امتیاز موضوع:
  • 6 رأی - میانگین امتیازات: 3.67
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

"گــفـتـــــــــــگـوے آزاد نــــُسخه چـــِهلُ ســـِ "

(04-09-2013، 12:50)pink devil نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-09-2013، 12:49)hhrrbb نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-09-2013، 12:47)pink devil نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ســلآم!^ _ ^

HeartHeart

خوبیــــی؟!♥

نه
تو خبي^___^
 سپاس شده توسط pink devil
آگهی
(04-09-2013، 12:52)happy girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-09-2013، 12:49)na30m نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شیوابامنی

نه با مرضیه بودمBig Grin

نقل قول: ســلآم شیوایـَـم! ♥_♥
با حمید دیگه کاری ندارم .. !

اره پسره ی........

خوبی ساکتو بستی دیگه؟با موتو میریم Big GrinSleepy

حالم ازش بهم میخوره .. !
متاسفم واسه خودم که دوسش داشتم .. -_-
آوره عزیزی!
بستم!Big Grin

(04-09-2013، 12:52)hhrrbb نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-09-2013، 12:50)pink devil نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-09-2013، 12:49)hhrrbb نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-09-2013، 12:47)pink devil نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ســلآم!^ _ ^

HeartHeart

خوبیــــی؟!♥

نه
تو خبي^___^

خوبم عزیزم!
چرا خوب نیسی؟!):
خــط زدنِ مَـــن ، پـایــآنِ من نبـــود !!!
آغـــاز بی لیاقتـــیِ تـو بــود!
 سپاس شده توسط Mïņ̃†êR ، βΑllεяiηΑ♡
نقل قول: حالم ازش بهم میخوره .. !
متاسفم واسه خودم که دوسش داشتم .. -_-
آوره عزیزی!
بستم!

بی خیال

تو پشته سره من میشینی Big GrinBig Grinبا موتور سنگین میریم
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Channel
 سپاس شده توسط pink devil ، na30m ، βΑllεяiηΑ♡
(04-09-2013، 12:52)hhrrbb نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ســلآم!^ _ ^

HeartHeart

خوبیــــی؟!♥

نه
تو خبي^___^

خوبم عزیزم!
چرا خوب نیسی؟!):
[/quote]

):
نمي دونم:|
 سپاس شده توسط pink devil
به به .. منم که قراره موهامو باز بذارم واسم خواستگار جور شه!Big Grin
 سپاس شده توسط Mïņ̃†êR
(04-09-2013، 12:50)rF@N£ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-09-2013، 12:42)ارمين2012 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هیچکی منو تحویل نمیگیره cryingcrying

واسه اینه که تو به من اخطار دادی وقتت تلف شد بعد من اخطارتو دیدم به فرید پیام دادم وقتم تلف شد بعد اون به تو پیام داد وقتش تلف شد بعد تو اخطارو  لغو کردی دوباره وقتت تلف شد خوب برادر من الکی اخطار نده که وقته هممون تلف نشه ‏‎Big Grin
سلامــــ

عرفان تو هنوز نخوابیدی؟Confused
چه خیره؟
اکنون گور او را بس است

آنکه جهان اورا کافی نبود
داداش فرید موخــوآم!Sad
آبجی ستی میخوام!Sad

(04-09-2013، 12:58)..آریا.. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چه خیره؟

عروسی منه !!!
داریم بکسو دعوت میکنیم!
شیوا هم ساقدوشه!
بیاین خوشحال میشیم!-_-
 سپاس شده توسط βΑllεяiηΑ♡
سلام مهرداد
آریا خبری نیست جز سلامتی

منم ارکست بیارم مرضیه باخودم آدرس بده یه گروه خفن دارم که مهموناتون بادیدنشون ذوق کنن
خداوندا از همه گذشتم بگذر ازمن[/font][/size]
(04-09-2013، 13:01)na30m نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام مهرداد
آریا خبری نیست جز سلامتی

منم ارکست بیارم مرضیه باخودم آدرس بده یه گروه خفن دارم که مهموناتون بادیدنشون ذوق کنن

آرع بیار!Angel
 سپاس شده توسط βΑllεяiηΑ♡

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان