امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

<×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ 1 ×>

نقل قول: شومپت زمینی khل وز<×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ 1 ×> ب hر hال تو از اونایی ک khودشونو تابلو نمیکنن ولی زیر اونجا hمرو دید میزنن وغتیم ازشون نظر میپرسی طوری توزیh میدون انگار 2سات داشتن طرفو دید میزدن ن اینک فغط ی نیم نگا داشتن <×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ 1 ×> <×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ 1 ×> <×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ 1 ×>
وای Big Grin دقیق دقیق راست گفتی. حتی رضا هم که اکنون بود ولی نمی دونم کدوم گوری رفت می دونه و گاهی همین جوری میونه که توی یک نگاه من چه جوری این همه جزییات تیپ و چهره ی طرفو می دونمBig Grin چشم نیست که! دوربینه فیلم برداریه!

یه روز رفتم سوار اوتوبوس بشم که برم مدرسه. ساعت نزدیک7 بود. بدون این که قسمت بانوان رو ضایع نگاه کنم نشستم. دوستمم کنارم نشست. به اون جایی که رسیدیم و دختره می خواست پیاده بشه بره مدرسه من هم پیاده شدم. به دختره که شماره دادم سه روز بعد که باهاش رفتم بیرون گفت تو چه جوری منو دیدی که فرداش همون جا پیاده شدی و بهم گفتی که من دیده بودمتون!؟ Big Grin تو که اصن عقب رو نگاه نمیکنی!
اگر اینجا قدیمی هستی و دوست داری یک گفتگو عجیب 
درباره گذشته و حال داشته باشی، راه‌های ارتباطی رو گذاشتم پروفایل!

سپاس شده توسط M.K.N ، Mïņ̃†êR

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پیام‌های داخل این موضوع
RE: <×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ 1 ×> - FARID.SHOMPET - 23-09-2013، 16:46

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان