امتیاز موضوع:
  • 6 رأی - میانگین امتیازات: 3.67
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

"گــفـتـــــــــــگـوے آزاد نــــُسخه چـــِهلُ ســـِ "

(03-09-2013، 21:21)pink devil نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-09-2013، 21:20)orkideh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیگه چه خَبَر ..؟؟ (:

سلامتی هیچی شما سرسختانه در حال جواب دادنیااااااااااااا Smile

خوبی گلم ؟!
دیگه چه خبــر ؟!
اسم؟!
فامیـل؟!
شهـر؟!
سن؟!
[/quote]
مرسی شما خوبی ؟
شما ارکیده صدا کن
سلامتی شما چه خبر ؟
تهران 19 حالا شما خودتو معرفی کن ؟؟؟؟؟؟؟؟
خیانت است اما ...
آنقدر که با یادت بوده ام با خودت نبوده ام ... Sad
 سپاس شده توسط T A R A
آگهی
(03-09-2013، 21:21)bee نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فرید چرا تاپیک من بسته شده؟؟؟؟کسی که بستتش عاشق جاستین بوده و چون اون طرز شلوار پوشیدن جاستین بوده بسته شده این دلیل موجهیه؟؟؟؟؟؟ اینم ادرسشدیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=49077

shadi shekari

موضوعِ ضِد و اینآ هَم مَمنوعه ..!!:|
اینَم تِکرآری بید .. (:
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
"گــفـتـــــــــــگـوے آزاد نــــُسخه چـــِهلُ ســـِ " 39
(03-09-2013، 21:21)bee نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فرید چرا تاپیک من بسته شده؟؟؟؟کسی که بستتش عاشق جاستین بوده و چون اون طرز شلوار پوشیدن جاستین بوده بسته شده این دلیل موجهیه؟؟؟؟؟؟ اینم ادرسشدیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
بررسی میکنم. بذار شادی بیاد. اندیشه کنم اشتباه کرده
اگر اینجا قدیمی هستی و دوست داری یک گفتگو عجیب 
درباره گذشته و حال داشته باشی، راه‌های ارتباطی رو گذاشتم پروفایل!

(03-09-2013، 21:24)فرید_رومل نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: گفتم که من اعتراضی ندارم کجا اسمشون نوشته؟؟؟؟

برو پایین پایین برگ نخست فلشخور روی تیم مدیریت بزن اونایی که جدیدن رو ببین. خیلی تلاششون زیاده بوده!!!! یکیشون 28 برگ موضوع گذاشته!

نقل قول: بیخیال ! از وقت خواب هردوتامون گذشته ! راحت باش"گــفـتـــــــــــگـوے آزاد نــــُسخه چـــِهلُ ســـِ " 39

اینو که میگی یاد مدرسه  میوفتم! اوه اوه. خدا کنه کریمی نرفته باشه! ما با این استادی چی کار کنیم!؟

لینک بدی ممنون میشمAngel
(03-09-2013، 21:16)mfire44 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ماکی؟ کی مدیر شدی بلا؟
جان؟ماکی؟بلا؟
با کی کار داری؟
زنگ بالایی رو بزن!!!
کــوه بـا نـخـسـتـیـن سـنـگ هـا آغـاز مـی شـود...
انـسـان بـا نـخـسـتـیـن درد...
مـن بـا نـخـسـتـیـن نـگـاه تـو آغـاز شـدم...
 سپاس شده توسط pink devil
(03-09-2013، 21:25)*!*karola*!* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

shadi shekari

اینَم تِکرآری بید .. (:

تارا خودتم میدونی دلیل اصلی بسته شدن اون تاپیک چی بوده پس لطفا دلیل تراشی نکن
 سپاس شده توسط T A R A
(03-09-2013، 21:24)parnia tajik نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

وايييييييييييييييييييييcryingcryingcrying

چی شُده عَزیزَم ..؟؟ ):
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(03-09-2013، 21:24)orkideh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مرسی شما خوبی ؟
شما ارکیده صدا کن
سلامتی شما چه خبر ؟
تهران 19 حالا شما خودتو معرفی کن ؟؟؟؟؟؟؟؟

به مرحمت شما ، ما هم خوبیم ...
شما منو مرمری صدا کن!
شیراز 25!
Angel
((((:
مرضیه،بهم میگن مرمری،14 الی 15!
شیراز!Angel
خــط زدنِ مَـــن ، پـایــآنِ من نبـــود !!!
آغـــاز بی لیاقتـــیِ تـو بــود!
 سپاس شده توسط T A R A
(03-09-2013، 21:21)فرید_رومل نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: اَ لحاظی که من میگم !!! "گــفـتـــــــــــگـوے آزاد نــــُسخه چـــِهلُ ســـِ " 39
سجـده کن خیــره سَــر!

دوست من!؟ تو خودت فعلا با این کارا که من امروز کردم باید سجده کنی!
شومپت!

نقاشیتو بکشم آبروت بره!؟
 چیکار کردی مگه عوضی؟!!
.
.
تو مدیری؟!! مدیر ازین کارای غیر اخلاقی میکنه؟!!
.
.
5
 سپاس شده توسط FARID.SHOMPET
(03-09-2013، 21:26)bee نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-09-2013، 21:25)*!*karola*!* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

shadi shekari

اینَم تِکرآری بید .. (:

تارا خودتم میدونی دلیل اصلی بسته شدن اون تاپیک چی بوده پس لطفا دلیل تراشی نکن

خُب مَن چیکآر کُنَم که شآدی اَز جآستین خوشِش میآد ..؟؟ (:
فَرید بآیَد بِهِش بِگه که هَرچی دَرمورِده جآستینه نَبَنده .. :|
 سپاس شده توسط FARID.SHOMPET

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان