24-09-2013، 16:37
(24-09-2013، 16:35)امیرحسین@ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.یعنی تو اینهمه تو گفت و گو ها میومدی یک بارم که شده صفحه ی اول و نمیخوندی؟:|
(24-09-2013، 16:33)MAKAN نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.ماکان من بایدازکجامیدونستم؟هرکی سنش بیشتره بایدهمه چیزوبدونه؟
(24-09-2013، 16:30)امیرحسین@ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(24-09-2013، 16:27)monster girl+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.خوش به حالت منم دفعه اولم بودولی بهم اخطارداد.
بابا ببخشید دفعه اوله
کلاهمشون زدن توذوقم
تو میدونستی نباید این کار رو بکنی و بارها و بارها دیده بودی کسایی که اینکار رو میکنن باهاشون برخورد میشه پس نباید اینکار رو میکردی
(24-09-2013، 16:30)monster girl+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.خواهش میکنم وظیفم بود
خیلی ممنون آقا ماکان
فقط هواستو جمع کن چون اگه کسی غیر از من میدیدی اسپم دادی بی برو برگرد اخطار رو داده بود:|