امتیاز موضوع:
  • 6 رأی - میانگین امتیازات: 3.67
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

"گــفـتـــــــــــگـوے آزاد نــــُسخه چـــِهلُ ســـِ "

(04-09-2013، 7:30)فرید_رومل نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: اسپم (+3 مورد)

آرمین هست دیگه! شبی توی خبر ها 100 تا اسپم پاک میکنه! دستش درست.

پس هنوز منو ندیدی صدتا که چیزی نیست.
 سپاس شده توسط FARID.SHOMPET
آگهی
نقل قول: دومیشم بخاطر اسپم ساعت 1:30 صب گرفتم اخه بگو تو اونموقع رفتی گشتی اسپم های منو گیر اوردی گرچه اسپمم نداشتم فقط چیزایی که اونا دوس داشتن نگفتم

بازم داری چیز مسخره میگیDodgy یادت باشه دیشب بهت چی گفتم. اینجا کسی ناحقی کنه حقش رو پس میگیره ولی توهیین به مدیریت کار درستی نیست. این انتقاد به حساب نمیاد.

عرفان دیشب ایمان امضای تو رو به من نشون داد من نمی دونستم البته ماله تو هست ها و سپس گفت دیدگاهت چ گفتم از بس درهم برهم هست نمی تونم بخونمش خیلی شلوغه و اونم گفت فقط کسایی که اهنگشو بلند باشن می دونن چیه! آخه چه فایده!؟ مگه چند نفر اینجا آهنگشو حفظن؟!
اگر اینجا قدیمی هستی و دوست داری یک گفتگو عجیب 
درباره گذشته و حال داشته باشی، راه‌های ارتباطی رو گذاشتم پروفایل!

(04-09-2013، 7:34)فرید_رومل نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: دومیشم بخاطر اسپم ساعت 1:30 صب گرفتم اخه بگو تو اونموقع رفتی گشتی اسپم های منو گیر اوردی گرچه اسپمم نداشتم فقط چیزایی که اونا دوس داشتن نگفتم

بازم داری چیز مسخره میگیDodgy یادت باشه دیشب بهت چی گفتم. اینجا کسی ناحقی کنه حقش رو پس میگیره ولی توهیین به مدیریت کار درستی نیست. این انتقاد به حساب نمیاد.

توهین به مدیریت؟؟؟؟؟؟بیخیالAngel
(04-09-2013، 7:32)✯مهرزاد✯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

زبان..."گــفـتـــــــــــگـوے آزاد نــــُسخه چـــِهلُ ســـِ " 82

زحمت کشیدی من فیزیک دارم. ریاضی. ریاضی المپیاد به زبان انگلیسی. شیمی. دینی
نقل قول: فرید مث خدا میمونه که از حال همه اگاهه از همه چی خبر داره و همه چی رو میبینه"گــفـتـــــــــــگـوے آزاد نــــُسخه چـــِهلُ ســـِ " 82"گــفـتـــــــــــگـوے آزاد نــــُسخه چـــِهلُ ســـِ " 82"گــفـتـــــــــــگـوے آزاد نــــُسخه چـــِهلُ ســـِ " 82
خوب آشکار هست تاکنون توی زندگی کنترل پنل ناظم ندیدی!

نه والا ما هیچی ندیدیمAngel
(04-09-2013، 7:34)فرید_رومل نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عرفان دیشب ایمان امضای تو رو به من نشون داد من نمی دونستم البته ماله تو هست ها و سپس گفت دیدگاهت چ گفتم از بس درهم برهم هست نمی تونم بخونمش خیلی شلوغه و اونم گفت فقط کسایی که اهنگشو بلند باشن می دونن چیه! آخه چه فایده!؟ مگه چند نفر اینجا آهنگشو حفظن؟!

تو گوش دادی؟ موقتیه تا بعد.
 سپاس شده توسط FARID.SHOMPET
نقل قول: توهین به مدیریت؟؟؟؟؟؟بیخیال"گــفـتـــــــــــگـوے آزاد نــــُسخه چـــِهلُ ســـِ " 82
برو انتقاد کردن و اعتراض کردن ور یاد بگیر. فردا توی جامعه به مشکل برخورد میکنی

(04-09-2013، 7:35)rF@N£ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-09-2013، 7:32)✯مهرزاد✯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

زبان..."گــفـتـــــــــــگـوے آزاد نــــُسخه چـــِهلُ ســـِ " 82

زحمت کشیدی من فیزیک دارم. ریاضی. ریاضی المپیاد به زبان انگلیسی. شیمی. دینی
پس چجوری شبا تا صب بیداری؟
نقل قول: تو گوش دادی؟ موقتیه تا بعد.

نه خوشم نمیاد از شاهین. از شخصیتش و اخلاقیاتش خوشم نمیاد.

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان