مواد لازم = دوفنجان ارد - دوفنجان اب گرم - یک فنجان نمک - یک قاشق غذا خوری روغن گیاهی - یک قاشق غذا خوری کرم تارتار ( اختیاری - برای خاصیت ارتجاعی خمیر ) -رنگ غذا ( به صورت پودر یا مایع) - روغن های معطر
مواد رامخلوط کنید و روی شعله با حرارت کم بگذارید . مواد را خوب به هم بزنید تا بافت انها شبیه پوره سیب زمینی شود .
اگر خمیر کاملا از دیواره ها جدا شد و وسط ظرف جمع شد ظرف را از روی شعله بردارید و بگذارید خنک شود به قدری که بتوانید به ان دست بزنید . خمیرتان در این مرحله هنوز چسبنده است باید کمی بیشتر ان را بپزید پخت را تا وقتی ادامه دهید که خمیر خشک و شبیه خمیر بازی شود . تنها راه رسیدن به بافت خوب برای خمیر افزایش زمان پخت است پس نگران نباشید و پختن را تا هرجایی که لازم بود پختن را ادامه دهید.
خمیر را روی سطح سیلیکونی بگذارید وخوب ان را ورز دهید تا بافت ان کاملا یکدست و منسجم شود سپس خمیر را به قسمت های کوچکتر تقسیم کنید وروی هر کدام حفره ای ایجاد کنید رنگ را درون حفره بریزید و ان را ببندید و خوب ان را ورز دهید تا به رنگ دلخواه برسد همین مراحل را برای تکه های دیگر تکرار کنید
خمیر را در یک ظرف در بسته و بدون هوا قراردهید تا خشک نشود اگر خمیر خشک شد با اضافه کردن اب و ورز دادن ان را دوباره برای استفاده اماده کنید. اگر بیش از حد اب اضافه کردید و خمیر خیس شد دوباره ان را حرارت بدهید و یک روز صبر کنید تا رطوبت اضافی ان گرفته شود. خمیرتان اکنون اماده است.
لطفا سپاس و نظر فراموش نشه
نویسنده عاطفه اسد زاده
منبع سایت ساختنی
مواد رامخلوط کنید و روی شعله با حرارت کم بگذارید . مواد را خوب به هم بزنید تا بافت انها شبیه پوره سیب زمینی شود .
اگر خمیر کاملا از دیواره ها جدا شد و وسط ظرف جمع شد ظرف را از روی شعله بردارید و بگذارید خنک شود به قدری که بتوانید به ان دست بزنید . خمیرتان در این مرحله هنوز چسبنده است باید کمی بیشتر ان را بپزید پخت را تا وقتی ادامه دهید که خمیر خشک و شبیه خمیر بازی شود . تنها راه رسیدن به بافت خوب برای خمیر افزایش زمان پخت است پس نگران نباشید و پختن را تا هرجایی که لازم بود پختن را ادامه دهید.
خمیر را روی سطح سیلیکونی بگذارید وخوب ان را ورز دهید تا بافت ان کاملا یکدست و منسجم شود سپس خمیر را به قسمت های کوچکتر تقسیم کنید وروی هر کدام حفره ای ایجاد کنید رنگ را درون حفره بریزید و ان را ببندید و خوب ان را ورز دهید تا به رنگ دلخواه برسد همین مراحل را برای تکه های دیگر تکرار کنید
خمیر را در یک ظرف در بسته و بدون هوا قراردهید تا خشک نشود اگر خمیر خشک شد با اضافه کردن اب و ورز دادن ان را دوباره برای استفاده اماده کنید. اگر بیش از حد اب اضافه کردید و خمیر خیس شد دوباره ان را حرارت بدهید و یک روز صبر کنید تا رطوبت اضافی ان گرفته شود. خمیرتان اکنون اماده است.
لطفا سپاس و نظر فراموش نشه
نویسنده عاطفه اسد زاده
منبع سایت ساختنی