امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

✘گُـفــتُــگـ ــ ـ ــوے آزآב نَُـ ـ ــســפֿِــﮧ ے چِـ ـ ـهـلُ یِـکــ✘

نقل قول: پس کاشف به عمل اومد نه این آرمیناست نه این یکیDodgy
آخه چرا خالی میبندین؟
ارمین خودش خوشگلتره :/
آگهی
(31-08-2013، 15:29)MAKAN نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-08-2013، 15:26)Hamidreza jefri HHH نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: نمیدونم چرا این عکس خیلی برام آشناست
پارسال ارمینا گفت من اینم -_-
پس کاشف به عمل اومد نه این آرمیناست نه این یکیDodgy
آخه چرا خالی میبندین؟

توهم قد قد نیا ماکان تازه واردDodgy
(31-08-2013، 15:29)*2gether4ever* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اواتارم خوبه؟=/

عالیه
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://harfeto.timefriend.net/16295438986692
 سپاس شده توسط *2gether4ever*
من برم خدافس×
 ..!! I am not afraid to walk this F*cking world alone
نقل قول: حمید با من مخالفت داری؟؟
((((:
ول کن حاجی (((:
گیریم مخالف باشم (((:
چی میشه مگه ؟
|:
cof cof
 سپاس شده توسط *2gether4ever*
(31-08-2013، 15:28)♥سارینا♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-08-2013، 15:22)نی نی شیطونه نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دوستان ببخشید یه لحظه خشکم زد یادم رفت سلام کنم سلام دوستان گلم |: (: Heart

(31-08-2013، 15:22)shadi shekari نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حمید راس میگی کم عقلم

ارمین بذار بگه

(31-08-2013، 15:22)AmItiSe نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-08-2013، 14:49)Hamidreza jefri HHH نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: ی زمانی رو مشخص کن برو بش بگو دادا -_-
امروز اگه شد میگم بهش غصه نخور عمو فدات -_-

-_-

(31-08-2013، 15:23)armin van beuorn نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-08-2013، 15:20)Hamidreza jefri HHH نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: درست صحبت کن حمید
بچه جون دهنتو ببند حوصله ندارم جوابتو بدم -_-

نقل قول: حمید رضا جان بی احترامی نکن بهش عزیز
حتما تو هم میخوای منو محروم کنی :/
من چیزه بدی نگفتم -_-
نه عزیز منظورم اینه که توجیهش کن بی احترامی بهش نکن هر کسی شخصیتی داره عزیز دل

(31-08-2013، 15:23)♥سارینا♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من پر فعالیت بودم ولی شما منو الکی محروم کردین من کاری نکردم اگه الان من الکی محروم نمیشدم این قد بی وجدان نبودم و مدیر انجمن خبر ها بودم از همتون متنفرم مخصوصا MELODI+

(31-08-2013، 15:24)MAKAN نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نمیدونم چرا این عکس خیلی برام آشناست✘گُـفــتُــگـ ــ ـ ــوے آزآב نَُـ ـ ــســפֿِــﮧ ے چِـ ـ ـهـلُ یِـکــ✘ 417:dodgy:

(31-08-2013، 15:24)AmItiSe نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

-_-

این امیره چی می گه ؟ -_-

کم کم باس برم -_-

خدافس ..

(31-08-2013، 15:26)Hamidreza jefri HHH نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: نمیدونم چرا این عکس خیلی برام آشناست
پارسال ارمینا گفت من اینم -_-

(31-08-2013، 15:26)armin van beuorn نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-08-2013، 15:24)MAKAN نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نمیدونم چرا این عکس خیلی برام آشناست✘گُـفــتُــگـ ــ ـ ــوے آزآב نَُـ ـ ــســפֿِــﮧ ے چِـ ـ ـهـلُ یِـکــ✘ 417:dodgy:
ماکان جان به این سارینا شما یک چیزی بگو

(31-08-2013، 15:26)shadi shekari نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اغا صابر جواب داد!!

شما کاربرای خوبی بودین از وقتی شما اومدین گفتگو تو هر نسخه ای از گفتگو باید 10 نفر محروم یا اخطار بگیرن یا مجروح بشن پس اگه این گفتگو ها نبود الان اعضای قدیمی سایت هم بودن وکاربرای این سایت اینقدر عقده ای مث بنده نبودیم.
باشه :cool:25r30

✘گُـفــتُــگـ ــ ـ ــوے آزآב نَُـ ـ ــســפֿِــﮧ ے چِـ ـ ـهـلُ یِـکــ✘ 417
محرومیت برای همیشه
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://harfeto.timefriend.net/16295438986692
 سپاس شده توسط angry boy
نقل قول: توهم قد قد نیا ماکان تازه وارد
یبار دیگه قرقره کن تا بهت بگم ((:
 سپاس شده توسط angry boy ، M.K.N
کی محرومش کرد؟؟Huh
✘گُـفــتُــگـ ــ ـ ــوے آزآב نَُـ ـ ــســפֿِــﮧ ے چِـ ـ ـهـلُ یِـکــ✘ 417
 سپاس شده توسط angry boy ، Mïņ̃†êR

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان