06-10-2013، 20:42
(06-10-2013، 20:36)*!*karola*!* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(06-10-2013، 20:33)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
نقل قول: آوره بُرد!^_^
فرید؟!:|
فربُد؟!:|
گه!-_-
تو دیگه داداشم نیسی .. من دیگه مرضیه نیسم!-_-
من از الان زبیده هستم!-_-
تارا و فرید به منم زنگ بزنین!
اون شب شارژم به خاطرتون تموم شد!>_<
صبح باید بگیرم!-_-
یکیتون بزنگه به من!>_<
اوه. من خودم کاری نمی تونم بکنم! دیدی که شارژت تموم شد من زنگ زدم. امروز قرار بود واسه تارا شارژ بگیرم خوشبختانه یادش نی!
بله بله
(06-10-2013، 20:33)jasmin... نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(06-10-2013، 20:30)*!*karola*!* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(06-10-2013، 20:27)jasmin... نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(06-10-2013، 20:20)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
نگا چه پولدارن میرن کنسرت بابک جهانبخش اون وقت من و تارا باید یه بستنی قیفی بخریم دو تایی لیس بزنیم
کی دلش بستنی میخوآد الان؟؟؟
حتما انقد شام خوردین دارین میمیرین
اِی فلان بَهمآن .. -_-
(06-10-2013، 20:29)happy girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
نظرتون در مورد آواتارم چیست؟
عــآلی .. -_-
دخدرم کوفت میکنی بستنی؟؟؟
:cool:
یکی اینو بندازه بیرون -_-
آرع رآس میگی بستنی فلن حس خوردنش نی....
بهت اجازه میدم هر کدوم رو خوآسی برداری