امتیاز موضوع:
  • 6 رأی - میانگین امتیازات: 3.67
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

"گــفـتـــــــــــگـوے آزاد نــــُسخه چـــِهلُ ســـِ "

نقل قول: داداش شرمنده ولی باید راهشو بلد باشی خو..."گــفـتـــــــــــگـوے آزاد نــــُسخه چـــِهلُ ســـِ " 4
چیه راهش؟! من نخستین بارم بود.
اگر اینجا قدیمی هستی و دوست داری یک گفتگو عجیب 
درباره گذشته و حال داشته باشی، راه‌های ارتباطی رو گذاشتم پروفایل!

سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، M.K.N ، Mïņ̃†êR
آگهی
زهـــــرمارُ باید بگم..:/
شومپت..
"گــفـتـــــــــــگـوے آزاد نــــُسخه چـــِهلُ ســـِ " 4
 سپاس شده توسط FARID.SHOMPET ، βΑllεяiηΑ♡ ، Ƒαкє ѕмιƖє ، Mïņ̃†êR
فهیمه جان چه خبر گلم؟
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Channel
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، aCrimoniouSs
خو من برم فیلــــــــــم ببینم!!
میام بازم
فعلا بدررررود
+من از اینجا פֿــوـاهــم رفت..

و فرقے هــم نمے ڪنـב فانـوــωـے בاشتـہ باشم یا نهــ!

ڪـωـے ڪـہ میگریزב..

از گُم شـבن نمے هــراـωــב..

سپاس شده توسط βΑllεяiηΑ♡ ، Ƒαкє ѕмιƖє ، FARID.SHOMPET ، M.K.N
(03-09-2013، 17:32)فرید_رومل نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: داداش شرمنده ولی باید راهشو بلد باشی خو..."گــفـتـــــــــــگـوے آزاد نــــُسخه چـــِهلُ ســـِ " 4
چیه راهش؟! من نخستین بارم بود.
یعنی تو اینهمه وقته تو سایتی بلد نیستی چجوری باید موضوع رو زودتر از بقیه ببینی؟14k
کــوه بـا نـخـسـتـیـن سـنـگ هـا آغـاز مـی شـود...
انـسـان بـا نـخـسـتـیـن درد...
مـن بـا نـخـسـتـیـن نـگـاه تـو آغـاز شـدم...
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، FARID.SHOMPET
(03-09-2013، 17:31)نی نی شیطونه نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-09-2013، 17:28)ss.mu نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خدایی ایسان چه جوری با همه یاینا حرف زدی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

|: پــــــوفــــــ........

همونجوری که با تو حرف زدم من با تو چطوری حرف زدم!؟همونطوری.البته شما که فک کنم

یادتون نباشه یه مدتی دوست بودیم و همدرد ولی حالا مدیر شدیو افاده هات طبق طبق Dodgy

والا

من ؟!
من یه شرطی با خودم گذاشتم که اگه تو اسم من رو بعد از دوا عوض شدن عوض کنی دوباره به تو حرف بزن اما دیدم که بعد از 1 ماه هم باز هم اسم منو عوض نکردی !!!
به مدیر شدم ربطی نداره ممن 4روزه مدیر شدم ×!×
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє
آقا من که میگم اینجا یه خبرایی باور کنید راس میگم امروز صبح سه نفر باهم پیام دادن که تعریفتو زیاد شنیدیم بعد وقتی میپرسم کی بودن این آدما میگن یادمون نیست |:
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe "گــفـتـــــــــــگـوے آزاد نــــُسخه چـــِهلُ ســـِ " 4
 سپاس شده توسط βΑllεяiηΑ♡ ، M.K.N
خــــــوبم عزیز...
خوبـــــــBig Grin
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє
اَندیشه کُنَم .. 25r3025r30
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
 سپاس شده توسط βΑllεяiηΑ♡ ، Ƒαкє ѕмιƖє ، FARID.SHOMPET
(03-09-2013، 17:35)ss.mu نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-09-2013، 17:31)نی نی شیطونه نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-09-2013، 17:28)ss.mu نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خدایی ایسان چه جوری با همه یاینا حرف زدی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

|: پــــــوفــــــ........

همونجوری که با تو حرف زدم من با تو چطوری حرف زدم!؟همونطوری.البته شما که فک کنم

یادتون نباشه یه مدتی دوست بودیم و همدرد ولی حالا مدیر شدیو افاده هات طبق طبق Dodgy

والا

من ؟!
من یه شرطی با خودم گذاشتم که اگه تو اسم من رو بعد از دوا عوض شدن عوض کنی دوباره به تو حرف بزن اما دیدم که بعد از 1 ماه هم باز هم اسم منو عوض نکردی !!!
به مدیر شدم ربطی نداره ممن 4روزه مدیر شدم ×!×

چه اسمی!؟
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe "گــفـتـــــــــــگـوے آزاد نــــُسخه چـــِهلُ ســـِ " 4

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان