نظرسنجی: به نظرتون ادامه بدم؟
بله
خیر
[نمایش نتایج]

توضیح: این یک نظرسنجی عمومی‌است. کاربران می‌توانند گزینه‌ی انتخابی شما را مشاهده کنند.
امتیاز موضوع:
  • 63 رأی - میانگین امتیازات: 4.6
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

○○○○ اتاق فوتبال و سایر ورزش ها ○○○○

127.شکار قبلی پرسپولیس در راه استقلال تهران

حسينی برای تقويت خط دفاعی استقلال، اولين گزينه امير قلعه نويی محسوب می‌ شود و مسوولان اين باشگاه در روزهای اخير با سيدجلال و برادرش مذاكره كردند.

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سيدجلال حسينی مدافع ميانی تيم ملی هنوز تصميم خاصی برای فصل آينده نگرفته و اين در حالی است كه در 2 هفته اخير حرف و حديث های زيادی در مورد مذاكره او با باشگاه پرسپوليس مطرح شد.
به گزارش سايت گل در اولين روزهای اردوی تيم ملی در ازبكستان بود كه سايت های خبری از توافق حسينی با پرسپوليس خبر دادند و حتي محسن بنگر در مصاحبه ای اعلام كرد كه حسينی حتما فصل آينده همراه با او پيراهن پرسپوليس را برتن خواهد كرد. سيدجلال اما با پرسپوليس توافقی نكرده و اين در حالی است كه مدافع فصل گذشته سپاهان اين روزها به پيشنهاد استقلال فكر می كند.

حسينی برای تقويت خط دفاعی استقلال، اولين گزينه امير قلعه نويی محسوب می‌ شود و مسوولان اين باشگاه در روزهای اخير با سيدجلال و برادرش مذاكره كردند. او فاصله زيادی با استقلالی شدن ندارد و حتی به نزديكانش گفته كه به احتمال فراوان پيراهن آبی را بر تن خواهد كرد.

128.بازیکن دوست داشتنی قلعه‌نویی با استقلال به توافق رسید

هافبک فصل گذشته تیم فوتبال سپاهان اصفهان با توصیه مستقیم امیرقلعه نویی با مسئولان این باشگاه وارد مذاکره شد و به توافقات اولیه هم رسید.

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

به گزارش قدس آنلاین، امیر قلعه نویی که به عنوان سرمربی فصل آینده آبی پوشان انتخاب شده است، با چند بازیکن تماس گرفته و خواهان حضور او در استقلال شده است. هاشم بیک زاده یکی از این بازیکنان است که قلعه نویی از او خواسته است به جمع آبی پوشان بپیوندد. بیک زاده امروز سه شنبه به باشگاه استقلال رفت و با مسئولان این باشگاه برای فصل آینده به توافق رسید. قلعه نویی زمانی که از استقلال به سپاهان رفت بیک زاده را با خود برد و این بار هم او را به استقلال برگرداند.
129.
فتح الله زاده: حرف مرد دو تا است! ؛ امشب با دو سه بازیکن گردن کلفت قرارداد امضا می‌کنیم ؛ در لیست قلعه نویی هم جباری هست هم رحمتی

به گزارش سرویس ورزشی جام نیوز به نقل از فارس، علی فتح‌الله‌زاده که پس از جلسه امروز با امیر قلعه‌نویی در وزارت ورزش حضور پیدا کرده بود در جمع خبرنگاران درباره حضورش در این وزارتخانه گفت: «جلسه‌ای که در وزارت ورزش داشتم ارتباطی به باشگاه استقلال نداشت و برای پیگیری کارهای فراتر از باشگاه با حمید سجادی معاون وزارت ورزش جلسه‌ داشتم که مربوط به پیشنهادهایم به AFC بود.»

وی افزود: «قرار است امشب جلسه‌ای با اعضای هیئت مدیره داشته باشیم و آنجا مشخص می‌شود که می‌مانم یا خیر. شما خبرنگاران خودتان کارشناس هستید و می‌دانید حرف‌هایی که می‌زنم روی اصول است. امیر قلعه‌نویی را قبول دارم اما هر سیستمی اگر درست پایه‌ریزی نشود، به مشکل می‌خورد.»

فتح‌الله‌زاده عنوان کرد: «تا آخرین لحظه که در باشگاه استقلال باشم به کارم ادامه می‌دهم و دیدید که امروز هم با هاشم بیگ‌زاده کار را تمام کردم و با بقیه بازیکنان هم امشب صحبت می‌کنم. اگر امشب جواب استعفایم مشخص نشود با دو سه بازیکن گردن کلفت جلسه دارم. اگر در استقلال هم نباشم نمی‌گذارم استقلال در نقل و انتقالات زمین بخورد و از این جهت هواداران نگران نباشند و بدانند که تیم خوبی را می‌بندیم.»

مدیر عامل باشگاه استقلال در پاسخ به این سؤال که دوست دارد بماند یا خیر، گفت: «اگر کسی بگوید دوست ندارد، دروغ گفته است. من برای استقلال زحمت کشیده‌ام. تازه کمپ را ساخته‌ام و می‌خواهم فاز دوم آن را به انتها برسانم. امسال هم باید یک ستاره دیگر می‌گرفتیم اما خودمان به خودمان ضربه زدیم. باید دید ماندن به چه قیمتی است. این مسئله خیلی مهم است.»

وی درباره اینکه گفته می‌شود در سمتش ابقا شده اظهار داشت: «این سؤال را باید از دوستانی که ابقا می‌کنند، بپرسید. تا این لحظه با رسولی‌نژاد هیچ جلسه‌ای نداشتم و همانطور که گفتم در مورد مسئله‌ دیگری در وزارت ورزش حضور پیدا کردم. برای ماندن شرایط خاصی ندارم. حرفم این است که دیگران میلیاردها تومان پول دارند و بازیکن می‌گیرند اما من دست خالی هستم و نمی‌توانم با دست خالی مبارزه کنم.»

یکی از خبرنگاران به فتح‌الله‌زاده گفت شما مصاحبه کرده بودید که حرف مرد یکی است و دیگر به استقلال بازنمی‌گردید که وی پاسخ داد: «من چنین صحبتی نکردم که حرف مرد یکی است. اتفاقا حرف مرد دو تا است. قرار است امشب همه چیز مشخص شود. یک جلسه خصوصی با هیئت مدیره داریم و پس از اینکه به جمع‌بندی رسیدیم تکلیف مشخص می‌شود.»

فتح‌الله‌زاده در جواب این پرسش که چرا استعفایش را به وزیر ورزش داده و آیا این استعفا به او رسیده یا خیر، گفت: «من از مدیر عاملی باشگاه استعفا کردم. بنابراین باید استعفای خود را به رئیس هیئت مدیره بدهم نه وزیر ورزش. در این دو روز تعطیلی هم رئیس هیئت مدیره را ندیدم اما فکر می‌کنم تا یکی دو ساعت دیگر استعفایم به دست هیئت مدیره برسد.»

مدیر عامل استقلال در خصوص اینکه رسولی‌نژاد گفته یک ساعت قبل از استعفای فتح‌الله‌زاده حرفی از این مسئله نبود، عنوان کرد: «این مسئله‌ بماند برای بعد.»

فتح‌الله‌زاده درباره اینکه فکر نمی‌کند احساسات هواداران با چنین تصمیماتی به بازی گرفته شده، گفت: «چنین چیزی نیست. هواداران استقلال می‌دانند که تا فتح‌الله‌زاده زنده است، یار و یاور استقلال است و امشب هم می‌بینید که با دو سه بازیکن گردن کلفت قرارداد امضا می‌کنیم.»

وی در این باره که چه طور می‌خواهد با بازیکنان صحبت کند، عنوان کرد: «درست است که از اسب افتاده‌ام اما از اصل نیفتاده‌ام. من اعتبار دارم. اسم بازیکنان را نمی‌گویم چون قیمت‌شان بالا می‌رود. احساس کردم هواداران استقلال فکر کردند این تیم را تنها گذاشته‌ام و یا عده‌ای فکر می‌کنند من نمی‌خواهم یارگیری کنم چون می‌خواهم کنار بروم. به همین دلیل هواداران بدانند که من یک تیم خوب می‌بندم و از آن لذت می‌برند.»

فتح‌الله‌زاده درباره اینکه آیا با حضور امیر قلعه‌نویی بازیکنانی مثل جباری و رحمتی در استقلال می‌مانند یا خیر، گفت: «من همیشه حرفه‌ای فکر کرده‌ام. نه از بالا دست خود زیاده خواستم و نه به زیر دست خود ظلم کرده‌ام. اعتقاد دارم تیم را سرمربی باید مشخص کند. من نمی‌توانم هیچ بازیکنی را به او تحمیل کنم و در این خصوص اختیار تام را به امیر قلعه‌نویی دادم. وظیفه من گرفتن بازیکن است اما به شرط اینکه قلعه نویی آن ها را تائید کند. در لیست امیر قلعه نویی هم جباری و رحمتی هستند.»

وی درباره اینکه آیا نام وحید طالب‌لو در فهرست قلعه‌نویی هست یا خیر، گفت:‌ «من اسم او را تا به حال ندیدم.»
دیوار کعبه رو بشکن
ولی دل کسی رو نشکن
دیوار رو خلیل ساخت
ولی دل رو خدای خلیل
پاسخ
 سپاس شده توسط poya ، AmItiSe ، Hamidreza jefri HHH ، Newsha ti ti ، Son of anarchy

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پیام‌های داخل این موضوع
RE: اخبار داغ ورزشی - هرروز آپدیت می شه - mohsenniceboy - 05-06-2012، 14:57

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  مهدی طارمی؛ پرچم و غرور یک ملت فراتر از ورزش
  ورزش پایه و مادر ۸ ماه بدون رئیس!
Art معرفی برنامه sofascore | دیدن نتایج زنده فوتبال
  درخواست نویسندگی در بخش فوتبال و سایر ورزش ها و زیرشاخه ها
  لو رفتن مهم‌ترین خبر فوتبال جهان در درگیری لفظی!
  واکنش آذری جهرمی به آیتم جنجالی فوتبال برتر
Information محرومیت بی‌سابقه امیر قلعه‌نویی از فوتبال
  تکرار ماجرای فصل گذشته بیرانوند در تیم فوتبال آنتورپ
  فدراسیون فوتبال و اعلام استادیوم های جام جهانی به AFC
  باخت «تاریخی» الاهلی مقابل استقلال در حضور وزیر ورزش عربستان

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان