امتیاز موضوع:
  • 6 رأی - میانگین امتیازات: 3.67
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

"گــفـتـــــــــــگـوے آزاد نــــُسخه چـــِهلُ ســـِ "

(04-09-2013، 10:57)فرید_رومل نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: زین ناممزد داره و سیگار از دستش نمیافته در ضمن داداشتو به یکی دیگه قالب کن چقد بخشنده ای تو

داداش منو ندیدی!Sleepy

نقل قول: اي خدا اينم عين صابر جواب ميده@_@
خودم ميدونم پرفسور(-_-)
منظورم تالارهاي ديگه بود اونجام ارسالام محاسبه نميشه=/
شاگرد صابرم هرچی باشهBig Grin
اشتباه میکنی. مطمین باش. احتمالا چند تا از پست ها و تاپیکات پاک شده چون این هفته اسپم ها و تاپیک های قدیمی که رد تایید شده بودن رو پاک کردیم.
نقل قول: اهم

باگُلی!!
اتفاقا کلی نقشه واسه تو داریم!!!
امروز گفتم اول کی رو بکشیم
یهویی دوتایی داد زدیم فرید!!!!!"گــفـتـــــــــــگـوے آزاد نــــُسخه چـــِهلُ ســـِ " 116
همه برگشت نگاه مون کردن!!!"گــفـتـــــــــــگـوے آزاد نــــُسخه چـــِهلُ ســـِ " 116

ماهم ترکیدیم ا خنده!!!"گــفـتـــــــــــگـوے آزاد نــــُسخه چـــِهلُ ســـِ " 116"گــفـتـــــــــــگـوے آزاد نــــُسخه چـــِهلُ ســـِ " 116"گــفـتـــــــــــگـوے آزاد نــــُسخه چـــِهلُ ســـِ " 116"گــفـتـــــــــــگـوے آزاد نــــُسخه چـــِهلُ ســـِ " 116"گــفـتـــــــــــگـوے آزاد نــــُسخه چـــِهلُ ســـِ " 116
Big Grin یادت باشه من فرید هستمم. کسی که سبب مدیر شدن تو شد. ببینم بد کشیده باشی به خدمتت می رسم.Sleepy
یادت باشه نگاره بگیری و واسم آپ کنیBig Grin

همچی میگه انگار داداشش لئوناردو دیکاپرویو ئه25r3025r3025r3025r30
 سپاس شده توسط .. ReZa .. ، *Nafas* ، FARID.SHOMPET
آگهی
نقل قول: عَزیزَم خِیلی لآک نَزَن .. "گــفـتـــــــــــگـوے آزاد نــــُسخه چـــِهلُ ســـِ " 116
نآخونآت قَآرچ میگیریه هَر روزَم میشکَنه ..!!"گــفـتـــــــــــگـوے آزاد نــــُسخه چـــِهلُ ســـِ " 116
حالا این لاک زدن چه صیغه ایه .... هرکی سه صوت فرق سیب زمینی رو از دیب دمینی میفهمه؛ میره لاک میزنه...؟
"گــفـتـــــــــــگـوے آزاد نــــُسخه چـــِهلُ ســـِ " 116
 سپاس شده توسط T A R A ، FARID.SHOMPET
سلامممم
 سپاس شده توسط FARID.SHOMPET
(04-09-2013، 10:55)happy girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: قراره باموتوربریم شیوایی

باشه موتور کلاسشم بیشتره Big GrinBig Grin:cool:
بلی بلی
من پشت موتور ستی میشینما!!!
گفته باشم!!Big Grin
(04-09-2013، 10:55)bee نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من برق ناخن رو بیشتر دوس دارم واسه مدرسه هم بهتره Big Grin
امتحانا ترم دوم بود!!
منو گلی هرروز لاک میزدیم!!!
هررزوم میگفتن فردا لاک بزنی نمیذاریم امتحان بدی!!!
خخخ
اخرشم میذاشتنBig Grin
+من از اینجا פֿــوـاهــم رفت..

و فرقے هــم نمے ڪنـב فانـوــωـے בاشتـہ باشم یا نهــ!

ڪـωـے ڪـہ میگریزב..

از گُم شـבن نمے هــراـωــב..

نقل قول: هوییییییییییی
فریدی زین مال منه!!!"گــفـتـــــــــــگـوے آزاد نــــُسخه چـــِهلُ ســـِ " 116
چشم بهش نداشته باش!!"گــفـتـــــــــــگـوے آزاد نــــُسخه چـــِهلُ ســـِ " 116
Dodgy من همجنس گرا نیستم
اگر اینجا قدیمی هستی و دوست داری یک گفتگو عجیب 
درباره گذشته و حال داشته باشی، راه‌های ارتباطی رو گذاشتم پروفایل!

سپاس شده توسط *Nafas*
(04-09-2013، 10:57)sarnia نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-09-2013، 10:52)Reza shottgunner نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-09-2013، 10:49)*!*karola*!* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-09-2013، 10:47)Reza shottgunner نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: سَلآم عزیزَم .. (:
مآ بَچه نیستیم شَرمَنده .. -__-
با این چرتوپرتایی که ما میگیم... حق داره بگه سلام بچه ها!!Smile

لآزِم نیست بِگه بَچه هآ ..سَلآمِ خآلی بِگه مآ هَم میفَهمیم .. (:
 اینم میشه..... راست میگی.....!
باشه باشه غلط کردم سلاااااااااام بزرگا:hje:

مآ بُزُرگ نیستیم جَوونیم .. (:

مَرضیه رَف..؟؟ :|
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
 سپاس شده توسط .. ReZa .. ، FARID.SHOMPET ، Mïņ̃†êR
نقل قول: چیکار کردی دخدر؟!

اکانتمو یه جا ترکوندمBig GrinBig Grin
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Channel
 سپاس شده توسط *Nafas*
نقل قول: "گــفـتـــــــــــگـوے آزاد نــــُسخه چـــِهلُ ســـِ " 116 من همجنس گرا نیستم
خالی نبند قزوینیSmile
 سپاس شده توسط FARID.SHOMPET ، *Nafas*
(04-09-2013، 10:59)گل نار نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-09-2013، 10:55)happy girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: قراره باموتوربریم شیوایی

باشه موتور کلاسشم بیشتره Big GrinBig Grin:cool:
بلی بلی
من پشت موتور ستی میشینما!!!
گفته باشم!!Big Grin
(04-09-2013، 10:55)bee نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من برق ناخن رو بیشتر دوس دارم واسه مدرسه هم بهتره Big Grin
امتحانا ترم دوم بود!!
منو گلی هرروز لاک میزدیم!!!
هررزوم میگفتن فردا لاک بزنی نمیذاریم امتحان بدی!!!
خخخ
اخرشم میذاشتنBig Grin

من ستون 5 مدرسه بودم مسئول بودم اینایی که ناخن های بلند و لاک دارن رو تحویل معاون بدم همشونم به بهونه ی کلاس گیتار از زیرش در میرفتنBig Grin
 سپاس شده توسط FARID.SHOMPET ، *Nafas*
نقل قول: همچی میگه انگار داداشش لئوناردو دیکاپرویو ئه"گــفـتـــــــــــگـوے آزاد نــــُسخه چـــِهلُ ســـِ " 116"گــفـتـــــــــــگـوے آزاد نــــُسخه چـــِهلُ ســـِ " 116"گــفـتـــــــــــگـوے آزاد نــــُسخه چـــِهلُ ســـِ " 116"گــفـتـــــــــــگـوے آزاد نــــُسخه چـــِهلُ ســـِ " 116
داداش من کوچولو هست دیوونه! اندازه ی خودتهBig Grin
اگر اینجا قدیمی هستی و دوست داری یک گفتگو عجیب 
درباره گذشته و حال داشته باشی، راه‌های ارتباطی رو گذاشتم پروفایل!

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان