04-10-2013، 12:08
(04-10-2013، 12:05)amirali * نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.منم چهارشنبه یه پسره از خودم یه سال کوچیکتر دعوا کردم ....سال اول بود ولی هیکل من و داشت خیلی قدقد میکرد......یه جور بلندش کردم زدمش زمین تا دوساعت داش گریه میکرد.....ولی دفتر نرفتیم......
(04-10-2013، 12:03)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.خوش به حالت من روز اول به خاطر دعوا تعهد دادم
(04-10-2013، 12:01)اریلا نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.کلاس چندمی ؟؟؟؟؟؟؟ شیمی وزیست شناسی و فیزیک که ردیفم ...مدرسه ها شروع نشده زیست شناسی یه 18 و یه 20 گرفتم......
(04-10-2013، 11:59)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(04-10-2013، 11:57)اریلا نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.گفتـــــــــــــــــــــــــــــــــــــ ×ٍ بح3ه خوب............کی ها میگن ......سال دوم دبیرستان راحته ....اگه کسی باشه.......
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
amir hossin najafi ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
amirali * ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Directioner girl ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Rom!na ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ƝeGaЯ ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
اریلا ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
مهسا...... 3 کاربر پنهانسلام به همتون به جای همتون سلام میکنم
حالا خواهشا ی بحث خوبو شروع کنین
من که فک کنم عربی امسال بیافتم
من میگم خیلی اسونهاصن سخت نیس