15-09-2013، 22:12
(15-09-2013، 22:06)فرید_رومل نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.بابا تو خیلی خلی .... الان کار منو با منوچ و کیارش مقاسه میکنی؟!!!
نقل قول: ببین من اصلا احساس گندگی تو هیچ محفلی رو نمیکنم... خیلی هم فروتنم.... دیدم موضوع کل کل ندارید ....گفتم یه فضا و حسو حالی متفاوت به این گفتگو بدم.... باحات کل کل کنم.... الان که میبینم .... اصلا جنبه نداری....
داری مثه چی دروغ میگی می خوای بپیچونی!!!!!!
من سه بار به تو نگفتم بیرون!؟ باهات بحث نکردم!؟ چقدر من برات زر زدم بیرون گفتم رضا بیخیال شو؟!
باز تو میای اینجا ادامه میدی!؟ تو اسم اینو میذاری کل کل کردن و تغییر دادن جو اینجا!؟
اخه مرد حسابی مگه منو نمیشناسی!؟ مگه ندیدی بیرون هم چه ادم بی جنبه ای هستم!؟ مگه ندیدی چند بار با کیارش دهن به دهن شدم سر شوخی خرکی هاش!؟ ندیدی چه جوری میتن قانع رو روز های اخر مدرسه توی اوتوبوس زدم روش رو کرد اون ور هیچی نگفت دست هم نداد قهر کرد رفت!؟ ندیدی چی کار کردم با اکیپ منوچ و دوستان وقتی تو مدرسه و اوتوبوس شوخی خرکی کردن!؟ ...
منوچ که کارت بانکتو انداخت تو جوب
کیارشم کلا روانیه
من اینجا به تو چه چیز زشتی گفتم که جوش آوردی؟ بهت بی احترامی کردم؟بهت توهین کردم؟ یا آبرتو بردم؟ شوخی دارم باهات میکنم...
توکه میگی آبروت تو این انجمن مهم نیست. چرا از حرفت برمیگردی؟