امتیاز موضوع:
  • 6 رأی - میانگین امتیازات: 3.67
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

"گــفـتـــــــــــگـوے آزاد نــــُسخه چـــِهلُ ســـِ "

ماکی؟ کی مدیر شدی بلا؟
آگهی
عَـــ !(((:
تارا دَمِت گرم .. خدایی باحالی!Big Grin
خــط زدنِ مَـــن ، پـایــآنِ من نبـــود !!!
آغـــاز بی لیاقتـــیِ تـو بــود!
 سپاس شده توسط T A R A
(03-09-2013، 21:15)pink devil نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-09-2013، 21:15)Reza shottgunner نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-09-2013، 21:11)فرید_رومل نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: ایشالله! دهنتونو مورد عنایت ایزدی قرار خواهم داد!!"گــفـتـــــــــــگـوے آزاد نــــُسخه چـــِهلُ ســـِ " 37"گــفـتـــــــــــگـوے آزاد نــــُسخه چـــِهلُ ســـِ " 37"گــفـتـــــــــــگـوے آزاد نــــُسخه چـــِهلُ ســـِ " 37
دهنت که هیچی. هیکلت آسفالتهBig GrinSleepy حالا ببین.
 چی.................؟؟؟؟!!!
مرا فوش میدهی ، شومپت!؟

اوهـوع!0_0
الحـق که دوسته فریدی!Confused
 از چه لحاظ؟Dodgy
"گــفـتـــــــــــگـوے آزاد نــــُسخه چـــِهلُ ســـِ " 37
 سپاس شده توسط FARID.SHOMPET
(03-09-2013، 21:16)فرید_رومل نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: فرید تو راستی راستی منو از تو لیست دراوردی؟؟؟؟

می بینی که نویسنده نیستی ولی دلیلش نیومدن نیست! صابر بهم گفت تاپیکاش کمه تو موسیقی  منم دیدم راست میگه. نسبت به دیگران کم بود. اون یکی ها انتخاب شدند.

کمه؟خوب بگین نمیخواستیم چرا بهونه میارین؟؟؟؟من که اعتراضی ندارم پس دیگه از فعالیتام ایراد نگیرین تاپیک های من توی موسیقی به 10 تا شایدم بیشتر میرسه و خیلی هم بازدید کننده داشته
نقل قول:  چی.................؟؟؟؟!!!

مرا فوش میدهی ، شومپت!؟

من فوشم میدم!؟Dodgy
نقل قول: من مداد رنگی دارم!"گــفـتـــــــــــگـوے آزاد نــــُسخه چـــِهلُ ســـِ " 37
فقط نقاشیم خوب نیس!
مثلا یهو دیدی بجای نگاره کاربریت یه چی عجیب کشیدم!
"گــفـتـــــــــــگـوے آزاد نــــُسخه چـــِهلُ ســـِ " 37
Big GrinBig GrinBig Grin منم چندان خوب نیست نقاشیم . میدم مادر گرامی میکشه.

نقل قول: اسپم چیه ؟؟؟؟؟
من خودم بیرون فضای مجازی در حال تحصیل مدیریتم به همین خاطر اینجا وقت نمیکنم
ایول. مدیریت چی!؟ بازرگانی!؟
نقل قول: میآم تو دَهَنِتآ .. (:
دروغ کَمتَر بِگو وآآآ .. :|
همه میان تو دهن ما. تو هم روشDodgy
من دروغ!؟ Exclamation رضا نگا اینا سو استفاده میکنن! خودت بگو 12 هیچ باختی

اگر اینجا قدیمی هستی و دوست داری یک گفتگو عجیب 
درباره گذشته و حال داشته باشی، راه‌های ارتباطی رو گذاشتم پروفایل!

سپاس شده توسط T A R A ، pink devil
(03-09-2013، 21:15)MAKAN نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-09-2013، 21:12)bee نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فرید تو راستی راستی منو از تو لیست دراوردی؟؟؟؟
فرید اگه خواستی دوباره بزاریش تو لیست اول پروفایلشو بخونDodgy

شیوا میاد؟؟؟؟
(03-09-2013، 21:18)Reza shottgunner نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-09-2013، 21:15)pink devil نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-09-2013، 21:15)Reza shottgunner نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-09-2013، 21:11)فرید_رومل نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: ایشالله! دهنتونو مورد عنایت ایزدی قرار خواهم داد!!"گــفـتـــــــــــگـوے آزاد نــــُسخه چـــِهلُ ســـِ " 37"گــفـتـــــــــــگـوے آزاد نــــُسخه چـــِهلُ ســـِ " 37"گــفـتـــــــــــگـوے آزاد نــــُسخه چـــِهلُ ســـِ " 37
دهنت که هیچی. هیکلت آسفالتهBig GrinSleepy حالا ببین.
 چی.................؟؟؟؟!!!
مرا فوش میدهی ، شومپت!؟

اوهـوع!0_0
الحـق که دوسته فریدی!Confused
 از چه لحاظ؟Dodgy

اَ لحاظی که من میگم !!! Angel
سجـده کن خیــره سَــر!
خــط زدنِ مَـــن ، پـایــآنِ من نبـــود !!!
آغـــاز بی لیاقتـــیِ تـو بــود!
نقل قول: کمه؟خوب بگین نمیخواستیم چرا بهونه میارین؟؟؟؟من که اعتراضی ندارم پس دیگه از فعالیتام ایراد نگیرین تاپیک های من توی موسیقی به 10 تا شایدم بیشتر میرسه و خیلی هم بازدید کننده داشته

پوففففففففففUndecided دیگه نمی دونم چی بگم. برو ببین کیا نویسنده شدن سپس اعتراض کن.
اگر اینجا قدیمی هستی و دوست داری یک گفتگو عجیب 
درباره گذشته و حال داشته باشی، راه‌های ارتباطی رو گذاشتم پروفایل!

دیگه چه خَبَر ..؟؟ (:
[/quote]

سلامتی هیچی شما سرسختانه در حال جواب دادنیااااااااااااا Smile
خیانت است اما ...
آنقدر که با یادت بوده ام با خودت نبوده ام ... Sad
فرید چرا تاپیک من بسته شده؟؟؟؟کسی که بستتش عاشق جاستین بوده و چون اون طرز شلوار پوشیدن جاستین بوده بسته شده این دلیل موجهیه؟؟؟؟؟؟ اینم ادرسشدیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=49077

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان