امتیاز موضوع:
  • 6 رأی - میانگین امتیازات: 3.67
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

"گــفـتـــــــــــگـوے آزاد نــــُسخه چـــِهلُ ســـِ "

.......Sleepy
ما "جـمْعْ" بوבیمـْ با هـمـْ وَلـْےْ شـُבے تـُـو "مُفْرב

پَـس اَمثــْال تــُو رو بایـב جُوییْـב و "تــُـفْ" ڪرْב

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
"گــفـتـــــــــــگـوے آزاد نــــُسخه چـــِهلُ ســـِ " 140
آگهی
(04-09-2013، 12:12)na30m نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-09-2013، 12:08)happy girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-09-2013، 12:06)na30m نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فرید میشه کارایی که کردرو برام پ.خ کنی من ناراحتم که رفته میگه نذاشتید از خودم دفاع کنم

میخوای حرفایی که تو فروزن زدرو برات بفرستم؟Big Grin
ممنونت میشم برام پ.خ کنی

میدونستی نقاشیشم خوبه؟ نقاشیای قشنگی میکشه. بلکن بتونه کمی از عقده هاشو تو نقاشی هاش خالی کنه.
 سپاس شده توسط βΑllεяiηΑ♡ ، T A R A ، FARID.SHOMPET
فعلـاً دوزتان!((=

+ تـو قصّـه ـی مـن ..
تـو بودی ستـاره ***

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سپاس شده توسط βΑllεяiηΑ♡
(04-09-2013، 12:09)فرید_رومل نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تارا نام تاپیک رو ویرایش کن بذار رد و بدل عکس

آره مُوآفِقَم .. Confused
 سپاس شده توسط FARID.SHOMPET ، T A R A
من فك ميكنم خعلي بالام..
انقده بالا كه معلوم نميشه پاهام..
انقده خوبم كه دست خودم ني كارام..
من از اون عشق موزيك از اون موزيكالام..p317

اين حالو نميفروشمش..p317
 ..!! I am not afraid to walk this F*cking world alone
 سپاس شده توسط βΑllεяiηΑ♡ ، T A R A ، Mïņ̃†êR ، FARID.SHOMPET ، na30m
نقل قول: میدونستی نقاشیشم خوبه؟ نقاشیای قشنگی میکشه. بلکن بتونه کمی از عقده هاشو تو نقاشی هاش خالی کنه.

دیروز درستش کردم تو همون سگ .....
Channel
(04-09-2013، 12:10)hhrrbb نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شومپت شومپت شومپت"گــفـتـــــــــــگـوے آزاد نــــُسخه چـــِهلُ ســـِ " 140

:|
 سپاس شده توسط βΑllεяiηΑ♡
تــآرآ عکستو ورگشتم ولی نمی بینم:|
 سپاس شده توسط T A R A
(04-09-2013، 12:15)hhrrbb نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-09-2013، 12:13)mfire44 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-09-2013، 12:12)hhrrbb نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-09-2013، 12:11)happy girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من الان 2تا عکس از تارا دارم Big GrinBig Grin

:/
تارااااااااااااااااااااااااا2mo5
فاطی نمیفرستی؟

پسري:/

نميشه|Confused

(04-09-2013، 12:14)Armina نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

Angel
من قابل اعتمادم...........

سلام...
(04-09-2013، 12:22)*!*karola*!* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-09-2013، 12:10)hhrrbb نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شومپت شومپت شومپت"گــفـتـــــــــــگـوے آزاد نــــُسخه چـــِهلُ ســـِ " 140

:|

-__-

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان