11-09-2013، 16:38
(11-09-2013، 16:33)**MOHAMMAD** نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.1.لطفا حد و حدودِ خودتو بدون
(11-09-2013، 16:31)MAKAN نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(11-09-2013، 16:28)**MOHAMMAD** نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(11-09-2013، 16:23)MAKAN نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(11-09-2013، 16:21)**MOHAMMAD** نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ساتور دارما....تیکه تیکه دس شوورت میدمتا...
خب دیه...ا دلش در اوردم
گنده تر از دهنت حرف میزنی
اسپم میدی؟
فعلا با این 30%حال کن تا بعد
پسره دیوانه..
الان 40 تا دیگه میده
بر دارش اخطارو..
درضم..این تاپیک مخصوص اسپمه...الکی اخطار نده
2.در زمینه ای که چیزی نمیدونی تز نده
کی گفته اینجا برای اسپمه؟
اسپم تو هر تاپیکی از این انجمن = اخطار و در مواردِ شدید تر محرومیت
(11-09-2013، 16:34)✖♥♀ LØVЄ !s √♥✖ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(11-09-2013، 16:28)happy girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.بی خبری :}
نقل قول: خخخخمرسی من خوب نیستم تو چه خبر میای با هم بریم خود کشی کنیم؟
اره می بینم :}
خوبی تو ؟
خودکشی ؟ o_O
قبل اینکه من بخوام خودمو بکشم ماکان منو می کشه که قبول کردم با هم بریم خودکشی ://
ماکان؟
من با تو چیکار دارم؟
حالت خوبه؟
چی زدی؟