امتیاز موضوع:
  • 6 رأی - میانگین امتیازات: 3.67
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

"گــفـتـــــــــــگـوے آزاد نــــُسخه چـــِهلُ ســـِ "

(04-09-2013، 11:13)فرید_رومل نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: این خوبه ؟! "گــفـتـــــــــــگـوے آزاد نــــُسخه چـــِهلُ ســـِ " 122
شبیه پاریهHeart

نقل قول: اوه اوه قلبت تو حلقت!!Big Grin
چرا خیلیم ماهریم!!!
3ساله کارمون سرکلاس ادبیات همینه!!!"گــفـتـــــــــــگـوے آزاد نــــُسخه چـــِهلُ ســـِ " 122
نمیدونم اونجا بودی!!!
پاری داش یه چیزی بت میگف!!!

یه جمله دو حرفی بود!!!

امممم
اولش د بود!!!
تو یادت میاد فرید؟!!(البته قبلش اندیشه کن)
خوبه پس ببینیم و تعریف کنیما!
دوست دارمو میگی!؟Blush
هوووویی بعدش ویرایش کردم!!
منم همیشه حرف و جمله و کلمه رو جابه جا به کارمیبرم!!!
نهههههه!!!این نبود
بازم اندیشه کن!!Sleepy
+من از اینجا פֿــوـاهــم رفت..

و فرقے هــم نمے ڪنـב فانـوــωـے בاشتـہ باشم یا نهــ!

ڪـωـے ڪـہ میگریزב..

از گُم شـבن نمے هــراـωــב..

سپاس شده توسط Mïņ̃†êR ، FARID.SHOMPET ، T A R A
آگهی
نقل قول: خو شبم که قرار شد بریم تو چادر!!

باشه باشهBig GrinBig Grin
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Channel
 سپاس شده توسط *Nafas* ، FARID.SHOMPET
(04-09-2013، 11:14)hhrrbb نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(:
.
.
.
ممنون منم خوبم!|=Big Grin

+ تـو قصّـه ـی مـن ..
تـو بودی ستـاره ***

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
"گــفـتـــــــــــگـوے آزاد نــــُسخه چـــِهلُ ســـِ " 122

این چیه رز گذاشتی!؟ همونو بذار که شبیه پاری بودDodgy
اگر اینجا قدیمی هستی و دوست داری یک گفتگو عجیب 
درباره گذشته و حال داشته باشی، راه‌های ارتباطی رو گذاشتم پروفایل!

سپاس شده توسط T A R A ، Mïņ̃†êR
فاطی، نگار، نفس، فرید، رز سلام همگی!
 سپاس شده توسط βΑllεяiηΑ♡ ، FARID.SHOMPET ، ƝeGaЯ ، *Nafas*
(04-09-2013، 11:16)فرید_رومل نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: بله ... این مال وقتیه که انگولکت کردن... ازت دور شدن تا جونشون در امان باشه...!!!"گــفـتـــــــــــگـوے آزاد نــــُسخه چـــِهلُ ســـِ " 122
دیدی با احسان چی کار کردم!؟Dodgy یا با منوچ!؟ دهنشون آسفالت شد. بهتره وارد جزییات نشیم. البته اون ضربه ی علی رو هیچوقت نتونستم جبران کنم! نامرد خیلی بد زدDodgy

نقل قول: خاله بازی یعنی همین دوستیای دختر پسرا امروزی این نظر منه

تموم شد "گــفـتـــــــــــگـوے آزاد نــــُسخه چـــِهلُ ســـِ " 122
اینو میگی چون پسری باهات دوست نمیشهBig Grin
هر جور دوست داری اندیشه کن ولی ما به این نمیگیم خاله بازی. روشن هست که بلد نبودی بچه گی خاله بازی کنی ها!

خودت پسری بهتر میفهمی پسرا میدونن سمت چه دختری برن دختری که اهلشه اره هیچ پسری تا حالا به من نزدیک شده چون میدونن من اهلش نیستم
(04-09-2013، 11:16)ƝeGaЯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-09-2013، 11:14)hhrrbb نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(:
.
.
.
ممنون منم خوبم!|=Big Grin

:|
 سپاس شده توسط FARID.SHOMPET
(04-09-2013، 11:16)bee نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-09-2013، 11:15)happy girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: شبیه پاریه

دختره منه به من رفته Big GrinBig GrinBig Grin

اجی بدو عکستو پ.خ کن بدو

اجی کوچیکترا مقدمن بده تا بدم Big GrinBig GrinBig Grin
Channel
 سپاس شده توسط βΑllεяiηΑ♡
(04-09-2013، 11:17)mfire44 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فاطی، نگار، نفس، فرید، رز سلام همگی!

سلام....
 سپاس شده توسط ƝeGaЯ
(04-09-2013، 11:17)happy girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-09-2013، 11:16)bee نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-09-2013، 11:15)happy girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: شبیه پاریه

دختره منه به من رفته Big GrinBig GrinBig Grin

اجی بدو عکستو پ.خ کن بدو

اجی کوچیکترا مقدمن بده تا بدم Big GrinBig GrinBig Grin

من اول گفتم تو بده بعد منBig Grin
 سپاس شده توسط Mïņ̃†êR

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان