امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

✘گُـفــتُــگـ ــ ـ ــوے آزآב نَُـ ـ ــســפֿِــﮧ ے چِـ ـ ـهـلُ یِـکــ✘

(30-08-2013، 1:16)L.A.78 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-08-2013، 1:11)black devil نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلآم دآره خدمتــتون -__-

(:
بگو دست بوسیم(:

(:

میگن میدونیـــم!!Angel

when you smile , I melt inside

سپاس شده توسط L.A.78
آگهی
(30-08-2013، 1:20)peste khor نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چقد باحالی :>

با من دوس میشی؟ :>
تیکه میندازی>_<

نع:>
 سپاس شده توسط black devil ، peste khor
نازنین!
نازی!
خودتی...؟! )):
خــط زدنِ مَـــن ، پـایــآنِ من نبـــود !!!
آغـــاز بی لیاقتـــیِ تـو بــود!
 سپاس شده توسط black devil
(30-08-2013، 1:20)L.A.78 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-08-2013، 1:18)peste khor نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شاهین صدام کنین :>
شاهینs2؟!:/\

فامیلیم نجفیه :>
 سپاس شده توسط L.A.78
(30-08-2013، 1:20)black devil نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(:

میگن میدونیـــم!!Angel
عه؟=)

بگو قربون شما(:
بوس بوس(=
 سپاس شده توسط black devil
(30-08-2013، 1:21)L.A.78 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-08-2013، 1:20)peste khor نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چقد باحالی :>

با من دوس میشی؟ :>
تیکه میندازی>_<

نع:>

نههه :>

دلم شکست (:<
 سپاس شده توسط L.A.78
:>
بـای!(-.-)Zzz・・・・
خــط زدنِ مَـــن ، پـایــآنِ من نبـــود !!!
آغـــاز بی لیاقتـــیِ تـو بــود!
(30-08-2013، 1:20)pink devil نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

برین بخوابین!'-'

O_o

دآرم درس میبینم!؟؟

مرمرم خودتــی؟!

):

کجآ بودی خره !؟

(30-08-2013، 1:22)L.A.78 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عه؟=)

بگو قربون شما(:
بوس بوس(=
خیلی لوس بازی در آووردی!

گفتن الآن بلآی آسمــونی نآزل میکنن (:

when you smile , I melt inside

سپاس شده توسط L.A.78 ، pink devil
(30-08-2013، 1:21)peste khor نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

واااای:>
تو همون شاهین معروف؟:>
باورم نمیشه دارم باهات میحرفم:>>

(30-08-2013، 1:23)peste khor نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نههه :>

دلم شکست (:<
بوق خوردی:>

نههه دلت نشکنه :> ==>Smile
(30-08-2013، 1:24)black devil نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خیلی لوس بازی در آووردی!

گفتن الآن بلآی آسمــونی نآزل میکنن (:
باوو لوس بازی چیه(:

خدارو بوس کردم(:
 سپاس شده توسط peste khor
(30-08-2013، 1:24)L.A.78 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-08-2013، 1:21)peste khor نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

واااای:>
تو همون شاهین معروف؟:>
باورم نمیشه دارم باهات میحرفم:>>

شاهین معروف کیه من شاهین نجفیم :>
واقعا حرف نمیزنی تایپ میکنی (:<
 سپاس شده توسط L.A.78

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان