امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

زن که باشی..........

(26-09-2013، 11:52)AMIR NJ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-09-2013، 11:22)BAHEREH!!`´ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-09-2013، 9:56)AMIR NJ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بیخیال این بحث های پوچ و بی معنی زن و مرد بشین لطفا.خیلی زشته واسه ما که یکی از کهنترین کشورهای دنیا هستیم.ما 2500 سال قبل زنانی داشتیم که در دربار هخامنشیان وزیر و مشاور بودند.هیچ فرقی بین ازادی زنان و مردان نیست.لطفا از این موضوعات بگذریدSmile

زنان و مردان این سرزمین پاکترین مخلوقات کره خاکی هستندSmile
آره هیچ فرقی نمی کنه ولی چرا یه زن بخواد به خاطرهدراوردن پولو سرمایه ی زندگیش دامه مردای هوس باز باشه
چرا یه زن قدرته اینو داره که مادر شه یه بچه رو 9 ماهه تمام تو شکمش پرورش بده ولی متاسفانه تو کشوره ما حقشو بخورن
همش میگیم تقصیره دولته
این یه فرهنگه که ما خودمون باید بسازیمش
چه دلیلی وجود داره که 1 نفر برای بدست اوردن پول و سرمایه تن فروشی کنه؟وقتی با ادامه تحصیل و استفاده از فرصتها میشه خیلی سالم به سرمایه و پول دست پیدا کرد.قطعا شکی نیست که قوانین حاکم بر حقوق زنان در ایران ضعف داره ولی اب همیشه راهشو پیدا میکنه.انشالاSmile
ههههه
حرفت جالبه خندم اومد
الان به نظره تو بیشترین کاری که زنا می تونن تو جامعه انجام بدن یا تو مطباس یا تو فروشگاه ها
۲۰ بار دیدمت . ۱۹ بار بهت خندیدم . ۱۸ بار به من اخم کردی . ۱۷ بار از دستم خسته شدی . ولی ۱۶ بار دیگه سعی کردم و ۱۵ جمله عاشقانه را ۱۴ بار به ۱۳ زبون و ۱۲ لهجه و ۱۱ روز و ۱۰ بار به کمک ۹ نفر به تو گفتم . اما تو ۸ بار قهر کردی . ۷ بار روتو از من برگردوندی و من ۶ بار برات مردم . ۵ بار قربونت رفتم و ۴ بار نازتو کشیدم . تا ۳ بار ناز کردی و ۲ بار خندیدی و جونمو به لب رسوندی و
 هنوز  ۱ بارهم نگفتی دوستم داری.
پاسخ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پیام‌های داخل این موضوع
RE: زن که باشی.......... - BAHEREH!!`´ - 26-09-2013، 11:55

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان