27-10-2013، 14:28
(27-10-2013، 14:25)HtmL نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(27-10-2013، 14:22)ღSnow Princessღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.مدیر پزشکی ؟!
(27-10-2013، 14:20)HtmL نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.آقـآ فرزامـ من مدیره پزشکیمـ!!!
(27-10-2013، 14:18)ღSnow Princessღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.-_-
(27-10-2013، 14:16)♥♥nafas♥♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
وآســه چــی آخــه؟؟؟؟
واسـه پسته خالیت!
ادعای مدیریتت میشه برو سراغ تایپکای چرت نه اخطار دادن ب خاطر پست خالی تو گ.آ -_-
تو به من موضوع چرتی که مشاهده میکنیو معرفی کن من خودمـ میبندمـ
پس اخطار نده ب کسی ک داره داخل گفت و گوی ازاد اسپم میده !
اخطارم میدی ب درک ولی حداقل برو ب کسی ک تو بحث و گفت و گو نظر سنجی بازی رئال و بارسا میزنه اخطار بده !
ن ب من یا بقیه ک فقط چند وقت ی بار ی دونه ( :| ) میزاره :|
والا :|
من وظیفه دارمـ در پزشکی مدیریت کنمـ واگـر همـ در گفت وگوی آزاد موردی دیدمـ اخطار بدمـ!!در ضمن من به شمـآ30%دادمـ در حالی که باید 60%میدادمـ...
شمـآ همـ اگـر مشکلی با مدیریته من داری میتونـی بـه آقا صابر انتقاد کنی!
همین که الان محرومت نمیکنمـ باید از خدات باشه چون جریمرو دور زدی!
بای|.