نظرسنجی: به نظرتون ادامه بدم؟
بله
خیر
[نمایش نتایج]

توضیح: این یک نظرسنجی عمومی‌است. کاربران می‌توانند گزینه‌ی انتخابی شما را مشاهده کنند.
امتیاز موضوع:
  • 63 رأی - میانگین امتیازات: 4.6
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

○○○○ اتاق فوتبال و سایر ورزش ها ○○○○

140.بازيکن پرسپوليس نفتی شد

بازيکن فصل گذشته تيم فوتبال پرسپوليس به تيم صنعت نفت آبادان پيوست.

○○○○ اتاق فوتبال و سایر ورزش ها ○○○○

محمد الهايي بازيکني که فصل گذشته در تيم اميد پرسپوليس بازي مي‌کرد با عقد قراداد دو ساله به صنعت نفت آبادن پيوست.همچنين رسول نويدکيا و علي ممبيني بازيکنان فصل گذشته صنعت نفت آبادان هم قراردادشان را با اين تيم براي يکسال ديگر تمديد کردند. اين در حالي است که گفته مي‌شد نويدکيا با تيم صباي قم به توافق رسيده است.
نويدکيا در اين خصوص گفت: من با صبا صحبت‌هايي انجام داده بودم. صبايي‌ها شرايط خوبي داشتند اما بعد از صحبت با مديران باشگاه نفت آنها همين شرايط را برايم در آبادان فراهم کردند.

141.محسن خليلي: اشتباه فصل گذشته را تكرار نكردم

مهاجم جديد تيم فوتبال صباي قم گفت كه به خاطر صداقت كادر مديريتي، سرمربيگري يحيي گل محمدي، جواني و شخصيت بالايي كه سال گذشته صبا كسب كرده به اين تيم پيوسته است.

به گزارش افکارنیوز، محسن خليلي در گفت‌وگو با ايسنا، درباره پيوستنش به تيم فوتبال صباي قم، اظهار كرد: سال گذشته اشتباه بزرگي كردم و مدت زمان انتخاب تيمم زياد شد. از همين رو فصل بدنسازي را از دست دادم و مجبور شدم كه يك نيم فصل هم بيرون بنشينم. اين كار را كردم چون احساس مي‌كردم كه به مجموعه پرسپوليس بر مي‌گردم و تا روز آخر هم منتظر بودم، اما اتفاقاتي افتاد و كادر فني علاقه‌اي به بازگشت من نداشت. از همين رو تصميم گرفتم كه تيمم را زودتر انتخاب كنم و در فصل بدنسازي حضور داشته باشم.

خليلي ادامه داد: علاوه بر صبا يكي، دو پيشنهاد ديگر هم داشتم كه خيلي جدي نبودند، ولي پيشنهاد صباي قم جدي شد و با مذاكراتي كه داشتيم خيلي زود به توافق رسيديم. دليلش هم اين بود كه بين كادر مديريتي باشگاه صداقت وجود داشت و يحيي گل محمدي نيز به عنوان سرمربي اين تيم حضور دارد، اين دو عامل، جواني تيم و شخصيت بالايي كه صبا سال گذشته به دست آورده بود، باعث شد كه اين تصميم را بگيرم.

خليلي در ادامه بيان كرد: يكي از حسن‌هاي صبا اين است كه استخوان بندي سال گذشته را حفظ كرده و فقط رضا عنايتي از اين تيم جدا شده است. كمتر اتفاق مي‌افتد كه تيمي شاكله اصلي تيمش را نگه دارد. در حال حاضر اميدوارم با توجه به كاري كه ويسي سال گذشته انجام داد و حضور گل محمدي بتوانيم بهتر از سال قبل عمل كنيم.

وي در پاسخ به اين سوال كه آيا صبا اين پتانسيل را دارد كه عنوان فصل گذشته‌اش را تكرار كند، گفت: چرا كه نه. صباي قم اين پتانسيل را دارد. سال گذشته بازيكنان بي‌تجربه بودند، اما امسال با تجربه تر شده‌اند و مي‌توانند بهتر كار كنند و تكرار آن عنوان دور از دسترس نيست.

وي همچنين درباره حضور صبا در آسيا نيز گفت: تيم ما در اين مسابقات كار سختي دارد، چرا كه ليگ قهرمانان يكي، دو مرتبه بالاتر از ليگ خودمان قرار دارد و بايد در طول فصل با تمريناتي كه انجام مي‌دهيم بتوانيم در ليگ قهرمانان عملكرد خوبي داشته باشيم.

مهاجم جديد صباي قم اظهار كرد: اميدوارم در كنار بازيكنان صبا سال خوبي را داشته باشم و بتوانم جواب اعتماد كادر فني يحيي گل محمدي را كه لطف زيادي به من داشتند را بدهم.

خليلي كه شماره ۱۰ صباي قم را بر تن خواهد كرد، گفت: در مس شماره هفت مي‌پوشيدم و حالا شماره ۱۰ به من رسيد. همه معمولا مرا با شماره ۹ كه در پرسپوليس و تيم ملي مي‌پوشيدم مي‌شناسند، اما تصميم گرفتم پس از اين كه از پرسپوليس جدا شدم، ديگر شماره ۹ را بر تن نكنم تا هميشه خاطرات خوبي كه با اين پيراهن در پرسپوليس داشتم باقي بماند.
دیوار کعبه رو بشکن
ولی دل کسی رو نشکن
دیوار رو خلیل ساخت
ولی دل رو خدای خلیل
پاسخ
 سپاس شده توسط Ali MuSiC ، Newsha ti ti ، Son of anarchy

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پیام‌های داخل این موضوع
RE: اخبار داغ ورزشی - هرروز آپدیت می شه - mohsenniceboy - 06-06-2012، 15:34

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  مهدی طارمی؛ پرچم و غرور یک ملت فراتر از ورزش
  ورزش پایه و مادر ۸ ماه بدون رئیس!
Art معرفی برنامه sofascore | دیدن نتایج زنده فوتبال
  درخواست نویسندگی در بخش فوتبال و سایر ورزش ها و زیرشاخه ها
  لو رفتن مهم‌ترین خبر فوتبال جهان در درگیری لفظی!
  واکنش آذری جهرمی به آیتم جنجالی فوتبال برتر
Information محرومیت بی‌سابقه امیر قلعه‌نویی از فوتبال
  تکرار ماجرای فصل گذشته بیرانوند در تیم فوتبال آنتورپ
  فدراسیون فوتبال و اعلام استادیوم های جام جهانی به AFC
  باخت «تاریخی» الاهلی مقابل استقلال در حضور وزیر ورزش عربستان

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان