(14-09-2013، 23:14)MAKAN نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(14-09-2013، 23:11)~LONA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
کاش پست قبلمو میخوندی ! من معذرت خواستم ولی تو مسخره میکنی ؟! حیف که میخوام ادم باشم ..
تو آدم هستی فقط لطف کن با من دهن به دهن نشو
خوندم آبجی تو هم از دستِ من دلگیر نشو فقط به چشمِ یه کل کلِ دوستانه نگاهش کن
(14-09-2013، 23:14)~LONA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ماکان تو هم عذرخواهی کن .. یادمه قدیما تورو با پریا مقایسه میکردم ..
(14-09-2013، 23:15)~LONA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
باشه باووو .. کل واقعی ک اصن جاش اینجا نی !! ب هر حال .. پریا2 رو میشناسی ؟
آره چطو مگه؟
(14-09-2013، 23:16)PLEY GIRL نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(14-09-2013، 23:10)MAKAN نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(14-09-2013، 23:07)PLEY GIRL نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
سلام دوباره
ماکان خیلی مردی
دیگه مارو از این بیشتر شرمنده نکن
داداش منکه کاری نکردم تو زحمت کشیدی
زحمت چیه
اگه می شد وظیفه بود
نوکرتم دادا