امتیاز موضوع:
  • 6 رأی - میانگین امتیازات: 3.67
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

"گــفـتـــــــــــگـوے آزاد نــــُسخه چـــِهلُ ســـِ "

(04-09-2013، 8:36)bee نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-09-2013، 8:35)✯مهرزاد✯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-09-2013، 8:33)bee نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-09-2013، 8:31)bela vampire نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-09-2013، 8:29)bee نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اگه من جای تو بودم ملی یکی میکوبیدم تو سرش تا دیگه از این غلطا نکنهAngel

این کارو کردمSleepy

اگه این کار جواب نداد میتونی گوشی بدی دست بابات بگی مزاحم میشه
دختر که این قد خشن نمیشهConfused

کی گفته خشنم روحم لطیفهAngel

جز من و ملی و مهرزاد همه رنگینAngel

آفرین به شما فقط شما با غیرتان بر سره اصولتون موندین و رنگ به رنگ نشدین.
 سپاس شده توسط FARID.SHOMPET
آگهی
(04-09-2013، 8:54)rF@N£ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-09-2013، 8:36)bee نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-09-2013، 8:35)✯مهرزاد✯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-09-2013، 8:33)bee نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-09-2013، 8:31)bela vampire نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

این کارو کردمSleepy

اگه این کار جواب نداد میتونی گوشی بدی دست بابات بگی مزاحم میشه
دختر که این قد خشن نمیشهConfused

کی گفته خشنم روحم لطیفهAngel

جز من و ملی و مهرزاد همه رنگینAngel

آفرین به شما فقط شما با غیرتان بر سره اصولتون موندین و رنگ به رنگ نشدین.

ما اینیم دیگه ولی شما خیلی دورویی اغا عرفان اخه یه روت گله یه روت ماهBig Grin

(04-09-2013، 8:54)happy girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: هان!؟ چی!؟ کجام!؟

چیزی نیست از خواب پریدی

ملی کرجیه

ملی شیرازیه اجی
امممم .. :/
سلام /:
 سپاس شده توسط Mïņ̃†êR ، * Exceptional girl * ، FARID.SHOMPET
(04-09-2013، 8:51)bee نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

میگن هری دوس دختر گرفتهcryingcryingcryingcrying

اجی بیا بیرون از فازه اینا Sleepy
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Channel
(04-09-2013، 8:55)happy girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-09-2013، 8:51)bee نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

میگن هری دوس دختر گرفتهcryingcryingcryingcrying

اجی بیا بیرون از فازه اینا Sleepy

خو نمیشه اجیcryingcryingcryingهری چرا اخهcryingcrying
بچه فعلا بای
بعدا دوباره میام

بازم تو خواب من با من قدم بزن

آروم و سر به زیر

میمیرم از غم و بی خود سراغمو از آدما نگیر
 سپاس شده توسط Mïņ̃†êR ، FARID.SHOMPET
فرید چرا ماله من متخصص نداره تو نویسندگیم ماله ندا داره؟Dodgy
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Channel
کرجی دیگه چیه!؟ میگه کجایی! باید بگم تهرانی چون هم خودم هم خانواده تهران به دنیا اومدیم!

حالم خوب نبود باورم شد المانی امBig Grin
اگر اینجا قدیمی هستی و دوست داری یک گفتگو عجیب 
درباره گذشته و حال داشته باشی، راه‌های ارتباطی رو گذاشتم پروفایل!

سپاس شده توسط Mïņ̃†êR
cryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcrying
فرید من پارسال ناممو عوض کردم باس حتما حالا تا مهر منتظر بمونم ؟!
میخوام ناممو عوض کنم /:
 سپاس شده توسط Mïņ̃†êR

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان