعی بازی کنم.
داداش :|

تیم برانشواگ یکی از تیمای آلمانی هستش که دانیال داوری داخلشه :|
تازه از دسته 2 اومده :|
بیشترین قدرتش 75 هستش که داوریه :|

بعد از اون 70 :|

بابام بارسا گرفت 11 -0 بردم :|

ولی یه دور اخراجی دادم 5-1 باختم Big Grin

(30-08-2013، 0:05)فرید_رومل نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خیلی از این آهنگ از همون نخست بدم میومد. من تازه برای نخستین بار آهنگ های زد بازی رو در آلبوم چاقالنامشون(ذاخار نامه) گوش کردم و از همشون بدم اومد ولی به این که رسیدم کلا ازشون متنفر شدم. آخه شر و ور میگن! زور داره واسه آدم یارو میگه تهران ماله منه! یعنی چی!؟ تی ام بکس خوب بود که می گفت تهران ماله ماست!

شومپتا خوبه تو ایران نبودنو حرف مفت زدن Big Grin
بچه ها نسخه چهل و دو گفتگوی ازاد باز شد دعوت می کنم از شما به تالار چهل و دومین نسخه ی گفتگوی ازاد
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=52422
چی!؟ پس زیادی بابات ضعیفه که 11 تا خورده! بیشترین اختلافی که با بابام داشتم 6 هیچ بوده که بد شانسی آوردم هر چند که یه بارم من 6 هیچ زدمش ولی این روز ها همش می بازم.

ایران نبودن!؟ چه بچه پرروو هایی. اون وقت از راست راست راه رفتن توی شمرون و جیحون میگفتنBig Grin

مگه من گفتم تو ناآرامی؟!
خودتی. من سرور شومپتام.
.________.
شومپت بزرگ-_-
حیف پنل ندارم-_-
حـــیف-_-
(30-08-2013، 0:06)فرید_رومل نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول:  نه نخوندم ✘گُـفــتُــگـ ــ ـ ــوے آزآב نَُـ ـ ــســפֿِــﮧ ے چِـ ـ ـهـلُ یِـکــ✘ 239✘گُـفــتُــگـ ــ ـ ــوے آزآב نَُـ ـ ــســפֿِــﮧ ے چِـ ـ ـهـلُ یِـکــ✘ 239
دست شما درد نکنه . شما گفتی نقد کن من اون همه نوشتم!
خوندم شوخی کردم !
اولن خیلی خیلی ممنونم 4xv4xv
دومن هیچ جوابی ندارم بهت بدم !امیدوارم درک کنی حتا دوماهم نشده که دارم روش کار میکنم .
سومن اگه مسخرم کنی هزچی دیدی از چشم خودت دیدیا Sleepy

✘گُـفــتُــگـ ــ ـ ــوے آزآב نَُـ ـ ــســפֿِــﮧ ے چِـ ـ ـهـلُ یِـکــ✘ 239
نقل قول: بچه ها نسخه چهل و دو گفتگوی ازاد باز شد دعوت می کنم از شما به تالار چهل و دومین نسخه ی گفتگوی ازاد

مگه من نگفتم بهت سر خود باز نکن!؟

می گف تهران ماله ماست!
آغــآ!
تهران مال شهرداریه بیخیال:|
:|

اوهـ ـ ـ ـوم!!Angel

when you smile , I melt inside

سپاس شده توسط FARID.SHOMPET ، Łost Đλtλ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان