04-09-2013، 21:44
نقل قول: نـــــــــــــــــــــــــــــــــــــِمیدَم ..مفت خور

نقل قول: مَن نِمیزآرَم تآ به 500 تآ رَسِد صَفحَش دَره اینجآرو تَخته کُنید ..!!یا خدا

|
"گــفـتـــــــــــگـوے آزاد نــــُسخه چـــِهلُ ســـِ " |
||||||||||||||||||||||||||||||||
04-09-2013، 21:44
نقل قول: نـــــــــــــــــــــــــــــــــــــِمیدَم ..مفت خور ![]() نقل قول: مَن نِمیزآرَم تآ به 500 تآ رَسِد صَفحَش دَره اینجآرو تَخته کُنید ..!!یا خدا ![]()
04-09-2013، 21:46
آخه دوسِت دآرَم مَنه بیچآره ...
مَگه دِلَم تو دُنیآ جُز تو کَسیو دآره ..!!؟ ![]() بیمَزه مَن اَصَن اَز مُحسِن یِگآنه خوشَم نِمیآد .. !! :|
(04-09-2013، 21:40)فرید_رومل نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. (04-09-2013، 21:43)فرید_رومل نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.من هايده زيادگوش ميدم اگه طرفداره داره اينجا يه دونه ازاون آهنگ خوشگلاشوبرام بذاره
(04-09-2013، 21:43)فرید_رومل نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.من وقختی یکیو دوس دارم نمیتونم اهنگ بیا قرش بده برات بذارم که !! ![]() حالا که تسرار میکنی میذارم برات ![]() این تیکشو دوس دارم ): باختم توی این بازی واسم از غم مسلم شده بود سخت شده بود تحملت عشقت به من کم شده بود رفتم ولی قلبم هنوز هواتو داره شب و روز من هنوزم عاشقتم به دل می گم بساز بسوز رفتم ولی قلبم هنوز هواتو داره شب و روز من هنوزم عاشقتم به دل می گم بساز بسوز
باو این تاپیک ایراد داره
![]()
04-09-2013، 21:47
:29dz:
اره هستم پای چشمات تا وقتی منو داری نمیخوام غصه بشینه تو نگات کم بیاری میخوام غصمون بمونه توی ذهن ادما اگه یه روزم نباشی بی تو میگیره صدام دیگه فرقی نداره فاصله های بین مون من هنوز عاشقتم تا ته خط با دل و جون من با تو میمونم عاشقت میمونم تا ته عمرم کسی مثل تو نیست میدونم به تو مدیونم برای خوبیات با من بمون هم صدای خوبمی این ترانه رو با من بخون تا ابد میمونیم ما به پای حرفمون میدونم بازم تو به این دیوونه دل بستی تو اوج رو راستی گفتی کنارم هستی میدونم مهربونم پای حرفام هستی توی خونه بودن تو واسه من عزیر ترینه عطر موهات واسه ی من توی خاطرم میشینه توی خونه بودن تو واسه من عزیزترینه عطر موهات واسه ی من توی خاطرم میشینه دیگه فرقی نداره فاصله های بین مون من هنوز عاشقتم تا ته خط با دل و جون من با تو میمونم عاشقت میمونم تا ته عمرم کسی مثل تو نیست میدونم به تو مدیونم برای خوبیات با من بمون هم صدای خوبمی این ترانه رو با من بخون تا ابد میمونیم ما به پای حرفمون میدونم بازم تو به این دیوونه دل بستی تو اوج رو راستی گفتی کنارم هستی میدونم مهربونم پای حرفام هستی
04-09-2013، 21:48
آهنگ ْآسمون هايده رودوس دارم
سيلام
![]()
فرید جان صفحه آخر سوالات متداول. را یه نگاه بنداز
این مَهسآ هَر وَخت میآد ایجآ میخوآد قِر بِده .. :|
بآبآ اینجآدیسکو نیست .. :|
| ||||||||||||||||||||||||||||||||
|
![]() |
|||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|