امتیاز موضوع:
  • 6 رأی - میانگین امتیازات: 3.67
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

"گــفـتـــــــــــگـوے آزاد نــــُسخه چـــِهلُ ســـِ "

(03-09-2013، 21:43)pink devil نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-09-2013، 21:41)Reza shottgunner نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-09-2013، 21:40)pink devil نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-09-2013، 21:38)Reza shottgunner نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-09-2013، 21:35)pink devil نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: bee، MAKAN، mfire44، orkideh، paria/1، parnia tajik، pink devil
مشکوکــه !!!
رضا و فرید دارن با هم پـ.خ بازی میکنن!Angel
 آره...................!!! 2i8d

عَــــــ !Confused
چیا میگین؟!Shy
 میخایم مخ یکیو بزنیم....! آره.......!

اوه مــای گــآآآآد!
فرید .. تو هم عاره ؟!
استغفرالله ..
 این....؟  یک عوضی تمام عیاره!
"گــفـتـــــــــــگـوے آزاد نــــُسخه چـــِهلُ ســـِ " 44
آگهی
مُــو دِ بِرُم!
خدافثیــو!♥
خــط زدنِ مَـــن ، پـایــآنِ من نبـــود !!!
آغـــاز بی لیاقتـــیِ تـو بــود!
 سپاس شده توسط T A R A
تمام تاپیک ها تکراری بودن :|

منم قبلا مشاهده کردم..

تازه باید اخطار هم دریافت میکردی :|

مائده من دلم پاکه رو گذاشت
 سپاس شده توسط FARID.SHOMPET
نقل قول: تکراری؟؟؟؟متن من دلم پاکه رو کی گذاشته؟؟؟؟شادی انتقام جاستین بربری رو میگیره

اشتباه میکنی. تاپیک های این تالار متن آهنگا مهم نیست که داری خودتو میکشیDodgy حتما تکراری بوده دیگه! مشکلی داری توی تاپیک رسیدگی به تاپیک های بسته شده اعتراض کن نه اینجا!!!!!!!!!!!!
اگر اینجا قدیمی هستی و دوست داری یک گفتگو عجیب 
درباره گذشته و حال داشته باشی، راه‌های ارتباطی رو گذاشتم پروفایل!

(03-09-2013، 21:47)فرید_رومل نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مشکل تاپیک های این نویسنده ی پزشکی مگه چیه!؟

خودت برو پیدا کن. مگه ما این جا گوگلیم؟!
چند تا بازیدید کننده داشته؟/مشخصه اینا رو الکی و با سرعت زدن که فقط نویسنده شه چقد فعالیتAngel

(03-09-2013، 21:48)فرید_رومل نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: تکراری؟؟؟؟متن من دلم پاکه رو کی گذاشته؟؟؟؟شادی انتقام جاستین بربری رو میگیره

اشتباه میکنی. تاپیک های این تالار متن آهنگا مهم نیست که داری خودتو میکشیDodgy حتما تکراری بوده دیگه! مشکلی داری توی تاپیک رسیدگی به تاپیک های بسته شده اعتراض کن نه اینجا!!!!!!!!!!!!

من هنوز زندم خودمو به خاطر دو تا تاپیک نمیکشم ولی اگه دلیل منتطقی داشته باشه
من دلم پاکه 

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=46098

Kiss You

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=44352
 سپاس شده توسط FARID.SHOMPET ، Ƒαкє ѕмιƖє
نقل قول: چند تا بازیدید کننده داشته؟/مشخصه اینا رو الکی و با سرعت زدن که فقط نویسنده شه چقد فعالیت"گــفـتـــــــــــگـوے آزاد نــــُسخه چـــِهلُ ســـِ " 44
آخه چند نفر میرن توی پزشکی!؟ نه خدایی به من بگو چند نفر میرن!؟ هرکی هم میره میخونه و سپس میزنه میاد بیرون که البته بیشترشون عضو نیستن و میهمانن!

سپاس شده توسط pink devil
(03-09-2013، 21:51)فرید_رومل نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: چند تا بازیدید کننده داشته؟/مشخصه اینا رو الکی و با سرعت زدن که فقط نویسنده شه چقد فعالیت"گــفـتـــــــــــگـوے آزاد نــــُسخه چـــِهلُ ســـِ " 44
آخه چند نفر میرن توی پزشکی!؟ نه خدایی به من بگو چند نفر میرن!؟ هرکی هم میره میخونه و سپس میزنه میاد بیرون که البته بیشترشون عضو نیستن و میهمانن!

Sad
Sad
Sad
Sad
Sad
نامردک!
من مدیر پزشکی ام اینجوری که میگی دلم پاره میشه!Sad
خــط زدنِ مَـــن ، پـایــآنِ من نبـــود !!!
آغـــاز بی لیاقتـــیِ تـو بــود!
 سپاس شده توسط FARID.SHOMPET
نقل قول: من هنوز زندم خودمو به خاطر دو تا تاپیک نمیکشم ولی اگه دلیل منتطقی داشته باشه

داری اعتراض بی مورد می کنی در مورد این چند تا تاپیک. اون تاپیک نخست رو گفتم بررسی میکنم ولی اینا بی خودی هستن! ایمان هم داره بهت میگه که دیده و لینکشون رو گذاشت!

نقل قول:  این....؟  یک عوضی تمام عیاره!
رو چه حسابی!؟Dodgy اهم اهم

(03-09-2013، 21:48)ChaRisMa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تمام تاپیک ها تکراری بودن :|

منم قبلا مشاهده کردم..

تازه باید اخطار هم دریافت میکردی :|

مائده من دلم پاکه رو گذاشت

یادم نبود مدیر به یه کاربر عادی اولویت داره اینجا همین جوریه باید یا نویسنده باشی یا مدیر و به خاطر جاستین و انریکه و .........خواننده های مورد علاقتون تاپیک ببندین
خوش باشین مدیران و نویسنگان محترم

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان