29-09-2013، 12:37
(28-09-2013، 22:06)✖♥♀ LØVЄ !s √♥✖ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.گفتم شما دخالت نکنین.....
(28-09-2013، 21:54)آرمان*** نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.فعلا که 2 تا خوردین (:
(28-09-2013، 21:44)✖♥♀ LØVЄ !s √♥✖ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.بایدم بکشیم.........
(28-09-2013، 21:40)آرمان*** نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(25-09-2013، 19:03)✖♥♀ LØVЄ !s √♥✖ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.شما هر وقت تونستین تو آسیا بازی کنین و دو تام جام آسیا رو بگیرین بیاین درمورد بازی های آسیایی نظر بدین.................
هیییی :|
درسته اینجا دیه قرمز ابی مهم نبود ولی من خیلی خیلی خوشحال شدم (:
استقلالیا بیاین صابت کنین که سوراخ نیستین (:
جام اسیا رو هی به رخ ما بکشین هی بکشین هی بکشین هی بکشین !
اینا رو میگم که تو مسائل آسیایی دختالت نکنید......شما برین همون مس سرچشمه رو بزنین
.
.
بعدشم دو تا خووردیم ولی 4 تا تو تهران میزنیم.....