امتیاز موضوع:
  • 6 رأی - میانگین امتیازات: 3.67
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

"گــفـتـــــــــــگـوے آزاد نــــُسخه چـــِهلُ ســـِ "

نقل قول: آخ یکی ناخن هام شکست"گــفـتـــــــــــگـوے آزاد نــــُسخه چـــِهلُ ســـِ " 114"گــفـتـــــــــــگـوے آزاد نــــُسخه چـــِهلُ ســـِ " 114"گــفـتـــــــــــگـوے آزاد نــــُسخه چـــِهلُ ســـِ " 114
آآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآخ..... تنم مورمور شد...... الهی......ng2
"گــفـتـــــــــــگـوے آزاد نــــُسخه چـــِهلُ ســـِ " 114
 سپاس شده توسط Mïņ̃†êR ، FARID.SHOMPET
آگهی
(04-09-2013، 10:47)گل نار نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شی شی حالت خوب شد؟!

اره دیروز یه کاری کردم خیلی خوبم Big GrinBig GrinBig Grin

(04-09-2013، 10:48)bee نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-09-2013، 10:46)happy girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آخ یکی ناخن هام شکستcryingcryingcrying

ناخن مناول صبی شکست ولی یه جوری راست و ریستش کردم کسی شک نکنهAngel

میخوام یادگاری نگهش دارم خیلی بلند بود خیلی دوسش داشتمcryingcrying
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Channel
 سپاس شده توسط *Nafas*
نقل قول: اره نفسی همون موقع گفتم گور بابای هـری

از چیه هری شما خوشتون میاد!؟ زین که بهتره!

داداش من از هری خیلی سر تره! می خوایش!؟
اگر اینجا قدیمی هستی و دوست داری یک گفتگو عجیب 
درباره گذشته و حال داشته باشی، راه‌های ارتباطی رو گذاشتم پروفایل!

سپاس شده توسط *Nafas*
(04-09-2013، 10:50)گل نار نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-09-2013، 10:46)*!*karola*!* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هـــــــعی بَد نیستَم نَفَسی .. (:
تو خوبی عِشخَم ..؟؟ (:

خوف خوفم!!
کلاسای منو گلیو جداکردن!!!crying
ازبس مسخره بازی درمیاوردیم!!!Shy
اولش خییییلی ناراحت شدیمcrying
اشکمو دراومد ولی خو بعدش فهمیدیم اینجوری بیشتر همو میبینمShy
چون من نیم ساعت دیرمیرم اون نیم ساعت زودمیاد!!!Rolleyes
راسی گُلی خیلی تعریفتو میکنه قربون صدقه ت میره!!Angel

قُربونِش بِرَم .. -___-
بیمَعرفَت دیه یه اِس هَم نِمیده ... (:
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
 سپاس شده توسط Mïņ̃†êR ، *Nafas*
(04-09-2013، 10:49)*!*karola*!* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-09-2013، 10:47)Reza shottgunner نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: سَلآم عزیزَم .. (:
مآ بَچه نیستیم شَرمَنده .. -__-
با این چرتوپرتایی که ما میگیم... حق داره بگه سلام بچه ها!!Smile

لآزِم نیست بِگه بَچه هآ ..سَلآمِ خآلی بِگه مآ هَم میفَهمیم .. (:
 اینم میشه..... راست میگی.....!
 سپاس شده توسط T A R A
(04-09-2013، 10:50)Reza shottgunner نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: آخ یکی ناخن هام شکست"گــفـتـــــــــــگـوے آزاد نــــُسخه چـــِهلُ ســـِ " 114"گــفـتـــــــــــگـوے آزاد نــــُسخه چـــِهلُ ســـِ " 114"گــفـتـــــــــــگـوے آزاد نــــُسخه چـــِهلُ ســـِ " 114

مرسی مرسی

فک کنم چون روش لاک بود زیادی سخت شده بود اومدم از توی کشو میز کامپیوت یچیزی بردارم گیر کرد شکستcryingcryingcrying
Channel
 سپاس شده توسط .. ReZa ..
(04-09-2013، 10:51)فرید_رومل نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: اره نفسی همون موقع گفتم گور بابای هـری

از چیه هری شما خوشتون میاد!؟ زین که بهتره!

داداش من از هری خیلی سر تره! می خوایش!؟

زین ناممزد داره و سیگار از دستش نمیافته در ضمن داداشتو به یکی دیگه قالب کن چقد بخشنده ای تو
 سپاس شده توسط FARID.SHOMPET
(04-09-2013، 10:47)فرید_رومل نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: تازه فردا مراسم کشیدن کارکاتور بروبچ فلشو داریم!!جاتون خالی!!"گــفـتـــــــــــگـوے آزاد نــــُسخه چـــِهلُ ســـِ " 114
یادم نیست با کی این کارو می کردی!
دهن منو زیاد گشاد نکش لطفاBig Grin یادت باشه نیشم باید باز باشهSleepy
اهم
باگُلی!!
اتفاقا کلی نقشه واسه تو داریم!!!
امروز گفتم اول کی رو بکشیم
یهویی دوتایی داد زدیم فرید!!!!!Big Grin
همه برگشت نگاه مون کردن!!!Big Grin
ماهم ترکیدیم ا خنده!!!Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin
(04-09-2013، 10:48)ƝeGaЯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-09-2013، 10:46)گل نار نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-09-2013، 10:44)ƝeGaЯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نفسـی*___*
من عذاب وجدان دارم*__*
از بس خُلی!!!
خو برو استغفار کن!!!Big Grin
نمـیتونم*__*
ممنون نظر لطفته اصن میزارم *** بیاد باش بحرفم!*__*
شما درک نمیکنید*__*
باشه گلم!!!
هرجور راحتی عجیجم

(04-09-2013، 10:49)happy girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: شیوایی ساکتو ببیند!!!
من واسه این سفر کلی نقشه کشیدم

من ساکم تو ماشینه Big GrinBig Grin
قراره باموتوربریم شیواییAngel
(04-09-2013، 10:49)bee نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-09-2013، 10:47)گل نار نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شی شی حالت خوب شد؟!

اره نفسی همون موقع گفتم گور بابای هـری

باریییییییییییییک
+من از اینجا פֿــوـاهــم رفت..

و فرقے هــم نمے ڪنـב فانـوــωـے בاشتـہ باشم یا نهــ!

ڪـωـے ڪـہ میگریزב..

از گُم شـבن نمے هــراـωــב..

سپاس شده توسط Mïņ̃†êR ، FARID.SHOMPET
(04-09-2013، 10:49)فرید_رومل نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: ميگم تعداد ارسالام بالا نميرههههههههههه

جيغغغغغغغغغغغغغغغ
دااااااااااد

می خوای واست بالا ببرم عزیزم؟!Dodgy

خو نباید توی این تالار پست بدی و انتظار داشته باشی بره بالا.

اي خدا اينم عين صابر جواب ميده@_@
خودم ميدونم پرفسور(-_-)
منظورم تالارهاي ديگه بود اونجام ارسالام محاسبه نميشه=/
 ..!! I am not afraid to walk this F*cking world alone
 سپاس شده توسط FARID.SHOMPET ، Mïņ̃†êR
(04-09-2013، 10:53)happy girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-09-2013، 10:50)Reza shottgunner نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مرسی مرسی

فک کنم چون روش لاک بود زیادی سخت شده بود اومدم از توی کشو میز کامپیوت یچیزی بردارم گیر کرد شکستcryingcryingcrying

عَزیزَم خِیلی لآک نَزَن .. Confused
نآخونآت قَآرچ میگیریه هَر روزَم میشکَنه ..!!Confused
 سپاس شده توسط * Exceptional girl * ، Mïņ̃†êR ، *Nafas*

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان