امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

✘گُـفــتُــگـ ــ ـ ــوے آزآב نَُـ ـ ــســפֿِــﮧ ے چِـ ـ ـهـلُ یِـکــ✘

(30-08-2013، 21:05)smoker_man نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ابجی اومدی ؟
بله فک کن شما دستور بدی و من نیام....
این روزها..
دوست دارم
یه اصطلاح عامیانه س...!
آگهی
ســلآم ..! ××
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
✘گُـفــتُــگـ ــ ـ ــوے آزآב نَُـ ـ ــســפֿِــﮧ ے چِـ ـ ـهـلُ یِـکــ✘ 311
(30-08-2013، 21:07)mfire44 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-08-2013، 21:05)L.A.78 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-08-2013، 21:02)mfire44 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نگفتی کجایی هستی؟؟؟؟ من زنجانی ام.
فرانسویم(:
الآن کجا میشینی؟
|:<<<
 سپاس شده توسط L.A.78
(30-08-2013، 21:07)pegah jb نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-08-2013، 21:05)smoker_man نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ابجی اومدی ؟
خب می گفتی ابجی
دیگه با هیچ بره ای دوست نخواهم شد ، همه بره ها روزی گرگ می شوند .....
(30-08-2013، 21:07)Evil star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ســلآم ..! ××
سیلام.
(30-08-2013، 21:06)Hamidreza jefri HHH نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شاشید تو اب دیگه
چیکار کرد :/
ن آخه کمرش درد میکنه.___.
(30-08-2013، 21:07)mfire44 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

الآن کجا میشینی؟
المان(:
 سپاس شده توسط peste khor
سلم علک |:<
 سپاس شده توسط L.A.78
(30-08-2013، 21:08)smoker_man نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-08-2013، 21:07)pegah jb نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ابجی اومدی ؟
خب می گفتی ابجی
چی میگفتم؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!HuhHuh

(30-08-2013، 21:09)peste khor نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلم علک |:<
سلام...!!!Big Grin
این روزها..
دوست دارم
یه اصطلاح عامیانه س...!

(30-08-2013، 21:05)L.A.78 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-08-2013، 21:02)mfire44 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نگفتی کجایی هستی؟؟؟؟ من زنجانی ام.
فرانسویم(:
الآن کجا میشینی؟
عـآقـآ جـآن زیادی فضولی می کنی-_-
وختی تفره میره یعنی هیس (:
|:<
 سپاس شده توسط L.A.78
(30-08-2013، 21:06)peste khor نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هیچی بابا من بدبخ سرم تو کار خودم بود =)
مطمئنی؟!O_O
سرت تویه کارت بود؟!O_O
 سپاس شده توسط peste khor

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان