امتیاز موضوع:
  • 6 رأی - میانگین امتیازات: 3.67
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

"گــفـتـــــــــــگـوے آزاد نــــُسخه چـــِهلُ ســـِ "

(04-09-2013، 11:05)Reza shottgunner نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: قزوینی بودن جرمه!؟"گــفـتـــــــــــگـوے آزاد نــــُسخه چـــِهلُ ســـِ " 119 بده!؟
نه....قباهت داره...! یه چیز، نخندین بهما... "قباهت" املاش درسته؟

25r3025r30
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
"گــفـتـــــــــــگـوے آزاد نــــُسخه چـــِهلُ ســـِ " 119
 سپاس شده توسط FARID.SHOMPET
آگهی
نقل قول: آقا فرید چرا اون مطلبو بردین بخش فرهنگی اون مطلب کاملا تاریخیه تازه میخواستم کل تاریخچه ی رقص رو از باستان تا به امروز بزارم گفتم کسی حوصله ی خوندن نداره

رقص و این چیزا میره توی فرهنگی. تاریخچه ی ماشین رو هم باید بذارن توی تاریخ!؟
نقل قول: ما از داوینچی هم بهتر میکشیم!!!
فک نکنم گُلی دفتره رو بهم بده!!

اگه داد باش چشوم!!"گــفـتـــــــــــگـوے آزاد نــــُسخه چـــِهلُ ســـِ " 119
تازه پاری رو دیشب کشیده بود!!!
من دیدم مردم ا خنده!!!
توهم تو کاریکاتور پاری بودی!!

یادم نی چیکا میکردی!!"گــفـتـــــــــــگـوے آزاد نــــُسخه چـــِهلُ ســـِ " 119"گــفـتـــــــــــگـوے آزاد نــــُسخه چـــِهلُ ســـِ " 119"گــفـتـــــــــــگـوے آزاد نــــُسخه چـــِهلُ ســـِ " 119"گــفـتـــــــــــگـوے آزاد نــــُسخه چـــِهلُ ســـِ " 119"گــفـتـــــــــــگـوے آزاد نــــُسخه چـــِهلُ ســـِ " 119
همون هنگام نگاره برداری کت با گوشی همرات خو!

مگه قرار بود کاری کنیم با هم!؟

شما اندیشه نکنم چندان بلد باشید. رضا بچه های ریاضی رو یادته منو اون صبا رو کشیده بودن!؟Big GrinBig Grin
اگر اینجا قدیمی هستی و دوست داری یک گفتگو عجیب 
درباره گذشته و حال داشته باشی، راه‌های ارتباطی رو گذاشتم پروفایل!

سپاس شده توسط *Nafas* ، PROOSHAT ، Mïņ̃†êR
!دخملـم!*^__^*

+ تـو قصّـه ـی مـن ..
تـو بودی ستـاره ***

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سپاس شده توسط βΑllεяiηΑ♡
(04-09-2013، 11:00)happy girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: چیکار کردی دخدر؟!

اکانتمو یه جا ترکوندمBig GrinBig Grin
کوجا؟!

(04-09-2013، 10:58)ƝeGaЯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من خر هنو نمیدونم چرا اومدم اینجا آروم شم!*__*
نگی درس بحرف با خودت!!
من روت حساسم!!Shy
(04-09-2013، 11:02)فرید_رومل نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: خالی نبند قزوینی"گــفـتـــــــــــگـوے آزاد نــــُسخه چـــِهلُ ســـِ " 119

قزوینی بودن جرمه!؟Angry بده!؟
خشم اژدها!!!
نه برادری جرم نی....
اروممممم

(04-09-2013، 11:05)happy girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من موتورم خالیه نمیامcryingcryingcrying

نه دیه!!
مرمر پشت تو میشینه!!Sleepy
+من از اینجا פֿــوـاهــم رفت..

و فرقے هــم نمے ڪنـב فانـوــωـے בاشتـہ باشم یا نهــ!

ڪـωـے ڪـہ میگریزב..

از گُم شـבن نمے هــراـωــב..

سپاس شده توسط FARID.SHOMPET ، Mïņ̃†êR
(04-09-2013، 11:07)ƝeGaЯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

!دخملـم!*^__^*

مامان^___^
HeartHeart
 سپاس شده توسط ƝeGaЯ
قَبلی بِهتَر بود رُزی ..!!Confused
نقل قول: اول دبستان؟؟؟؟چیزی زدی داداشم روبه راه نیستی من اول دبستانم؟؟؟بیخیال من از این خاله بازیا متنفرم

خاله بازی نیست که!Dodgy داداش من مگه وجود خارجی نداره!؟ خاله بازی به اون میگن که تو به من بگی بابا و به یکی بگی مامان در حالی که تخیلی بیش نیست!

نقل قول: نه....قباهت داره...! یه چیز، نخندین بهما... "قباهت" املاش درسته؟
آره درسته.
قزوینی بودن خیلی هم خوبهDodgy دیدی که همه مدرسه ازم می ترسن. توی اوتوبوس یه متر دورم خالیهBig Grin
اگر اینجا قدیمی هستی و دوست داری یک گفتگو عجیب 
درباره گذشته و حال داشته باشی، راه‌های ارتباطی رو گذاشتم پروفایل!

سپاس شده توسط T A R A
(04-09-2013، 11:07)*!*karola*!* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-09-2013، 11:05)Reza shottgunner نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: قزوینی بودن جرمه!؟"گــفـتـــــــــــگـوے آزاد نــــُسخه چـــِهلُ ســـِ " 119 بده!؟
نه....قباهت داره...! یه چیز، نخندین بهما... "قباهت" املاش درسته؟

25r3025r30
 خوب شد گفتم...!Sleepy
ممنون پروشاتHeart
(04-09-2013، 11:08)*!*karola*!* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

قَبلی بِهتَر بود رُزی ..!!Confused
البومم پره ولی نمیدونم چرا همش اونایی که زشته میذارم Confused
این خوبه ؟! Confused
 سپاس شده توسط FARID.SHOMPET ، T A R A ، * Exceptional girl * ، Mïņ̃†êR

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان