09-09-2013، 10:59
نقل قول: فرید تو خیلی تو تمام مسایل خودتو بزرگ میگیری فکرمیکنی که دانای کلی و هرکی هر نظری به جز نظره تو داد اشتباهه و این خیلی خودپرستیه و اشتباههحالا دیدی؟من با همین جمله که به تو نسبت دادم نظره خیلی هارو که نسببت به تو شناختی ندارن میتونم تغییر بدم پس منم میتونم یک چی رو هوا بگم
شما در مورد من قضاوت میکنی بدون کوچک ترین شناختی!؟
اقا شما دانسته هاتون کمه. پیشنهاد میکنم مقاله و کتاب زیاد بخونید. شما بودید که روی هوا گفتید امریکا مدت زیادی هست که قوانین جهانی رو زیر پا نذاشته!
نقل قول: امریکا هم منتظره نظره سازمان ملله و اینی که گفتی اصلا درست نیست و وگرنه بعد از حمله شیمیایی خیلی سریع میتونست به سوریه اتک بده بدون این که سوریه و لبنان و روسیه و ایران اماده بشن و برای همین ویدوهای حمله ی بشار اسد رو به سازمان ملل داد درضمن سوریه با رئیس جمهور دیکتاتوری مثله بشار اسد که از ایران بمب میخره و رو مردمه خودش خالی میکنه حقشه که بهش اتک بدنبه روز نیستی اقا. شورای امنیت و سازمان ملل هیچ موافقتی با حمله به سوریه نداره و نخواهد داشت چون بیشتر اعضای این دو شورا مخالف مداخله ی خارجی هستن. امریکا منتظر شورای امنیت و سازمان ملل نیست همون جور که دیدیم اوباما گفت با تایید کنگره ما برای مداخله ای محدود ولی قاطع اماده خواهیم شد.
نقل قول: زمان شاهم خیای از اینورا جنسای امریکا که اومده بود ایران رو ظیط کردند و حتی به سفارت خونهی امریکا حمله شد و واسه همین امریکا ایران رو گرفت تحریم کرد و پولاشم ظبط منم نگفتم به ایران مجانی داد ولی ایران ژاندارم منطقه شده بود در اون زمانامریکا درباره ی ایران اون زمان اشتباه کرد. ایران و ایرانی منافع کشور دیگه ای رو تامیین نمی کنه چون غرور اجدادش رو داره که همیشه می خواد استقلال داشته باشه و متاسفانه امریکا اشتباهات استراتژیک و سیاسی زیادی درباره ی تصمیم های مربوط به ایران همیشه کرده و اکنون هم توی این وضعیت مسخره هر دو طرف گیر کردن.
اگر ایران ژاندار منطقه شد به خاطر پول و ثرورتی بود که شاه در راه تقویت ایران خرج کرد نه به خاطر لطف امریکایی ها!
شما کلا حرف های ناقص میزنی.