امتیاز موضوع:
  • 6 رأی - میانگین امتیازات: 3.67
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

"گــفـتـــــــــــگـوے آزاد نــــُسخه چـــِهلُ ســـِ "

(04-09-2013، 11:00)Reza shottgunner نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: "گــفـتـــــــــــگـوے آزاد نــــُسخه چـــِهلُ ســـِ " 117 من همجنس گرا نیستم
خالی نبند قزوینیSmile

25r30
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
"گــفـتـــــــــــگـوے آزاد نــــُسخه چـــِهلُ ســـِ " 117
 سپاس شده توسط FARID.SHOMPET
آگهی
سـلــآم (:
 سپاس شده توسط T A R A ، FARID.SHOMPET ، ƝeGaЯ ، * Exceptional girl * ، *Nafas* ، Mïņ̃†êR
(04-09-2013، 10:59)*!*karola*!* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-09-2013، 10:57)sarnia نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-09-2013، 10:52)Reza shottgunner نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-09-2013، 10:49)*!*karola*!* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-09-2013، 10:47)Reza shottgunner نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

با این چرتوپرتایی که ما میگیم... حق داره بگه سلام بچه ها!!Smile

لآزِم نیست بِگه بَچه هآ ..سَلآمِ خآلی بِگه مآ هَم میفَهمیم .. (:
 اینم میشه..... راست میگی.....!
باشه باشه غلط کردم سلاااااااااام بزرگا:hje:

مآ بُزُرگ نیستیم جَوونیم .. (:

مَرضیه رَف..؟؟ :|
من دقیقا نفهمیدم شماها چی هستین به هر حال سلااااااااام
vبـیـرَحـْمی ر‍ا بَـلَـد نیستـَمـ ،

‍امــّــا حو‍اسَـتــ رو جَـمـْع کُن :

‍ِ‍اِسْتعد‍ادَمـ دَر یادْگیر‍ی فُوق ‍العادِه ‍استــ ...!"گــفـتـــــــــــگـوے آزاد نــــُسخه چـــِهلُ ســـِ " 117
 سپاس شده توسط FARID.SHOMPET ، T A R A
نقل قول: خالی نبند قزوینی"گــفـتـــــــــــگـوے آزاد نــــُسخه چـــِهلُ ســـِ " 117

قزوینی بودن جرمه!؟Angry بده!؟
اگر اینجا قدیمی هستی و دوست داری یک گفتگو عجیب 
درباره گذشته و حال داشته باشی، راه‌های ارتباطی رو گذاشتم پروفایل!

سپاس شده توسط .. ReZa .. ، *Nafas*
(04-09-2013، 11:01)فرید_رومل نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: همچی میگه انگار داداشش لئوناردو دیکاپرویو ئه"گــفـتـــــــــــگـوے آزاد نــــُسخه چـــِهلُ ســـِ " 117"گــفـتـــــــــــگـوے آزاد نــــُسخه چـــِهلُ ســـِ " 117"گــفـتـــــــــــگـوے آزاد نــــُسخه چـــِهلُ ســـِ " 117"گــفـتـــــــــــگـوے آزاد نــــُسخه چـــِهلُ ســـِ " 117
داداش من کوچولو هست دیوونه! اندازه ی خودتهBig Grin

منم جوونیای لئوناردو رو میگم همون موقع که توی تایتانیک بازی کرده بود در ضمن من کوچیکم؟؟؟؟؟؟؟Dodgyداداشتم واس خودت جنس بنجل میفروشی؟Tongue
 سپاس شده توسط FARID.SHOMPET
نقل قول:
(امروز 11:27 AM)sarnia نوشته شده توسط: نوشته است:
(امروز 11:22 AM)Reza shottgunner نوشته شده توسط: نوشته است:
(امروز 11:19 AM)*!*karola*!* نوشته شده توسط: نوشته است:
(امروز 11:17 AM)Reza shottgunner نوشته شده توسط: نوشته است:
نقل قول: نوشته است:سَلآم عزیزَم .. (:
مآ بَچه نیستیم شَرمَنده .. -__-
با این چرتوپرتایی که ما میگیم... حق داره بگه سلام بچه ها!!"گــفـتـــــــــــگـوے آزاد نــــُسخه چـــِهلُ ســـِ " 117

باشه باشه غلط کردم سلاااااااااام بزرگا"گــفـتـــــــــــگـوے آزاد نــــُسخه چـــِهلُ ســـِ " 117

من غلط کردم ... الان جنگ انجمنی ایجاد میشه!Smile
 سپاس شده توسط FARID.SHOMPET ، T A R A
نقل قول: من دقیقا نفهمیدم شماها چی هستین به هر حال سلااااااااام

این تارا و مرضیه(البته مرضیه نیستش اکنون) زیاد کاربر های تازه وارد رو سر کار می ذارن خانوم. شما جدی نگیرWink
اگر اینجا قدیمی هستی و دوست داری یک گفتگو عجیب 
درباره گذشته و حال داشته باشی، راه‌های ارتباطی رو گذاشتم پروفایل!

سپاس شده توسط T A R A
(04-09-2013، 11:02)sarnia نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-09-2013، 10:59)*!*karola*!* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-09-2013، 10:57)sarnia نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-09-2013، 10:52)Reza shottgunner نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-09-2013، 10:49)*!*karola*!* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

باشه باشه غلط کردم سلاااااااااام بزرگا:hje:

مَرضیه رَف..؟؟ :|
من دقیقا نفهمیدم شماها چی هستین به هر حال سلااااااااام

هیچکی نفیهمه عَزیزَم (:
آفَرین .. (:
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(04-09-2013، 11:00)Reza shottgunner نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: "گــفـتـــــــــــگـوے آزاد نــــُسخه چـــِهلُ ســـِ " 117 من همجنس گرا نیستم
خالی نبند قزوینیSmile

25r3025r3025r3025r30
(04-09-2013، 10:58)*!*karola*!* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آره خِعلی رآست میگه نَفسی .. :|
تا ود مین پیش میگفتی دیه اس نوموده بی معرفت!!

(04-09-2013، 10:57)فرید_رومل نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

باگُلی!!
اتفاقا کلی نقشه واسه تو داریم!!!
امروز گفتم اول کی رو بکشیم
یهویی دوتایی داد زدیم فرید!!!!!"گــفـتـــــــــــگـوے آزاد نــــُسخه چـــِهلُ ســـِ " 117
همه برگشت نگاه مون کردن!!!"گــفـتـــــــــــگـوے آزاد نــــُسخه چـــِهلُ ســـِ " 117

ماهم ترکیدیم ا خنده!!!"گــفـتـــــــــــگـوے آزاد نــــُسخه چـــِهلُ ســـِ " 117"گــفـتـــــــــــگـوے آزاد نــــُسخه چـــِهلُ ســـِ " 117"گــفـتـــــــــــگـوے آزاد نــــُسخه چـــِهلُ ســـِ " 117"گــفـتـــــــــــگـوے آزاد نــــُسخه چـــِهلُ ســـِ " 117"گــفـتـــــــــــگـوے آزاد نــــُسخه چـــِهلُ ســـِ " 117
Big Grin یادت باشه من فرید هستمم. کسی که سبب مدیر شدن تو شد. ببینم بد کشیده باشی به خدمتت می رسم.Sleepy
یادت باشه نگاره بگیری و واسم آپ کنیBig Grin
[/quote]
ما از داوینچی هم بهتر میکشیم!!!
فک نکنم گُلی دفتره رو بهم بده!!
اگه داد باش چشوم!!:cool:
تازه پاری رو دیشب کشیده بود!!!
من دیدم مردم ا خنده!!!
توهم تو کاریکاتور پاری بودی!!
یادم نی چیکا میکردی!!AngelAngelAngelAngelAngel

(04-09-2013، 10:59)فرید_رومل نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: هوییییییییییی
فریدی زین مال منه!!!"گــفـتـــــــــــگـوے آزاد نــــُسخه چـــِهلُ ســـِ " 117
چشم بهش نداشته باش!!"گــفـتـــــــــــگـوے آزاد نــــُسخه چـــِهلُ ســـِ " 117
Dodgy من همجنس گرا نیستم

باریک به تو!
+من از اینجا פֿــوـاهــم رفت..

و فرقے هــم نمے ڪنـב فانـوــωـے בاشتـہ باشم یا نهــ!

ڪـωـے ڪـہ میگریزב..

از گُم شـבن نمے هــراـωــב..

سپاس شده توسط T A R A ، FARID.SHOMPET

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان