15-10-2013، 18:29
(15-10-2013، 18:27)happy girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(15-10-2013، 18:22)نی نی نینا نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
تولدم مبارک..............
تولدم.......
تولد تولد تولدت مبارکککککککککککک گلممممممممممممممم:29dz:
:500::498:
(15-10-2013، 18:25)✖♥♀ LØVЄ !s √♥✖ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.کو کجا؟2 تا دادی میگم کلا همیشۀ پشتۀ هم باشیم یاد بگیر اینو خودم باب کردم این شومپت دس گرفت براخودش
شیوا نامرد من که همش دارم سپاس میدم
(15-10-2013، 18:23)♥اهورا♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(15-10-2013، 18:19)happy girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
نقل قول: شیـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــوا !!! 0__0
=(
هــــِــدیـــــــه مــ بـــــــاوووو >__<
=(
بجون مادرم میدونم پم دادی بم ولی یادم نیست چند سالت بود گلم نفس ناراحت نشو من درس ک میخونم خخودمم یادم نمیمونۀ میبینی ک با ندا اواتار یکی گذاشتیم ک بشناسمش
بـــَـــعـــــــله -___-
مُــــشـــَخـــصـــه =)
خودت فِـــک میکنـــــــــــــی چـــَن سالَـــــــــمه ؟؟
خُـــــدایــی....
نمیدونم 15 شاید
فک کنم 17 سالشه :/