27-10-2013، 14:31
(27-10-2013، 14:28)happy girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
نقل قول: ن ب من یا بقیه ک فقط چند وقت ی بار ی دونه ( :| ) میزاره :|
والا :|
ببینید فقط شما نیستید که بخاطر یه دونه اسپم اخطار گرفتید به قران ما یه مدت فرتو فرت اخطار میگرفتیم من اخطارام شده بود 60% بخاطر نقل قول بدون نوشته شکلک دارم اخطار میگیریم یکم بگذره عادت میکنید و روش های دور زدنو یاد میگیرید
(27-10-2013، 14:27)♥اهورا♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
شیوا؟؟ |:
(27-10-2013، 14:28)✖♥♀ LØVЄ !s √♥✖ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(27-10-2013، 14:26)happy girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.سگ تویی و عمت :|
(27-10-2013، 14:24)✖♥♀ LØVЄ !s √♥✖ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(27-10-2013، 14:23)happy girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
نداااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
شیواااااااااااااااااااااا_
دلم برات تنگ شده بود سگ کجایی؟
باید برم شیشی بای
این روش ابراز احساسات بود نامرد بز نرو دیگه دلم تنگ شده بری دیگه نمیام
(27-10-2013، 14:28)parmida.a نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
هر چی میخواد.کلا بگو رو مخه من نره:|
برا پخ کن ببینم چی گفته
شیوا بذا برم دیگه :/